Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΓΙΑΤΙ?

Recommended Posts

Μπορει καποιος να εξηγησει το οτι τον τελευταιο καιρο η ποιοτητα του forum πεφτει ολο και περισσοτερο???

καποιες προτασεις για να σταματησει αυτο το φαινομενο??

εκτος και αν το παραπανω ειναι ιδεα μου,προσοχη μιλαω για το forum και φυσικα οχι για ολοκληρο το site,γιατι η δουλεια που κανουν εκει τα παιδια ειναι πραγματικα αξιεπαινη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια πρόταση είναι να μην ξεφεύγουμε αυτοί που γράφουμε εκτός θέματος και να μην το χαλάμε το θέμα αναλώμενοι σε ασχετα θέματα με αυτό. Καλό είναι όποιος θέλει να ανοίγει συγκεκριμένο topic και να μην υπάρχει ένα topoic που να είναι μέσα σε κάθε ποστ καινούργιο θέμα.

Τι εννοεις οτι πεφτει η ποιοτητα, Ακη;

Απο την πλευρα των θεματων που τιθενται προς συζητηση, ή απο την πλευρα των απαντησεων που δινονται;

vergitsis έγραψε:

Μπορει καποιος να εξηγησει το οτι τον τελευταιο καιρο η ποιοτητα του forum πεφτει ολο και περισσοτερο???

καποιες προτασεις για να σταματησει αυτο το φαινομενο??

εκτος και αν το παραπανω ειναι ιδεα μου,προσοχη μιλαω για το forum και φυσικα οχι για ολοκληρο το site,γιατι η δουλεια που κανουν εκει τα παιδια ειναι πραγματικα αξιεπαινη.

poio einai to poiotiko akh ksereis ola einai sxetika ena pragma poy vlepeis esy h egw poiotiko gia toys alloys mporei na mhn einai egw proswpika den eida kanenan na symperiferetai asxhma edw twra ean ennoeis ta themata poy tithentai pros syzhthsi einai themata toy poker pros sxoliasmo.

ektos kai an enoxlithikes gia thn apextheia merikwn kai emoy proswpika pros ton hansen

Μιλαω κυριως για τις απαντησεις,αυτη ειναι ταπεινη μου γνωμη,ελπιζω να κανω λαθος...

bosio έγραψε:

Μια πρόταση είναι να μην ξεφεύγουμε αυτοί που γράφουμε εκτός θέματος και να μην το χαλάμε το θέμα αναλώμενοι σε ασχετα θέματα με αυτό. Καλό είναι όποιος θέλει να ανοίγει συγκεκριμένο topic και να μην υπάρχει ένα topoic που να είναι μέσα σε κάθε ποστ καινούργιο θέμα.

ειναι μια σωστη παρατηρηση για αρχη.

genok έγραψε:

ektos kai an enoxlithikes gia thn apextheia merikwn kai emoy proswpika pros ton hansen

γιωργο οχι,δεν με ενοχλει η γνωμη σου για τον οποιοδηποτε παιχτη,δημοκρατια εχουμε,συγγεκριμενα για την ποιοτητα μιλησα και οχι μεμονωμενα για τον hansen.

vergitsis έγραψε:

την ποιοτητα μιλησα

Τι εννοείς ποιότητα?

Εμένα με ενοχλει π.χ. που δεν γράφετε Ελληνικά (ορισμένοι):) .

Ενοχλούμαι αφάνταστα και δυσκολεύομαι να τα διαβάσω.

Antonis έγραψε:

Εμένα με ενοχλει π.χ. που δεν γράφετε Ελληνικά (ορισμένοι):) .

εχεις δικιο σε αυτο,ειμαι και εγω ενας απο αυτους που γραφουν *greeklish*,και θα προσπαθησω να το διορθωσω.

ομως θα πρεπει και εσυ και αλλοι να προσπαθησετε να κανετε λιγοτερα ποστ,γιατι οταν κανετε συνεχομενα ποστ,καποιος ο οποιος εχει να μπει καποιες ωρες,αναγκαζεται να ψαχνει με τις ωρες για να βρει τα ενεργα θεματα...

Για αυτο το λογο υπαρχει το chat και αλλα messenger οπως msn κ.α .....

φιλικα!!! ;)

Antonis έγραψε:

Δεν νομίζω να λεμε προσωπικά μας αλλα χέρια τα οποία ισως ενδιαφέρουν κάποιους.

ναι ρε αντωνη μαζι σου,και εγω τα προσωπικα μου δεν τα συζητω εδω,σου ειπα απλα οτι οταν κανεις συνεχομενα ποστ υπαρχει δυσκολια να βρεθουν τα προηγουμενα ποστ,νομιζω οτι καταλαβες τι εννοω....

Antonis έγραψε:

Δεν νομίζω να λεμε προσωπικά μας αλλα χέρια τα οποία ισως ενδιαφέρουν κάποιους.

