john2121 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χέρι Πόκερ 31 **Na valis alla 24 bl me 77? I analisis mou lene fold. Alla poli kontini apofasi dioti ean ixa 18-20 blinds epipleon (kai oxi 24)tote ine call. Ara oriaka fold gia mena. Xoris na leo oti to call ine tragiko. (exoume dei kai pextes klaseos se tetia periptosi na vazoun kai 50 blinds!!!) To giati den to xero ean to ixera.... ean to kolokithi ixe rodes tha tsoulage. Παράθεση
thanos4639 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 apo ti stigmi pou exoume dwsei mia epithetiki eikona sto trapezi to BB exei ena eunoiko edafos gia mia kinisi squeze play...ara to euros fyllon tou megalwnei..lamvanontas auto ypopsi mporei kai na ekana call-raise..exei kapoia vasi auto pou lew giati eimai neos paiktis..eyxaristw poly.. Παράθεση
thanos4639 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 apo ti stigmi pou exoume dwsei mia epithetiki eikona sto trapezi to BB exei ena eunoiko edafos gia mia kinisi squeze play...ara to euros fyllon tou megalwnei..lamvanontas auto ypopsi mporei kai na ekana call-raise.. exei kapoia vasi auto pou lew giati eimai neos paiktis.. eyxaristw poly.. Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2010 Nomizw pws h partida einai eykolo fold kai oxi oriako gia 2 logous.1. an callaroume ti perimenoume na doume? 2 overcards ara fliparoume (kai nomizw pws einai polly nwris)Overpair kai mallon apoxwrizomaste to 1/2 tou stack mas kata 80%2.H eikona pou exoume dwei sto trapezi einai epithetikh ara se next hands me kalytero fyllo pithanon na mas dwsei double stack me polly eynoikoteres pithanotites , ara prostateyoume to stack mas kai perimenoume next hand. Παράθεση
Recommended Posts