safesteps Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Συμφωνω Νικο αλλα απλα ετυχε να βρεθει το ΚΤ στην συγκεκριμενη πασα.Στην συνεχεια επιασα TP και απο προσπαθεια για πιθανη 3rd barrels bluff κατεληξε το χερι σε value.Αυτό λέω και γω: μην αφήνεις να 'τύχει' με αυτά τα χέρια. Ξέρεις πόση διακύμανση δημιουργείς αν τύχαινε να βρεθείς από 80bb στα 40bb επειδή 'έτυχε' να παίξεις με το σκουπίδι;foustouki έγραψε:Συνεχεια του hand:i check and he bets 12Κ σε περιπου 18Κ pot.Τωρα?Βασικα εκανα check to induce.Πιστευω οτι με ΚJ KQ κανει most of the time check behind.Εχω σχεδον αποκλεισει set or 2 pair γιατι με αυτα τα φυλλα κανει 90%+ raise το turn(εγω κανω 100%).Και το sizing του ειναι ακριβως αυτο περιμενα αν ειναι bluff απο την μερια του.Eκανα call.Ειναι πολυ ασχημο το call μου?Με KJ μάλλον θα κάνει check behind, με ΚQ όμως έχει value bet, καθώς μάλλον δεν έχεις ΑΚ (Το bet sizing σου σ' όλα τα streets το μαρτυρά). Οπότε πας λίγο στα τυφλά (call and pray που λέει και ο giorgio ) και τον έχεις αφήσει να αποφασίσει αυτός πόσα θα πληρώσεις για showdown. Συμφωνώ, χάνεις value από τις μπλόφες του. Οριακή λοιπόν διαφορά του c-c με του bet half pot. Από την άλλη δεν θά 'θελα να δείξω το ΚΤ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 As played από μένα foustouki από την αρχή ως το τέλος. Και το ΚΤs σε αυτό το σημείο είναι +EV αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 giorgio έγραψε:Και το ΚΤs σε αυτό το σημείο είναι +EV αρκεί να ξέρεις τι κάνεις.Άν ξέρεις τι κάνεις δεν το παίζεις! :laugh: :laugh: :laugh:Σοβαρά τώρα: πέρα από τις φορές που θα δεις flop και θα παίξεις, μόνο οι φορές που θα φας reraise preflop και θα το πετάξεις (επειδή στατιστικά θα βρεθεί πολλές φορές καλύτερο μοιρασμένο χέρι σε full ring) αρκούν για να το κάνουν -ev Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Και για να μην αερολογούμε, στο 33% των περιπτώσεων θα βρεθείς dominated με ΚΤ! Δεν σου αρκεί για να είναι -ev; (συνυπολόγισε πόσες φορές θα παίξεις oop flop).http://wizardofodds.com/holdem/dominated.html Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αν θες να κάνεις balancing τα δυνατά σου φύλλα από UTG (έστω το top 5%) χρησιμοποίησε ένα 5-10% από τα middle hands με όλα τα connectors ή suited gap connectors από 67 έως 9Τ.Στο σημείο αυτό όμως με 80bb ούτε αυτό χρειάζεσαι. Στο San Remo άνοιξα κάμποσες φορές από UTG με QJs και QTs αλλά δεν είχα 80bb...(το γράφω για να προλάβω κάποιον που θα μου πει 'δάσκαλε που δίδασκες!') Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 prepei na vrethei POLY kalutero xeri omws gia na sou kanei 3bet...dld AJ apo MP meta apo UTG raise ti kaneis?? to provlima den einai otan fas 3bet,to provlima einai kyriws otan deis call kai astoxiseis,i petyxeis second pair.oso gia to actual xeri,etsi opws exei paei pros crying call kai pray na min exei KQ..sigoura omws to check den einai to induce ektos an ennoeis to induce check...lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:i check and he bets 12Κ σε περιπου 18Κ pot.Τωρα?Βασικα εκανα check to induce.Induce ti? Enas kalos paikths pote den exei ekei arketa bluffing hands.Nomizw oti an exei KQ einai 100% v betEpishs m'aresei to line tou timorou me check sto flop an kai de thelw na kanw 100% check (alla de tha eixa syxna KT sto range mou opote mallon einai 100% check)To line sou kanei rep AK+ Kalytera na kaneis rep QQ/JJ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 holdemgr έγραψε:foustouki έγραψε:i check and he bets 12Κ σε περιπου 18Κ pot.Τωρα?Βασικα εκανα check to induce.Induce ti? Enas kalos paikths pote den exei ekei arketa bluffing hands.Nomizw oti an exei KQ einai 100% v betEpishs m'aresei to line tou timorou me check sto flop an kai de thelw na kanw 100% check (alla de tha eixa syxna KT sto range mou opote mallon einai 100% check)To line sou kanei rep AK+ Kalytera na kaneis rep QQ/JJ[/quote:2yxd545e]1)Δεν ξερουμε αν ειναι καλος παιχτης,ειπα και στο πρωτο μου ποστ οτι δεν εχω reads kai ton αντιμετωπιζουμε σαν random player ασχετα μετα αναφερθηκε οτι ειναι 25-50reg.2)Eνας random player εχει πολλα bluff hands στο river μετα απο check μου.Πιστεψε με ενας κακος παιχτης ποτε δεν κανει εκει check behind με τιποτα,τον πιανει το μικροβιο και πονταρει να παρει το ποτ.3)Λες οτι το line moy kanei represent AK και λες οτι το ΚQ ειναι 100%value bet απο την μερια του.Πως γινεται αυτο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:1)Δεν ξερουμε αν ειναι καλος παιχτης,ειπα και στο πρωτο μου ποστ οτι δεν εχω reads kai ton αντιμετωπιζουμε σαν random player ασχετα μετα αναφερθηκε οτι ειναι 25-50reg.2)Eνας random player εχει πολλα bluff hands στο river μετα απο check μου.Πιστεψε με ενας κακος παιχτης ποτε δεν κανει εκει check behind με τιποτα,τον πιανει το μικροβιο και πονταρει να παρει το ποτ.3)Λες οτι το line moy kanei represent AK και λες οτι το ΚQ ειναι 100%value bet απο την μερια του.Πως γινεται αυτο?1. Eipa arxika an einai tyxaios touney donk tha ekana check-call3. An kaneis bet/bet/check river tote den kaneis rep AK+ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2010 Nomizo pio pithana xeria einai 10s KQ..opoiodipote allo fillo i tha tou edine mia kapos sigouria oste na kanei reraise preflop i Kj kai kato logika den tha exoun mpei meta apo raise tou UTGme tin pithanotita domination.Me mikrotera loze an eixe mpei kai tou setare oposdipote call sto flop kai afou sigoureutei me to bet sou sto turn oti kratas K tha sou kanei kai to raise gia value. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts