Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Eιμαι ο Themistocles.Tournament (23846009), Table 1 - 15/30 - No Limit Hold'em - 7:02:33 ET - 2007/08/08Seat 1: PocketGios (1,485)Seat 2: 2play4 (1,470)Seat 3: mostprolific (1,500)Seat 4: Hballa34 (1,500), is sitting outSeat 5: Themistocles (1,545)Seat 6: _ThEJEFS_ (1,500)Seat 7: badweather (1,500)Seat 8: jack0554 (1,500)2play4 posts the small blind of 15mostprolific posts the big blind of 30The button is in seat #1*** HOLE CARDS ***Dealt to Themistocles :Kc :KsHballa34 foldsThemistocles raises to 90_ThEJEFS_ foldsbadweather foldsjack0554 foldsPocketGios folds2play4 foldsmostprolific calls 60*** FLOP *** :5s :9d :Qdmostprolific bets 195Themistocles calls 195*** TURN *** :5s :9d :Qd :9cmostprolific bets 1,215, and is all inTι κανουμε εδω; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Εγω πιστευω έχει απλά την ντάμα και αφου δεν εχει σκασει κανένας Ασσος ή Παπάς μέχρι τώρα, κάνει all in για να μη δεις το river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 file themis to exeis paiksei lathos to xeri.lathos raise kai sto flop lathos bet,giauto brethikes se auti tin katastasi. tora sto turn afou tou edoses free card stin ousia me to bet auto, den exeis alli epilogi ,diladi fold.prepei na matheis na paizeis ta megala xeria giati oi pio poly paiktes xanoune me ta megala xeria pio eukola apo oti me ta mikra. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Καλως μας τα λες οτι επαιξα λαθος,αλλα γιατι δεν μας λες ποιο ειναι το σωστο παιξιμο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Σιγουρα ,ειναι πολυ νωρις στο τουρνουα και γι'αυτο κανεις μικρη ρελανς..αυτο ομως εμπεριεχει τον κινδυνο ο οποιοσδηποτε και με οτιδηποτε να σε δει,οπως και εγινε...Συνεχιζεις με ενα απλο τα βλεπω σε ενα σχετικα μικρο πονταρισμα του αντιπαλου σου και ετσι δεν εχεις πλεον καμμια πληροφορια για τη δυναμη του χεριου του.Μετα το 4ο φυλλο που πεφτει στο τραπεζι (το οποιο ειναι ενα 2ο 9αρι)ο αντιπαλος σου παει ρεστα και εσυ πλεον πρεπει να μαντεψεις..εχει η δεν εχει 9?...μηπως εχει καποιο αλλο σετ..?Για μενα ,και επειδη ειναι ακομη πολυ νωρις στο τουρνουα και δεν εχεις χασει και πολλες μαρκες, ΠΡΕΠΕΙ να πας ΠΑΣΟ!Διαφορετικα παιζεις κορωνα-γραμματα την υπαρξη σου στο συγκεκριμενο τουρνουα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 νομίζω οτι επρεπε να κάνεις raise στο flop δυνατό. Εως και all-in.Tώρα εδω και επειδή ο αντίπαλος εχει μεγάλο range νομίζω οτι είναι θέμα εμπνευσης. Αν και δυσκολα πετάς τους ΚΚ χωρίς Α στο board. Eγω μάλλον θα τα εβλεπα. Συμπλήρωσε μ'ονο 2ΒΒ και μπορεί να εχει οτιδήποτε (9?) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 ama theleis mporo na sou steilo minima kai na sou po ,pos tha paikseis aa kk kai qq Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 antoni symplirose dyo bb o typos oxi tria to ena to eixe eidi plirosei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Antonis έγραψε:νομίζω οτι επρεπε να κάνεις raise στο flop δυνατό. Εως και all-in.Εγω παλι νομιζω οτι το λαθος μου ηταν οτι επρεπε να κανω raise στο bet του, στο flop. Ακριβως γιατι δεν ξερω που βρισκομαι με ενα απλο call. Oχι ομως all-in, γιατι με ενα σετ ουσιαστικα εχω ελαχιστες ελπιδες.Αν τωρα μου εκανε re-raise, ηταν δυσκολη η αποφαση..Παντως επρεπε να κανω raise στο flop.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 the300 έγραψε:ama theleis mporo na sou steilo minima kai na sou po ,pos tha paikseis aa kk kai qqΓιατι να μου στειλεις μηνυμα, ειναι μυστικο; Νομιζω μπορεις εδω να μου απαντησεις τι ακριβως εκανα λαθος και πως θα το επαιζες εσυ - γιαυτο εστειλα τη δημοσιευση... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 το διόρθωσα.Το είδα μετα.Ομως the300 καλό είναι να μας πείς εδω πως παίζονται οι ΑΑ ΚΚ και οχι σε προσωπικό ποστ. ΝΟμίζω οτι ειναι κατι που θα βοηθήσει όλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 pos tha to epaiza ego? 5 x bb me kk kai aa kai qq kai opoios empaine tha iksera oti i exei pp i exei ak aq aj. den tha eixa na antimetopiso connectors diladi 89 910 kai 67 pou paizontai synexeia kai emfanizontai SYNEXEIA.tora sto flop tha ekana bet to 40 tis ekato tou stack mou ean to flop itane diekdikisimo diladi draw st8 i draw flush.an den itane tote to 70 tis ekato tou pot tha ekana bet. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Themis έγραψε:Antonis έγραψε:νομίζω οτι επρεπε να κάνεις raise στο flop δυνατό. Εως και all-in.Εγω παλι νομιζω οτι το λαθος μου ηταν οτι επρεπε να κανω raise στο bet του, στο flop. Ακριβως γιατι δεν ξερω που βρισκομαι με ενα απλο call. Oχι ομως all-in, γιατι με ενα σετ ουσιαστικα εχω ελαχιστες ελπιδες.Αν τωρα μου εκανε re-raise, ηταν δυσκολη η αποφαση..Παντως επρεπε να κανω raise στο flop..[/quote:18g2p53f]Φ'ιλε themi δηλαδή εαν σου έκανε reraise all-in στο raise σου στο flop θα τα πετούσες? Δεν το πιστευω. Εαν ναι να μας το πει να το ξέρουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Mia xara to epaikses Themi.Sto turn tha ekana fold xwris readsSto flop protimw na kanw raise alla kai aplo call einai OK me skopo na baleis olo to stack sto turn an den pesei Assos h xrwma Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 thelo na diorthoso to 5 x bb giati etsi paizo stis arxes tou tournoua.Otan ta blinds einai poly ypsila p.x. 2k-4k pontaro to 5.2 me 5.6 x bb .yparxoune logoi giauto to pontarisma. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Antonis έγραψε:Themis έγραψε:Antonis έγραψε:νομίζω οτι επρεπε να κάνεις raise στο flop δυνατό. Εως και all-in.Εγω παλι νομιζω οτι το λαθος μου ηταν οτι επρεπε να κανω raise στο bet του, στο flop. Ακριβως γιατι δεν ξερω που βρισκομαι με ενα απλο call. Oχι ομως all-in, γιατι με ενα σετ ουσιαστικα εχω ελαχιστες ελπιδες.Αν τωρα μου εκανε re-raise, ηταν δυσκολη η αποφαση..Παντως επρεπε να κανω raise στο flop..[/quote:1rr1lq79]Φ'ιλε themi δηλαδή εαν σου έκανε reraise all-in στο raise σου στο flop θα τα πετούσες? Δεν το πιστευω. Εαν ναι να μας το πει να το ξέρουμε[/quote:1rr1lq79]Χωρις το παραμικρο read για τον αντιπαλο, και με το λαθος που εκανα να δει το turn χωρις ιδιαιτερες απωλειες, και με κινδυνο να μεινω εκτος τουρνουα, ναι ισως να τα πετουσα. Οταν εχω healthy stack προτιμω να ρισκαρω ολο μου το τουρνουα οταν μου το υπαγορευουν αρκετοι παραγοντες - και εδω ο μοναδικος ειναι οτι εχω Κ-Κ. Αν με ΚΚ , blinds 15-30 και stack 1500 ρισκαρεις ολο το τουρνουα , κανενα προβλημα-εγω δεν το κανω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 holdem den to epaikse mia xara to epaikse lathos.me to raise preflop edose dikaioma ston bb na mpei kai na diekdikisei.oloi tha mpainane me auto to raise preflop akoma kai me 23 tha mpainane ,giati apo oti ksereis kai ksero yparxoune ta odds.