Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

etaireies stoiximaton

stavridoy

Recommended Posts

kalimera sas.ithela na sas rotiso kati sxetika me tis etaireies stoiximaton poy exoyn kai poker.einai aksiopistes?sigkekrimena ego paizo sti betfair alla o aderfos moy eixe kapoia sizitisi me kapion apo tin betfair kai toy eipe oti paizoyn ki aytoi apo tin etaireia.ayti ti simainei?mipos tha mporoysan na kanoyn kati sta filla?basika exo dei polla trella pragmata.entaksei den leo oti ksero kalo poker ,oyte oti ayta den ginontai alla na ginontai ennia stis deka den einai ligo periergo?einai dinaton na mpaineis me A-K kai o allos na mpainei me A-5 kai na toy fairnei aki ta dio i na kaneis all in me assoys kai o allos all in me 2-5 diaforetikoy xromatos kai na kanei kenta?alla to periergo na kanoyn all in me to tipota?kai diafora alla tetoia paradeigmata?einai dinaton?

an mporeite apantiste me kai an gnorizete kapoia aksiopisti etaireia!

basika anarotiemai aftoi poy einai ekei mesa den einai pithano na fernoyn oti filla theloyn kai se opoion theloyn?an eimai lathos peite moy

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpa...an eixan ena pleonektima apenanti soy tha eitan na evlepan apla ta fyla soy..ara den tha se callarane me 52 stoys AA soy..ama arxisis na vlepeis iroika call me Q hi ekei krinis diaforetika...

oi anthropoi ekei den exoyn kana matsaki live na peksoyn kai skotonoyn tin wra toys ston koyko :laugh:

kanonika den tha eprepe na paizoun oi ergazomenoi twn eteriwn autwn. px sthn pokerstars kapou mesa sto site eixa diavasei oti apagoreuetai na paizoun oi ergazomenoi alla to xeirotero pou mporoun na sou kanoun einai na vlepoun ta fulla sou.

παιδια ειμαστε σοβαροι? δηλαδη πιστευετε οτι το παιχνιδι παιζετε τιμια ? οπου υπαρχειπολυ χρημα ειναι δυνατον να το αφησει καποιος ετσι απλα να φυγει και να το παιρνει ο πιο <<καλος>> ? ειδικα στον τζογο!!! δηλαδη ειναι εντελως τυχαιο οτι οταν κανεις εγγραφη σε καποια εταιρεια στην αρχη κερδιζεις με καλα η με οχι τοσο καλα φυλλα και μετα απο καποιο διαστημα τα χανεις ολα μονομιας? οσο πιο πολυ μπαινεις τοσο χειροτερα ειναι !! εχω βαρεθει να ακουω τους << ειδικους >> να λενε στρατηγικες , κολπα κ.α. και να μην βγαινει τιποτα τελικα. αα εσυ ? με 55 εχασες φιλαρακο !!! κεντα εσυ ? φουλ ο αλλος . παραπονιεσε και σου λενε οτι δεν τρεχει κατι και απλα ειναι bad beats . δηλαδη οταν εχω σετ του 10 π.χ. και το φλοπ ειναι 3 8 10 να μην κανω raise γιατι ο αντιπαλος μπορει να εχει 5 6 οφ και μπορει να κυνυγαει το παιδι κεντα!!!! ασε δηλαδη που και raise να κανω θα με παιξει ρεστα αυτος και καλα για μπλοφα . Και φυσικα θα του βγει!! και το χειροτερο ειναι οι απαντησεις τους!!! ο κακος παιχτης παντα στο τελος χανει μην ανησυχεις και συνεχιζε να παιζεις με καλα φυλλα και στο τελος θα βγεις κερδισμενος . Ποτε? οταν εχω χασει 200 π.χ. $ κερδιζω περιπου 100 , αντε λε ς να ρεφαρω σιγα σιγα και αφου ρεφαρεις, τσουπ τα χανεις σε αλλο ενα < bad beat >> απο τον απιθανο κακο παιχτη που το 3 4 suited το παιζει μεχρι και ρεστα . προκαλω τον οπιοδηποτε να δειξει δημοσια τα πολλα χρηματα που κερδιζει απο το ποκερ αλλα να δειξει και τις καταθεσεις που εχει κανει ομως!!!! Ειναι σιγουρο οτι και να κερδισεις καποιο τουρνουα τα χρηματα αυτα τα εχεις δωσει διπλα και τριδιπλα πριν . οσο για τα cash games ? εκει ειναι για΄νανε !!! για να πετυχεις το << nuts hand >> δεν παιζει γιατι πολυ απλα δεν σε αφηνουν να το πετυχεις!!! χασε πρωτα 3,4 φορες το bankroll σου και μετα βλεπουμε αν θα παρεις ενα πισω . Και παντα απο καποιον αλλον κακομοιρη που απλα τα πηρε στο κρανιο και επαιξε μια πολυ κακη μπλοφα !!! Με λιγα λογια φιλοι απλα καντε την πλακα σας . οχι πολλα λεφτα ακομα και αν σας φανει οτι <<βρηκατε την κοτα με το χρυσο αυγο >> και δεν θα χρειαστει να κουραστειτε απο εδω και εμπρος για το εχτρα εισοδημα που σας λειπει!! Μονο για πλακα και αν καποτε σας <βγει > και παρετε κανενα σεντσι αναληψη αμεσως!!! Συγγνωμη αν κουρασα αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο για τιμια site και ικανοτητες ποκερ . ολα για τα γκαφρα των αδυνατων γινονται . παρτετο χαμπαρι!!!

Offtopic του offtopic:

Η νέα ενότητα δεν λειτουργεί ακόμα όπως πρέπει να λειτουργήσει μιας κ για κάποιο λόγο ακόμα βγαίνουν μπροστά αυτά αυτόματα αν κ βρίσκονται στην κατηγορία On Tilt & Bad beats... Θα διορθωθεί.

Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις περί rigged/θεωρίς συνομωσίες κλπ και ορισμένες έχουν αναλυθεί κιόλας χωρίς υπερβολές κ εξάρσεις μετά από κάποιο bad beat.

Όσο αυτά που γράφει κάποιος δεν στηρίζονται σε στοιχεία και databases θα μεταφέρονται στην ενότητα αυτή και δυστυχώς/ευτυχώς δεν μπορεί να τα πάρει κανένας σοβαρά.

Ο χώρος του πόκερ κ του τζόγου είναι ένας χώρος που ούτως ή άλλως ελάχιστοι θα καταφέρουν να βγουν κερδισμένοι συγκριτικά με την μάζα. Αν δεν καταφέρνουμε να είμαστε κ εμείς σε αυτούς τους κερδισμένους δεν σημαίνει ότι το σύστημα φταίει..μάλλον εμείς σφάλουμε κάπου.

Κάπως πρέπει να βρούμε λύση για το Μulti-accounting και στο φόρουμ....Ορισμένες φορές δίνεται η εντύπωση ότι τα ίδια γράφονται ανά περιόδους από τα ίδια άτομα με διαφορετικό nick..(παίζει να κάνω κ λάθος).

Erev0s έγραψε:

Offtopic του offtopic:

Κάπως πρέπει να βρούμε λύση για το Μulti-accounting και στο φόρουμ....Ορισμένες φορές δίνεται η εντύπωση ότι τα ίδια γράφονται ανά περιόδους από τα ίδια άτομα με διαφορετικό nick..(παίζει να κάνω κ λάθος).

pokerland is rigged!! :laugh: :laugh: :laugh:

pantelgr έγραψε:

