Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Θα μας πεις τι έγινε?Εγω και επειδή ειναι αρχή του τουρνουά, δεν υπήρχε περίπτωση fold. Εαν καταφέρω να διπλασιάσω τώρα θα παίξω οπως θέλω και θα εχω ελπιδες να πάω παραπάνω. Εαν ημουν κοντά στα λεφτά και εβλεπα οτι μπορώ να αντ΄ξω θα έκανa fold. ΕΔω δεν κάνω fold με τίποτα αλλα σου ξαναλέω οτι δεν θα το επαιζα ετσι μετα το flop.Θα μας πεις τι έγινε?FOLD Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Eκανα call το allin του και ειχε Α-9 offsuit. Δεν με βοηθησε το river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Δεν πειράζει. Ελπίζω κάτι να έμαθες απο αυτη την παρτίδα. next time Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the300 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2007 autos o kahesoua i pos ton lene ti einai autos?ego leo na paei na kopsei kamia mprizola na faei o asxetos. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts