afterimage Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 o Antonius exei dhlwsei oti den exei diavasei oute selida gia poker kai oti einai "feel" player. Kai ta katafernei mia xara to palikari sta nosebleeds ki olas. Mhpws h meleth kai h sklhrh douleia einai gia tous ataladous?discuss Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Goran Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Ισως υπάρχουν παίχτες που έχουν φυσικό χάρισμα στο Poker. Παίζουν in the zone απο φυσικού τους. Οπότε τι να τα κάνεις τα βίβλια, εάν το κάνεις σωστά από μόνος σου?Αρα από μία μεριά το διάβασμα είναι για τους ατάλαντους. Η σκληρή δουλειά όμως, ίσως είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποκερ ακόμα και για τα φυσικά ταλέντα. :side: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 afterimage έγραψε:o Antonius exei dhlwsei oti den exei diavasei oute selida gia poker kai oti einai "feel" player. Kai ta katafernei mia xara to palikari sta nosebleeds ki olas. Mhpws h meleth kai h sklhrh douleia einai gia tous ataladous?discussFor laughs Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dimitris84 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Ta idia exei dilosi kai o Ivey,oti den exei diavasei pote kanena vivlio,alla to 8ema einai oti mporei kai na lene kai psemata gia logous tous opoious den mporo na exigiso... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 pios emathe poker apo vivlia ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 afterimage έγραψε: Mhpws h meleth kai h sklhrh douleia einai gia tous ataladous?Standard. To athanato "ellhniko oneiro" (ellhnikh ekdosh tou american dream): Pws tha apokthseis kai sy mia Cayenne xwris na doulepseis sth zwh sou. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Φυσικο ταλεντο >>>>>> any outdated bookΕπισης το πιθανοτερο ειναι να τους εμαθε ποκερ καποιος πολυ καλος επαγγελματιας και σε συνδιασμο με πολυ δουλεια εφτασαν στο επιπεδο που ειναι τωρα, και φυσικα παρα πολυ ταλεντο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Ousiastika h monh alh8eia einai pws ta vivlia kai ta ekpaideytika videos sou dinoun kapoies poly shmantikes plhrofories.Apo kei kai epeita mono paizwntas mporeis na ekselix8eis.Den einai dynaton kapoios na pistevei oti epeidi diavase 10-20-100 vivlia ema8e poker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Τα μεγαλύτερα ταλέντα στις δυσκολότερες μορφές τέχνης και επιστήμης έχουν πει ότι το πρώτο πράγμα είναι η δουλειά μέχρι να ματώσουν. Το όλο concept του "έχω ταλέντο δεν έχω δουλέψει σκληρά αλλα πέτυχα", μου θυμίζει τα παιδιά του γυμνασίου που λένε ότι δεν διαβάζουν καθόλου αλλά στα τεστ γράφουν άριστα. Μόνο τα παιδιά του γυμνασίου συγχωρούνται, οι υπόλοιποι είναι αστείοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 opoios pistevei oti den yparxei talento sto poker einai vatheia nyxtwmenos kata ti gnwmi mou.eidika sto live pokeraplws to talento apo mono tou de ftanei,den apotelei kanenos eidous eggyisi stin epityxia eidika twra pou ypotithetai oti to paixnidi exei dyskolepsei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 So if i read books about sex ill become better at it right? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 yes. Pou einai to parakseno? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 mathew ace έγραψε:yes. Pou einai to parakseno?TOTE na ksekiniso ha ha ha Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Θα γράψω μερικά πράγματα που με απασχολούν καιρό.Α)Ερώτηση: Έχει διαβάσει κάνα βιβλίο ο Antonius Απάντηση:Τον πιστεύω ότι δεν έχει διαβασει ποτέ βιβλίο αλλά κάνεις λάθος ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ πάνω στο παιχνίδι. Σίγουρα ο Αntonius και ο κάθε Antonius έχει φάει αμέτρητες ώρες μελετώντας και αναλύοντας το παιχνίδι για να δώσει ώθηση στο πλούσιο ταλέντο του.Β) Ερώτηση: Είναι τα βιβλία για τους ατάλαντους? Απάντηση:Ναι τα βιβλία είναι για κυρίως για τους ατάλαντους.(δυστυχώς είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς)Γ) Ερώτηση: Μπορεί να κερδίσει κάτι, κάποιος που έχει ταλέντο, διαβάζοντας βιβλία? Απάντηση:Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Όταν έχεις ταλέντο αργά ή γρήγορα θα τη βρεις την άκρη, είτε μόνος είτε με βοήθεια. Πιθανότατα τα βιβλία να σου δώσουν μια κατεύθυνση και να φτάσεις στον προορισμό σου πιο γρήγορα. Κανένα βιβλίο δεν θα σου μάθει: να αναλύεις γρήγορα μέσα στο μυαλό σου ανελλιπείς πληροφορίες, να αξιολογείς τον αντίπαλο, , να φέρνεις από την μνήμη σου πληροφορίες που μπορεί να σε βοηθήσουν κτλ,κτλ να «στροφάρεις» γρήγορα δηλαδή ώστε να πάρεις την πιο σωστή απόφαση. Είτε «το έχεις» , είτε «δεν το έχεις». Δ ) Ερώτηση: Αν δεν έχω ταλέντο γιατί κάθομαι και διαβάζω βιβλία ή ασχολούμαι με forum και εκπαιδευτικά sites?Απάντηση:Γιατί ευτυχώς για εμάς τους ατάλαντους υπάρχουν ακόμα τρόποι να βγάλεις λεφτά από το poker και να παίζεις το παιχνίδι που γουστάρεις βγάζοντας και κάνα χαρτζιλίκι. Το παν είναι τα “fish”.Υπάρχουν 2 κατηγορίες fish.1)Oι ατάλαντοι που παίζουν για πλάκα ,για να περάσουν την ώρα τους,να «τζογάρουν» λίγο με την τράπουλα. Θεωρούν ότι το poker είναι απλά τζόγος,το online είναι rigged επειδή χάνουν, έχουν μάθει ποκερ στις λέσχες παίζοντας χρόνια οπότε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι «τα ξέρουν όλα». Οι άλλοι που έχουν κερδίσει λεφτά για αυτούς είναι απλά τυχεροί ,μην τους πεις τίποτα για μαθηματικά ενώ γενικά το ποκερ για αυτούς, είναι κάτι σαν το JOKER.Kαι αν σου κάτσει? Δυστυχώς αυτά τα άτομα πια, σπανίζουν γιατί έχουν περάσει στην δεύτερη κατηγορία ή για κάποιο λόγο σταμάτησαν να παίζουν . Αυτό είναι πολύ κακό φυσικά γιατί αυτά τα άτομα είναι η αρχή της τροφικής αλυσίδας. Όταν σταματήσουν να παίζουν και να χάνουν λεφτά ή περάσουν στην δεύτερη κατηγορία κάτι θα …αλλαξει στο poker γενικότερα. Καλό είναι να παραμείνουν στην κοσμάρα τους. Τί θα γίνει στο μέλλον και πόσο σύντομα δεν γνωρίζω.2)Η δεύτερη κατηγορία fish στην οποία ανήκω και εγώ είναι τα fish «που ξυπνήσανε» και δεν χάνουν πια λεφτά.Τί έκανα όταν ξύπνησα?Αρχισα να διαβάζω βιβλία και ασχολούμαι με τα forum.Με τα βιβλία δεν μεγαλώνει το IQ σου δυστυχώς, ΑΛΛΑ μαθαίνεις τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού και αποφεύγεις μερικά κραυγαλέα λάθη που έκανες παλιότερα.Δεν είσαι πια εσύ, ο στόχος όλων των υπόλοιπων παικτών στο τραπέζι. Επίσης εσύ, βάζεις στόχο τα fish της πρώτης κατηγορίας.Τους παίκτες δηλαδή που είναι χειρότεροι από εσένα οπότε αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις και εσύ κέρδος.Παίρνεις και μια καθοδήγηση για να ξεκινήσεις να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο. Tο poker υπάρχει σε διάφορες μορφές.Cash και πολλά είδη tournament poker.Σχεδόν σε κάθε είδος υπάρχει ένας τρόπος να βγάλεις λεφτά. Υπάρχουν παίκτες αυτή τη στιγμή που είναι επαγγελματίες παίκτες poker παίζοντας SNG double or nothing.Υπάρχουν αλλοι που είναι επαγγελματίες παικτες cash λόγω rakeback.Δεν χρειάζεται να έχεις το μυαλό του Ainstain για να το κάνεις αυτό.Για πόσο καιρό θα το κάνουν αυτό είναι μια άλλη ιστορία, όπως είπα και παραπάνω όσο το τα fish από την 1 περνάνε στην 2 κατηγορία, το ROI και το $/h θα μικραίνουν οπότε κάποτε δεν θα συμφέρει να ασχολείσαι επαγγελματικά με αυτό.Αν έπαιζα για παράδειγμα 10 heads up SNG με αντίπαλο τon Sicksick ή τον Holdemgr πριν 2 χρόνια σίγουρα θα κέρδιζαν 8 από τα 10.Αν παίζαμε τώρα θα έχανα 6 στα 10.Ναι στα μάτια τους είμαι fish και τότε και τώρα, αλλά τώρα πια είμαι ένα fish που δεν συμφέρει να τον έχεις για αντίπαλο.Δεν χάνω εύκολα,ξέρω πότε κάποιος είναι καλύτερος από μένα οπότε παίζω ανάλογα, χρησιμοποιώ και μερικά πράγματα που έμαθα για να αυξήσω τις δικές μου πιθανότητες νίκης, οπότε δεν είμαι πια εύκολος στόχος ούτε easy money.Αυτά τα πέτυχα διαβάζοντας και μαθαίνοντας από άλλους καλύτερους από μένα. Tί θα κάνει ο Sicksick ή ο Holdem την άλλη φορά?θα προσπαθήσει να παίξει με κάποιο fish της πρώτης κατηγορίας αφού εγώ του μειώνω το $/h.Tί θα κάνω εγώ?TO ΙΔΙΟ. Όσο υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχουν κάνει τίποτα για να διορθώσουν τα λάθη τους, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΨΩΜΙ σ’αυτό το παιχνίδι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 να βαλω και εγω μια κατηγορια ακομα.αυτος που δεν εχει προβλημα να διαβασει 1-2 βιβλια...Αλλα βαριεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 +1 LabKKgsbets, εδώ βαριέσαι να πατήσεις register σε σειρά από τουρνουά που είσαι ψηλά σε leaderboard...που να ανοίξεις βιβλίο :ΡΠολλά από αυτά που λένε on camera ορισμένοι επαγγελματίες είναι απλά για λόγους marketing ή δημιουργίας εικόνας. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Όλοι έχουν προσπαθήσει και αναλύσει το τον τρόπο που παίζουν για να φτάσουν ψηλά με κάποιον τρόπο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 sry alla randomarete ta pragmata einai poli pio aplao PA arxise na pezei to 2002, de xriazotan na diavasei kati, to talento tou kai oi wres pou evaze itan arketa gia na dialisei ta gamesgia na veltiw8ei exei dilwsei oti ekane auto pou itan o kaliteros tropos ekini tin epoxi, parakolou8ouse kai epeze me kaliterous tou pextes kai evaze apires wres sto game touta vivlia pou exoun kati na poun opws kai ta coaching sites klp, dimiourgi8ikan afou itan top 5 ston kosmo. ti akrivws na diavasei apo ekeino to simio kai meta? ti exei na tou pei p.x. o baluga i o tri pou ama peksoun 8a gelaei mazi tous? pleon oi epoxes exoun alaksei de ftanei na pezeis mono, xriazete na veltiw8eis poli grigorgotera kai iparxoun poli perisoteres kai kaliteres epiloges gia na to kaneis. ta kainouria big things(p.x. jungleman) tis exoun xrisimopoihsei autes tis epiloges Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
veteriarian Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 katarxhn ti orizete san Talento. αν σαν ταλεντο οριζεται κατι με ββαση το DNA δεν αξιζει να το κουβεντιασουμε το θεμα γιατι απλα μιλαμε σε λαθοσ βαση...αν ταλεντο λεμε καποιον ο οποιοσ εχει ανεπτυγμενη αισθηση για κατι λογω τησ ΕΚΘΕΣΗΣ του σε αυτο απο μικρος τοτε ΟΚ.το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 veteriarian έγραψε:katarxhn ti orizete san Talento. αν σαν ταλεντο οριζεται κατι με ββαση το DNA δεν αξιζει να το κουβεντιασουμε το θεμα γιατι απλα μιλαμε σε λαθοσ βαση...αν ταλεντο λεμε καποιον ο οποιοσ εχει ανεπτυγμενη αισθηση για κατι λογω τησ ΕΚΘΕΣΗΣ του σε αυτο απο μικρος τοτε ΟΚ.το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:Oxi.Epishs: "W" ------> «ς» Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 veteriarian έγραψε:το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:leksoules...min ksanapostareis sovara failareis termakataferes na kaneis xeirotero post apo to alo me tis kampiles Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