παιδια ειμαστε σοβαροι? δηλαδη πιστευετε οτι το παιχνιδι παιζετε τιμια ? οπου υπαρχειπολυ χρημα ειναι δυνατον να το αφησει καποιος ετσι απλα να φυγει και να το παιρνει ο πιο <<καλος>> ? ειδικα στον τζογο!!! δηλαδη ειναι εντελως τυχαιο οτι οταν κανεις εγγραφη σε καποια εταιρεια στην αρχη κερδιζεις με καλα η με οχι τοσο καλα φυλλα και μετα απο καποιο διαστημα τα χανεις ολα μονομιας? οσο πιο πολυ μπαινεις τοσο χειροτερα ειναι !! εχω βαρεθει να ακουω τους << ειδικους >> να λενε στρατηγικες , κολπα κ.α. και να μην βγαινει τιποτα τελικα. αα εσυ ? με 55 εχασες φιλαρακο !!! κεντα εσυ ? φουλ ο αλλος . παραπονιεσε και σου λενε οτι δεν τρεχει κατι και απλα ειναι bad beats . δηλαδη οταν εχω σετ του 10 π.χ. και το φλοπ ειναι 3 8 10 να μην κανω raise γιατι ο αντιπαλος μπορει να εχει 5 6 οφ και μπορει να κυνυγαει το παιδι κεντα!!!! ασε δηλαδη που και raise να κανω θα με παιξει ρεστα αυτος και καλα για μπλοφα . Και φυσικα θα του βγει!! και το χειροτερο ειναι οι απαντησεις τους!!! ο κακος παιχτης παντα στο τελος χανει μην ανησυχεις και συνεχιζε να παιζεις με καλα φυλλα και στο τελος θα βγεις κερδισμενος . Ποτε? οταν εχω χασει 200 π.χ. $ κερδιζω περιπου 100 , αντε λε ς να ρεφαρω σιγα σιγα και αφου ρεφαρεις, τσουπ τα χανεις σε αλλο ενα < bad beat >> απο τον απιθανο κακο παιχτη που το 3 4 suited το παιζει μεχρι και ρεστα . προκαλω τον οπιοδηποτε να δειξει δημοσια τα πολλα χρηματα που κερδιζει απο το ποκερ αλλα να δειξει και τις καταθεσεις που εχει κανει ομως!!!! Ειναι σιγουρο οτι και να κερδισεις καποιο τουρνουα τα χρηματα αυτα τα εχεις δωσει διπλα και τριδιπλα πριν . οσο για τα cash games ? εκει ειναι για΄νανε !!! για να πετυχεις το << nuts hand >> δεν παιζει γιατι πολυ απλα δεν σε αφηνουν να το πετυχεις!!! χασε πρωτα 3,4 φορες το bankroll σου και μετα βλεπουμε αν θα παρεις ενα πισω . Και παντα απο καποιον αλλον κακομοιρη που απλα τα πηρε στο κρανιο και επαιξε μια πολυ κακη μπλοφα !!! Με λιγα λογια φιλοι απλα καντε την πλακα σας . οχι πολλα λεφτα ακομα και αν σας φανει οτι <<βρηκατε την κοτα με το χρυσο αυγο >> και δεν θα χρειαστει να κουραστειτε απο εδω και εμπρος για το εχτρα εισοδημα που σας λειπει!! Μονο για πλακα και αν καποτε σας <βγει > και παρετε κανενα σεντσι αναληψη αμεσως!!! Συγγνωμη αν κουρασα αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο για τιμια site και ικανοτητες ποκερ . ολα για τα γκαφρα των αδυνατων γινονται . παρτετο χαμπαρι!!!

BAN.?LOL.??DIE.???Not of course.Your are just giving money away FISH...!!Play more poker please,and of course limp/call AA.

PS:Βάλτε αυτά τα ποστς αμέσως να μην φαίνονται και απλά bannarete τέτοιους τύπους.Βαρεθήκαμε.

1ον : δεν εχω ποσταρει σε καποιο θεμα του pokerland παρα μονο αλλη μια φορα για κατι ασχετο και δεν εχω αλλο nickname γιατι πολυ απλα δεν το εχω αναγκη . αν καποιον ενοχλει αυτα που εγραψα τοτε μπορει να γραψει τη δικη του γνωμη και οσοι το διαβασουν ας κρινουν . το να κοψεις κατι γιατι δεν συμφωνεις λυπαμαι αλλα μονο στην χουντα γινοταν.

