Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

WSOP

tequila1976

Recommended Posts

KALHMERA,

XREIAZOMAI KAPOIES PLHROFORIES EAN KAPOIOS GNWRIZEI.XTES EPAIKSA S ENA TOURNOUA ME BUY IN 10$ GIA MIA THESH STO WSOP STIS 5 IOULIOU.ENTELWS TYXAIA MIAS KAI DE PAIZW PARA MONO 2 XRONIA VGHKA PRWTH KAI PHRA TO PACKAGE.OPOIOS EXEI PEIRA THA THELA NA MOU PEI KAPOIA PRAGMATA POU PREPEI NA GNWRIZW AN KAI KSERW HDH OTI THA ME FANE ZWNTANH!!!APLA GIA THN EMPEIRIA AKSIZEI TO KOPO NA PAW MIAS KAI EINAI OLA PLHRWMENA.EYXARISTW POLY.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου.Σου εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στο wsop. :laugh:

Γι αυτά που ρωτάς ας σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά που έχουνε εμπειρία από live τουρνουά.Δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε καζίνο.

Σε ποιά πλατφόρμα κέρδισες το πακέτο?

Τα σχόλια τύπου "Γεια σου, συγχαρητήρια! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ιδέα" σε τί ακριβώς χρησιμεύουν??

Μήπως για να μαζεύονται "κουκιά" ?

ice9 έγραψε:

Τα σχόλια τύπου "Γεια σου, συγχαρητήρια! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ιδέα" σε τί ακριβώς χρησιμεύουν??

Το δικό σου πόστ τώρα σε τί χρησιμεύει?

GeorgeSadoor έγραψε:

ice9 έγραψε:

Το δικό σου πόστ τώρα σε τί χρησιμεύει?[/quote:2ynuwh6y]

Το δικό μου POST σε τι χρησιμεύει? :)

PS:

Δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία από tours, αλλά θα σου πω τι θα έκανα στην θέση σου. 1ον, θα το χαιρόμουν σαν ****, 2ον θα φρόντιζα να ήμουν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση μιας και από ότι καταλαβαίνω θα παίζεις ΩΩΩΩΡΕΣ και 3ον. Αν απέκλεια κάνα champ θα χόρευα καρσιλαμά γύρο από το τραπέζι.. :P

Συγχαρητήρια και να το χαρείς όσο γίνεται περισσότερο. Και γιατί όχι?, μέσα στα λεφτά :cheer:

AYTO POU GRAFEI TO MAIL EINAI :CONGRATULATIONS ON WINNING A SEAT TO THE WSOP 2010 MAIN ENENT THROUGH POKERSTARS.

*YOUR WSOP MAIN EVENT PRIZE PACKAGE INCLUDES:

$10000 BUY IN TO THE MAIN EVENT

*8 NIGHTS ACCOMODATION

*$1000 FOR TRAVEL EXPENSES KAI TIS YPOLOIPES PLHROFORIES GIA TH KATATHESH TON XRHMATWN STO LOGARIASMO MOU GIA NA KANW TO BUY IN.

AYTO ENNOEIS H KATI ALLO?

Στείλε ενα e-mail στο site και ρωτα τους αν μπορεις να τα εξαργυρώσεις.Αν γίνεται εγω προτείνω να το κάνεις και καλοφάγοτα :D.Αν πάλι δεν γίνετε καλή τύχη στο Βέγκας είμαι σίγουρος οτι θα είναι τρομερή εμπειρία!

Συγχαρητήια για την επιτυχία σου

panosxvii έγραψε:

Στείλε ενα e-mail στο site και ρωτα τους αν μπορεις να τα εξαργυρώσεις.Αν γίνεται εγω προτείνω να το κάνεις και καλοφάγοτα :D.Αν πάλι δεν γίνετε καλή τύχη στο Βέγκας είμαι σίγουρος οτι θα είναι τρομερή εμπειρία!

Συγχαρητήια για την επιτυχία σου

@$!#%$^#@~%!$%~@#!@~$#!@%!#$^!!!!!!!!!!!! Proteineis na to kanei????????????????????LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL.....pano, gia tin pleiopsifia edw mesa einai enas apo tous stoxous zwis na peksoun to Main kai tou les na to eksargyrwsei?

LOL..

TEQUILA ENNOITAIIIIII THA PAAAASSSSSSS !!!!!!!!!

Mathew εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα γιατί είμαι 19 και δεν μπορώ να παίξω στο Main event ούτως η άλλος :P

Αν κερδίσω(λέμε τώρα) κανά πακέτο για wsope δεν νομίζω να έχανα τέτοια ευκαιρία!

:CONGRATULATIONS ON WINNING A SEAT TO THE WSOP 2010 MAIN ENENT THROUGH POKERSTARS.

*YOUR WSOP MAIN EVENT PRIZE PACKAGE INCLUDES:

$10000 BUY IN TO THE MAIN EVENT

*8 NIGHTS ACCOMODATION

*$1000 FOR TRAVEL EXPENSES KAI TIS YPOLOIPES PLHROFORIES GIA TH KATATHESH TON XRHMATWN STO LOGARIASMO MOU GIA NA KANW TO BUY IN.

Otan dw afto na grafetai sto account mou, tha treksw gymnos stin Egnatia.Sto prosexes mellon enoow.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...