ναι ρε αντωνη μαζι σου,και εγω τα προσωπικα μου δεν τα συζητω εδω,σου ειπα απλα οτι οταν κανεις συνεχομενα ποστ υπαρχει δυσκολια να βρεθουν τα προηγουμενα ποστ,νομιζω οτι καταλαβες τι εννοω....

nomizw pws twra teleytaia exei anebei poly to epipedo tou site alla kai toy forum!!sto site yparxoun ka8imerines ananewseis me endiaferouses eidiseis alla kai sto forum kapoia kouiz gia xeria kai pws 8a ta epeze o ka8enas mas mou epikentrwnoun to endiaferon...alla akh to forum einai gia osous 8eloun na poun kati eite einai endiaferon eite oxi arkei na exei sxesh me to poker...i ali8eia einai oti kapoioi to kourazoun alla asto na paei...

sygxaritiria sta paidia tou site pou tis teleytaies meres piran to 8ema tou site pio sobara...ennow ka8imerines eidhseis i to kouiz i kapoia video..synexiste etsi..

μαζι σου φιλε μου,εγω οταν εκανα το πρωτο ποστ μιλησα αποκλειστικα για το forum,και μαλιστα εδωσα συγχαριτηρια στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν στο συνολο του site.

οσο για τα υπολοιπα μιλησα για την μη αλλαγη θεματος με αποτελεσμα α συζητουνται 2 και 3 θεματα στο ιδιο ποστ,και για τον τροπο γραφης,και συγγεκριμενα για τα συνεχομενα ποστ,με αποτελεσμα να χανονται τα προηγουμενα ενεργα θαεματα απο την κεντρικη σελιδα!!

To οτι χάνοναι τα ποστ ειναι θέμα σχεδίασης.

Το προηγούμενο που ειχε ο poliscas ηταν καλύτερο. Τωρα για να βρούμε κάποιο θέμα πρυ γράφτηκε εχτες πρεπει να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία.

Αυτό ομως Ακη δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να γράφουμε.

Εσυ πόσα συνεχόμενα έχεις κάνει εως τώρα?..... για ενα θέμα ανούσιο.

νομιζω οτι πριν ηταν πιο ευκολα για καποιο νεο μελος να βρει τα θεματα που συζητουνται.

εμεις οι πιο παλιοι ειναι ευκολο να τα βρουμε αρκει να παμε φορουμ και να διαλεκσουμε μια ενοτητα.

αλλα προτεινω οπως ειναι τωρα η μορφη των θεματων να ενοποιουνται σε μια ενοτητα π.χ νωρις νωρις στο τουρνουα με Κ-Κ θα μπορουσε να φαινεται μονο το τελυταιο ποστ και οποιος μπαινει εκει να μπορει να διαβαζει ολα το ποστ σχετικα με αυτο το θεμα .

δηλαδη ενοποιηση των θεματων στο τελευταιο ποστ ετσι θα μπορει ο επισκεπτης να δει τι θεματα συζητουνται και συχρονως η στηλη αριστερα θα μπορει να παρουσιαζει ολα τα θεματα.

αν και νομιζω οτι ο σχεδιασμος που ειχες φιλε πολισκας οταν εδειχνε τα θεματα των 3 τελυταιων ημερων ηταν καλυτερος.

Ναι, αυτό με την εμφάνιση ενός θέματος με μία μόνο απάντηση έχει νόημα, καθώς όταν ένα θέμα μεγαλώνει πολύ και οι απαντήσεις είναι συνεχείς, ουσιαστικά μονοπωλεί την πλαινή στήλη.

Πάντως τώρα υπάρχουν πιο πολλοί τρόποι να εντοπισει κανεις τα πρόσφατα και πιο ενεργά θέματα:

1. Στην αρχική σελίδα του Φόρουμ, κάτω χαμηλά εφανίζονται οι 30 τελευταίες δημοσιεύσεις.

2. όταν κάποιος βρίσκεται μέσα στο φόρουμ μπορεί να επιλέξει:

Εργαλεία Φόρουμ > Τελ. Δημοσιεύσεις

και μεταφέρεται απευθείας σε μία σελίδα όπου παρουσιάζονται όλες οι ενεργές δημοσιεύσεις τις τελευταίες 24, 48 κλπ ώρες...

3. Ψηλά επάνω σε όλες τις σελίδες του φόρουμ, δίπλα στο άβαταρ του κάθε μέλους υπάρχει ένα λινκ:

Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων..

Όλα αυτά σε συνδυασμό, νομίζω ότι καθιστούν αρκετά εύκολη υπόθεση την εύρεση των ενεργών δημοσιεύσεων.

Απλά επειδή η εμφάνιση ειναι καινούρια είναι λογικό να μπερδευόμαστε κάπως, όμως τελικά το νέο φόρουμ είναι πιο εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη.

Βέβαια οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει για να το κάνουμε ακόμη πιο λειτουργικό ευχαρίστως να την ακούσουμε!