2ον : δυστυχως οτι εγραψα δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη . στο νησι που ζω ( μυτιληνη )υπαρχουν πολλοι υποστηρικτες του ποκερ ( πανεπιστιμιο και στρατος στο φουλ οποτε καταλαβαινετε )και καθε βραδυ τουλαχιστον 3 τραπεζια στηνονται εδω και εκει . καθε κυριακη μεσημερι τουρνουα σε μαγαζι με τουλαχιστον 50 ατομα κ.ο.κ. δοξα το θεο παραπονο δεν εχουμε :) . ολοι δυστυχως εχουμε την ιδια αποψη . οτι αυτα που συμβαινουν στο online poker απλα δεν γινονται . π.χ. μπαινεις σε ενα τουρνουα των 5$ με 20,000$ εγγυημενα ( απο τα πιο κοινα που υπαρχουν σε ολα τα site ) . πως ειναι δυνατον ακριβως στις 3 ωρες παιχνιδιου παντα μα παντα να μενουν ο ακριβης αριθμος των παιχτων που <<μπαινουν>> στα λεφτα? αποκλειετε δηλαδη να ειναι μεσα καλοι παιχτες και να τραβηξει το παιχνιδι παραπανω η το αντιθετο ? και παντα γινεται το εξης : οι παιχτες με το μικροτερο stack θα παρουν καλο φυλλο π.χ. ΑΑ , ΑΚ , ΚΚ θα πιεστουν κατα καποιο τροπο να παιξουν τα ρεστα τους και θα τα χασουν απο καποιον που εχει η δεν εχει καλυτερο φυλλο . οτι θα τα χασουν ειναι κατα 90% για να μην υπερβαλω σιγουρο!! αλλο παραδειγμα : τα λεγομενα bad beats . μα ειναι δυνατον να παιζεις σε cash game με καπιον 5αστερο στην pokerstars , να ειναι το φλοπ 7,10,j να εχεις σετ του j και να παιζεις τα ρεστα σου που ειναι ιδια με το αλλου και να τα βλεπει κυνηγωντας με ακ την νταμα ? και φυσικα η νταμα στο river . και το πιο κουλο που μου ετυχε σε τουρνουα ? εχω jj σε θεση dealer . 25000 μαρκες 80 παιχτες απο 560 , 5ος εγω . ο 1ος που εχει 15000 μαρκες κανει raise 480 (blinds 60-120 ) πασο ολοι raise εγω στα 1500 . heads up . flop 2,3,5 το 3 καρο . check αυτος raise στις 3000 εγω . call αυτος . turn 10 καρο . σκεφτομαι η εχει το σετ η την κεντα πραγμα απιθανο να εχει κανει call σε τετοιο raise με A 4 ,4 6 . all in εγω για να προλαβω το flush. call με τι ρε παιδια? Q 7 ΚΑΡΟ !!!! εσεις τι μαντευετε οτι ηρθε το river ? σωστα . καρο και εξω απο την πορτα . και το περιεργο ειναι οτι αμεσως τον αλλαζει τραπεζι και στην θεση του φερνει εναν αλλο με τις ιδιες μαρκες !!!!! μετα απο δυο χερια μου ερχεται Α7 ΚΟΥΠΕς, απο καλη θεση βλεπω ενα μικρο raise . φλοπ 7 7 j παιζω ρεστα πασο ολοι εκτος ενος που τα βλεπει με κκ . στο river φυσικα ο κ και εγω φινιτο απο το τουρνουα 75ος . για το τελευταιο δεν μπορω να πω κατι γιατι ο παιχτης κκ ειχε ρισκαρε , οκ , μπραβο του και μαγκια του αλλα για τα αλλα? 5αστερος παιχτης παιζει ετσι? η ο πιο ασχετος με το αθλημα παιζει q7 ρεστα και καλα να ειναι στην αρχη αλλα το τουρνουα ειχε προχωρησει αρκετα ωστε να μην περιμενεις τετοιου ειδους παιχτες να εχουν φτασει μεχρι εκει!!!

παιζω πανω απο 3 χρονια ποκερ και θα μπορουσα να γραψω και βιβλιο για bad beats αλλα δυστυχως και αυτο ειναι που με κανει καχυποπτο για << good beats >> πανω απο 2 σελιδες αποκλειετε!! και εχω προσπαθησει πολυ θελω να με πιστεψετε . πιστευω στις ικανοτητες ενος παιχτη του ποκερ και πιστευω οτι ειναι το μονο παιχνιδι με χαρτια που θελει ικανοτητες αλλα οχι στο online poker . αυτη ειναι η εκτιμηση μου μετα απο λιγα ομολογουμενως χρονια στο χωρο και συγγνωμη αν προσβαλω καποιους . δεν το κανω επιτηδες . Αν δεν νοιαζομουνα δεν θα ασχολιομουν καν αλλα ειναι ωραιο παιχνιδι το ατιμο και θα ηθελα να το δω να ξεφευγει απο την καταραμενη λεξη τζογος γιατι δεν ειναι !!!!!

Και θα συνεχισω οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να μην τρελαθουμε κιολας!!! τωρα μολις μπηκα να παιξω ενα sitngo μικρο ,3$ . κερδιζω 1,2 χερια μικρα ,στις 2000 μαρκες εγω dealer me AKs , raise 4x εγω ρεστα 1200 ο small blind me ti? qj of . flop:3A7 . turn and river QQ . με 600 chips πλεον το παλευω με καλα παντα φυλλα . μαλιστα ο απιθανος ξαναεπεσε στα 1200 μετα απο λιγο γιατι επαιζε οτι ναναι!! χανω ενα κολπο με σετ του 7 με q απο σετ του 7 με ρηγα . ενταξει!! στις 1400 μαρκες εγω στις 1500 ο απιθανος . dealer παλι εγω με ΑQS . DOUBLE raise ο απιθανος 4χ εγω all in ο απιθανος με τι? α9οφ . και στο turn ενα ωραιοτατο 9 ηρθε για να μας φερει πιο κοντα στην απογνωση και στην απορια . τι κανω? πιος ειμαι? που βρισκομαι? και αλλα τετοια κουλα . Με τις υγειες μας!!!

ma nai vevaia to AQ prepei PANTA na nikaei to A9....to set over set kata sou einai ka8ari paodeiksi anaksiopistias ktl..les kai mono se sena simvainoun auta..

ola auta exoun eipw8ei ksana kai ksana alla re file na sou pw.Einai kapios spiti sou kai se apeilei oti an den paikseis online poker 8a se skotosei???? se ipoxrewnei kaneis na paikseis??ELEOS

Eisai o klasikos tupos pou anoigeis ENA trapezi kai paizeis ENA sng se 2 wres kai meta kwloklaigesai pou exases..

p.s. try playing badugi

PAS KALA RE FILE ? DEN DIABASES TIPOTA ALLO PARA MONO TO TELEYTAIO KAI BGAZEIS ILITHIA SYMPERASMATA? PIOS SOY EIPE OTI EXO APAITHSH NA KERDIZO PANTA ME OTI KAI AN MPO SE KAPIO FYLLO? ISA ISA POY AYTO EINAI GIA TO OPOIO GRAFO KAI DIAMARTYROMAI. BEBEOS NA XASO KAI ME ASSO 9 KAI ME 27 AN THELEIS ALLA OXI NA EINAI O KANONAS AYTOS ALLA H EKSERESH !! DHLADH TOSO POLY THELETE NA EINAI OLA TOSO AGGELIKA PLASMENA POY MOLIS DIETE KATI POY SAS XALAEI THN ORAIA EIKONA POY EXETE FIAKSEI STO MYALO SAS DIAMARTYRESTE? OSO GIA TON FYLO POY MOY EDOSE THN DIEYTHINSI GIA THERAPEIA DEN MOY EIPE KIOLAS TA APOTELESMATA EPIASAN TOPO SE AYTON H TZAMPA DIAFHMISH?

Ρε φίλε pantelgr αντί να λες τα κολοκύθια σου για Δήθεν «άρρωστα» bad beat που συμβαίνουν στο online poker γιατί δεν προσπαθείς να γίνεις λίγο ποιο αντικειμενικός?? Το bad beat που έχω φάει σε live παιχνίδι δεν το έχω φάει σε online poker και φαντάσου ότι live παίζω πολύ σπάνια. ( εγώ QQ κάνω καρέ στο flop και ο άλλος έκανε allin με AKs και έκανε royal flush) αυτό είναι bad beat όχι τα δικά σου με 80% και 90%. Και αν θες να έχεις ποιο εμπεριστατωμένα στοιχεία για το πόσο rigged είναι το online poker γιατί δεν κατεβάζεις έναν pokertracker?? Έχει trial 60ημερών, εγώ κατέβασα και δεν βλέπω καμία σημαντική απόκλιση (περίπου (+-2%) και δεν έχω περάσει και πολλά χέρια μέσα. Και γιατί δεν κάνεις και κάτι ποιο εποικοδομητικό?? Δες αυτό το link για τα sklansky dollars και μέσα προτείνει και ένα free πρόγραμμα, κατέβασε το και αν μετά πιστεύεις ότι είναι rigged γιατί δεν τους πάς στα δικαστήρια? Τα λεφτά που θα σου δώσουν για συμβιβασμό θα σου φτάνουν για να ζήσεις δυο ζωές!!

pantelgr έγραψε:

PAS KALA RE FILE ? DEN DIABASES TIPOTA ALLO PARA MONO TO TELEYTAIO KAI BGAZEIS ILITHIA SYMPERASMATA? PIOS SOY EIPE OTI EXO APAITHSH NA KERDIZO PANTA ME OTI KAI AN MPO SE KAPIO FYLLO? ISA ISA POY AYTO EINAI GIA TO OPOIO GRAFO KAI DIAMARTYROMAI. BEBEOS NA XASO KAI ME ASSO 9 KAI ME 27 AN THELEIS ALLA OXI NA EINAI O KANONAS AYTOS ALLA H EKSERESH !! DHLADH TOSO POLY THELETE NA EINAI OLA TOSO AGGELIKA PLASMENA POY MOLIS DIETE KATI POY SAS XALAEI THN ORAIA EIKONA POY EXETE FIAKSEI STO MYALO SAS DIAMARTYRESTE? OSO GIA TON FYLO POY MOY EDOSE THN DIEYTHINSI GIA THERAPEIA DEN MOY EIPE KIOLAS TA APOTELESMATA EPIASAN TOPO SE AYTON H TZAMPA DIAFHMISH?

~caps off

~min tarazesai..see the green be the green..

~kai min ksexaseis otan ksanapiaseis AA sto 1o level apo utg kane LIMP/CALL gia na "pagidepseis" B)

~go play badugi..

Εσυ μου λες για ενα τραβηγμενο παραδειγμα που στην τελικη το εχουμε δει να συμβαινει και στο wsop main event και εγω σου γραφω για μια κατασταση ΜΟΝΙΜΗ .Τα παραδειγματα που δινω ειναι απλα τα πιο προσφατα. Οσο για προγραμματα, και poker tracker εχω και tournament holdem indicator και calculatem pro εχω . σου ειπα, δεν ειμαι τοσο νεος !! νεο μελος ειμαι στο pokerland mono. οσο για τα κολοκυθια μαλλον με την τελευταια σου παροτρυνση για δικαστηρια θα στα ανταποδωσω .

Ωραια μαζεψε ενα τεραστιο δειγμα στο pokertracker σου και τοτε δημοσιευσε το μαζι με τα "λαθος" αποτελεσματα και δεν θα ξαναχρειαστει να δουλεψεις στην ζωη σου απο τα λεφτα που θα κερδισεις για αυτην την ανακαλυψη..

Παιξε χιλιαδες all in 80-20 55-45 70-30 τσεκαρε το pokertracker να δεις τα νουμερα.

Αν βγουν διαφορετικα οπως σ ειπα εξασφαλισες το μελλον τον παιδιων,εγγονιων και δισεγγονων..

Μεχρι να το κανεις αυτο ομως μην μας πρηζεις τα @@ με υποθεσεις και περιστατικα τα οποια μου συμβαινουν χ10 φορες σε καθε session με τα 12-24tables ανοιχτα.

Κατανταει κουραστικο και εκνευριστικο αυτο το πραγμα.

pantelgr έγραψε:

Εσυ μου λες για ενα τραβηγμενο παραδειγμα που στην τελικη το εχουμε δει να συμβαινει και στο wsop main event και εγω σου γραφω για μια κατασταση ΜΟΝΙΜΗ .Τα παραδειγματα που δινω ειναι απλα τα πιο προσφατα. Οσο για προγραμματα, και poker tracker εχω και tournament holdem indicator και calculatem pro εχω . σου ειπα, δεν ειμαι τοσο νεος !! νεο μελος ειμαι στο pokerland mono. οσο για τα κολοκυθια μαλλον με την τελευταια σου παροτρυνση για δικαστηρια θα στα ανταποδωσω .

Δηλαδή εσύ που παίζεις συχνά live δεν έχεις φάει bad beat? Μόνο online και τόσα πολλά μαζεμένα? Και σε ευχαριστώ για τα δικαστήρια που μου ανταπέδωσες lol και σε εσένα τα καλύτερα εύχομαι!! :laugh: :laugh:

Πολυ ωραια !!! Θα χασω εγω μια περιουσια για να αποδειξω σε ενα φοιτητακο οτι καποιο λακο εχει η φαβα και δεν μπορει στο ονομα της τυχης η αν θελεις της ατυχιας να βαφτιζονται περιεργα bad beats στο online poker . Και πιος σου ειπε οτι χρειαζονται πολλα για να γινει η ζημια . σε cash me ενα δυο καθαρισες και στο τουρνουα αναλογα . και με ενα αντε γεια και παμε για αλλα . φιλε μου ελπιζω μονο να μην χρειαστει εσυ μετα απο καποιο διαστημα να ψαχνεις στο poker tracker για στοιχεια !! ειλικρινα στο ευχομαι και σταματω εδω . μην σας κουρασω κιολας και δεν μπορειτε να αποδωσετε στο αθλημα . και ειλικρινα δεν προκειτε να ασχοληθω ξανα με το site γιατι απο οτι καταλαβα μαλλον για παιδικη χαρα το κοβω παρα για σοβαρη ασχολια με το ποκερ .

pantelgr λες @@ριες

1)Αυτο με το pokertracker το εχω κανει για 250.000 hands και ολα ηταν normal

2)Aυτο που λες για το cash οτι με 1-2 καθαρισες και παει το bankroll ειναι δειγμα του ποσο χαζος εισαι και δεν εχεις ιδεα για το ποκερ καθως οταν εγω παιζω με 200bi απο πισω αυτα τα 1-2 που θα φαω δεν θα ειναι ουτε το 1% του bankroll ενω εσυ που θα μπεις για να τζογαρεις μπας και γινει το θαυμα ειναι λογικα με 1-2beat να χασεις ολο το bankroll

3)Ελπιζω ειλικρινα να μην ξαναεμφανιστεις στο site με τετοια ποστ..

Ασε εμας τα παιδακια να παιζουμε στην παιδικη χαρα και εσυ παιζε live poker εκει που νικας και δεν ειναι στημενα.

Αλλα και για εκει εχω τις επιφυλαξεις μου γιατι στα γενεθλια μου φετος πηρα 3600 στο Απολλονια οποτε μαλλον το καζινο ηθελε να μου τα δωσει για να με γλυκανει και να τα χασω ολα στην πορεια.

Tεσπα καλυ τυχη σε οτι και αν κανεις μην απαντησεις για να τελιωσει εδω το θεμα.

Παίζω ένα χρόνο cash στην betfair και δεν έχω συναντήσει τπτ περίεργο.Έχω φάει bad beat αλλά έχω δώσει και πάρα πολλά και έχω σπάσει άπειρες φορές άσσους και ρηγάδες.Και ξεκίνησα με κεφάλαιο 3,5 δολλάρια από ένα freeroll. :P

Τπτ επίσης περίεργο και στα τουρνουά.5 τουρνουά έχω παίξει εκεί,στα 4 μπήκα στα λεφτά (μάλλον ήταν rigged το άλλο :P:P:P ).