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 themis an kapoios prin apo esena sto trapezi ekane 4xbb raise esy ti tha ekanes me kk sto xeri? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 the300 έγραψε:pos tha to epaiza ego? 5 x bb me kk kai aa kai qq kai opoios empaine tha iksera oti i exei pp i exei ak aq aj. den tha eixa na antimetopiso connectors diladi 89 910 kai 67 pou paizontai synexeia kai emfanizontai SYNEXEIA.tora sto flop tha ekana bet to 40 tis ekato tou stack mou ean to flop itane diekdikisimo diladi draw st8 i draw flush.an den itane tote to 70 tis ekato tou pot tha ekana bet.Den kserw se ti paixnidia paizeis alla auto einai teleiws lathos paiksimo kai poly eykolo na se ekmetaleytei enas kalos antipalos an paizeis etsi preflop.An mou ekanes raise 5BB kai ikesra to range sou na einai AA/KK/QQ tote de tha eixes thn paramikrh elpida na kaneis kerdos. Fysika tha petousa AJ/AQ (lol) kai AK kai tha epaiza mono AA/KK kai arketes fores pocket pair / suited connectors me position kai deep stacks bebaia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Σε σχέση με αυτό που λέει ο HOldem μπορείτε να δείτε ενα εκλπηκτικό άρθρο που έχει στο site toy με θέμα το διάβασμα ξεκινάει πριν το φλοπ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 the300 έγραψε:themis an kapoios prin apo esena sto trapezi ekane 4xbb raise esy ti tha ekanes me kk sto xeri?Στο ιδιο σταδιο του τουρνουα με αυτα τα blinds και stacks, re-raise 8-9xbb. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 dinamiti min akous kanenen!!poios einai o the 300?e3ipnakia ton kobw..5,2 kai 5,6 to blind...bgale kai mezoura megale...kala to epexes!!elpizw na min ekanes fold!!gia ntama ton ekopsa... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 basika holdem etsi paizo stin arxi pou ta blinds einai xamila otan exo kala xeria .otan ta blinds einai ypsila paizo alios kai etsi mporo kai klebo kai epiviono .exo tixi se tournoua na paro asso high miamisi ora.prepei na klepseis se auti tin periptosi gia na kratitheis sto paixnidi.opote file themis ta raise preflop einai poly simantika Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Θα ηθελα, προς εμπλουτισμο της συζητησης μας και μονο, να παραθεσω τη γνωμη του Dan Harrington πανω στο θεμα. Σεβομαι τη γνωμη του αφου θεωρω τα βιβλια του απο τα πιο καλογραμμενα στο χωρο.AA,KK,QQ: Before the flop I like raising with these hands. The size of the raise should be usually 3-4xBB. In late position or on the button, you generally shouldnt raise more than 3xBB.In case someone before you raises 3xBB, I occasionally call (15% of the time) and mostly re-raise (85% of the time) with AA or KK. The size of the re-raise is usually 2-3 times the size of the initial raise. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 θεμη οσον αφορα το raise preflop ισως 1-2 bb παραπανω να ηταν καλυτερα,αλλα για εενα το λαθος σου ηταν στο flop,ενα reraise κατα την γνωμη μου ηταν απαραιτητο,για να τον μετρησεις.Τωρα ετσι οπως εφτασαν τα πραγματα και λογω του οτι ειναι αρχη του τουρνουα,για εμενα ειναι fold,και ας εχω την υποψια του οτι εχει q και φοβαται το χρωμα,με αποτελεσμα να μπλοφαρει οτι εχει το 9. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts