morfeasgr Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 Κοιτάζοντας τα history των hands από το Poker Tracker (κυρίως από micro tournaments), παρατηρώ ότι τις περισσότερες φορές βγαίνω έξω (αποκλείομαι) έχοντας monster hand AA ή KK.Σχεδόν όλες τις φορές έπεφτα σε set από μικρά pocket pair.Το flop σχεδόν πάντα ήταν χωρίς straight ή flush draw και η σκέψη μου είναι μήπως τελικά είναι καλύτερο ένα all-in ώστε να ξέρω ότι θα είμαι 80-20 φαβορί pre-flop (σε περίπτωση που πάρω call) για να διώξω τα small pairs;Ο λόγος που μου είναι δύσκολο να τα πετάξω μετά το flop σε all-in του αντιπάλου είναι πως σε αυτά τα level υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν με top pair, οπότε πληρώνομαι καλά αλλά υπάρχει και η περίπτωση του σετ που με πετάει έξω από το tournament. Παράθεση
panokate Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 Εγω πιστευω αναλογως σε τι stage εισαι στο τουρνουα.Απο middle-late stage και μετα πιστευω επειδη και τα blinds ειναι μεγαλα,το all in preflop με ΑΑ η ΚΚ ειναι η καλυτερη λυσηΣε early stages μεχρι middle κανεις ενα καλο preflop bet και μετα αναλογως το φλοπ συνεχιζεις Παράθεση
Recommended Posts