veteriarian Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Vatal έγραψε:veteriarian έγραψε:το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:leksoules...min ksanapostareis sovara failareis termakataferes na kaneis xeirotero post apo to alo me tis kampiles[/quote:3fustqgt]failarw?? γτ? επειδη δεν συμφωνεις??εχεις ειδικες γνωσεις? φιλε μου η επιστημη εχει αποδειξει αυτα που λεω ΕΙΤΕ σου αρεσουν ΕΙΤΕ οχι.και για τις καμπυλες ειχα πει οτι ειναι ο τροπος [που λειτουργουν αλλα προγραμματα...- ερευνες (για να φτιαξεισ ενα προγραμμα να λειτουργει σωστα κανεισ ερευνα σε διαφορα δειγματα.). και πολυ απλα παρεθεσα την αποψη μου μπας και εδινα σε καποιον τι ακριβως εννοουσα ΚΑΙ ΑΝ ειχε το παραδειγμα μου καποια επαφη με την πραγματηκοτητα να το συνεχισει....οσο για το ταλεντο ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 100%.και αλλη φορα αν διαφονεισ με καποιον να του μιλας καλυτερα. δεν ειμαι ουτε μανα σου ουτε γκομενα σου για να μου πεις να μην ξαναγραψω.... αλλα φταινε οι admins που δεν σου κανουν παρατηρηση στο οτι δεν μπορεις να λες στο site τους να μην μιλαει καποιος.ΥΓ. επειδη με εκνευρισες σε προκαλω να αποδειξεισ οτι εχω αδικο.αμπαλε ε αμπαλε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
veteriarian Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 holdemgr έγραψε:veteriarian έγραψε:katarxhn ti orizete san Talento. αν σαν ταλεντο οριζεται κατι με ββαση το DNA δεν αξιζει να το κουβεντιασουμε το θεμα γιατι απλα μιλαμε σε λαθοσ βαση...αν ταλεντο λεμε καποιον ο οποιοσ εχει ανεπτυγμενη αισθηση για κατι λογω τησ ΕΚΘΕΣΗΣ του σε αυτο απο μικρος τοτε ΟΚ.το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:Oxi.Epishs: "W" ------> «ς»[/quote:11f7quwm]ΝΑΙ. και - (με βαση το σκεπτικο σου)επισης.:αν σαν ταλεντο οριζεται κατι με ββαση το DNA δεν αξιζει να το κουβεντιασουμε το θεμα γιατι απλα μιλαμε σε λαθος βαση...αν ταλεντο λεμε καποιον ο οποιος εχει ανεπτυγμενη αισθηση για κατι λογω της ΕΚΘΕΣΗΣ του σε αυτο απο μικρος τοτε ΟΚ.το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:οκ? τωρα εισαι ευτυχησμενος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 veteriarian έγραψε:fyp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
veteriarian Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 ποπο μου την ειπες... παρε τουσ φιλους σου να παρηφανευτεις...τεσπα. για να καταλαβουν καποιοι τι εννοω. το να πιστευεισ οτι το ταεντο ειναι κατι που ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΑΙ (DNA) ειναι ΛΑΘΟΣ. αν ηταν ετσι τοτε ο Χιτλερ ειχε δικιο για την αρια φυλη που μονο αυτοι ηταν οι καλυτεροι και οι καθαροαιμοι και κληρονομουσαν στουσ απογονουσ τουσ την καθαροτητα...αυτο που πιστευω (και ειναι αποδεδειγμενο) ειναι οτι ο ανθρωπος απο ΕΜΒΡΥΟ δεχεται ερεθισματα. και αυτα προκαλουν δομικες αλλαγες στην προσωπικοτητα του. πχ. ο πατερας μου επαιζε χαρτια. εγω τα σιχαθηκα ο αδερφοσ μου ειναι ο durrrr. δεν πιστευω οτι ο mesi αν ειχε γεννηθει σε αλλο περιβαλλον με διαφορετικα ερεθισματα θα ειχε γινει τετοιος μπαλαδορος.ακομα και το πεταγμα μιας πεταλουδας διπλα απο την γυναικα που εγκυμονει μπορει να εχει επιδραση στο εμβρυο.και θεωρω οτι πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι ειναι ταλεντο για να ξερουμε τι λεμε. για να ξερουμε και τι λεμε οταν αναλυουμε για το αν ο Πατρικ εχει διαβασει η οχι βιβλια...γιατι αν καποιος πιστευει οτι δεν χρειαστηκε να διαβασει βιβλια γτ κληρονομησε το ταλεντο στο ποκερ απο τη γιαγια του τη μαρικα που επαιζε μπιριμπα με τισ φιλεναδες της, ε τοτε η συζητηση μπαζει νερα...και πρεπει η κουβεντα περι "ταλεντου" να γινει σωστα γιατι θα κλαιγονται bankrolls απο λαθος συμπερασματα..να και ενα pdf που δεν το εχω διαβασει ολο. αλλα το βρηκα και το δινω ωστε να γινει κατανοητο το τι ειναι ταλεντο. ειναι γραμμενο με απλο λογο...http://www.pi-schools.gr/special_educat ... art-02.pdf Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 veteriarian έγραψε:το πρωτο το εχει αποριψει η επιστημη ενω το 2 το εχει αποδειξει η επιστημη. :cheer:οκ? τωρα εισαι ευτυχησμενος?Υποθέτω ότι για να είσαι τόσο βέβαιος θα έχεις κάποιες αναφορές σε αξιόπιστη επιστημονική βιβλιογραφία που στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts