Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διαβαζοντας τα διαφορα αρθρα στην αρχικη σελιδα του Pokerland διαπιστωνω οτι καθε βδομαδα μοιραζονται χιλιαδες δολλαρια στο ιντερνετ και εχω ζαλιστει...

Υπαρχει καποιος απο εσας για τον οποιο αυτα τα ποσα δεν ηταν μονο κειμενο στην οθονη του PC σας;

Προσωπικα η μεγαλυτερη μου νικη - στο ιντερνετ - , ηταν οταν βγηκα 3ος σε ενα τουρνουα $24+$2 ΝL HE με 280 ατομα συμμετοχη περιπου. Τοτε πηρα κοντα στα $800 αν θυμαμαι καλα. Θυμαμαι επισης οτι πηγα allin με :Jc

:Jh , ένας τα είδε με :As :Qc και ήρθε :Qd στο turn :(

Χωρις να γινομαι αδιακριτος (αλλωστε οποιος θελει απανταει), θυμαστε ποια ή ποιες ήταν οι περισσότερο κερδοφορες εμφανίσεις σας σε τουρνουα;

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Διαβαζοντας τα διαφορα αρθρα στην αρχικη σελιδα του Pokerland διαπιστωνω οτι καθε βδομαδα μοιραζονται χιλιαδες δολλαρια στο ιντερνετ και εχω ζαλιστει...

Υπαρχει καποιος απο εσας για τον οποιο αυτα τα ποσα δεν ηταν μονο κειμενο στην οθονη του PC σας;

Προσωπικα η μεγαλυτερη μου νικη - στο ιντερνετ - , ηταν οταν βγηκα 3ος σε ενα τουρνουα $24+$2 ΝL HE με 280 ατομα συμμετοχη περιπου. Τοτε πηρα κοντα στα $800 αν θυμαμαι καλα. Θυμαμαι επισης οτι πηγα allin με :Jc

:Jh , ένας τα είδε με :As :Qc και ήρθε :Qd στο turn :(

Χωρις να γινομαι αδιακριτος (αλλωστε οποιος θελει απανταει), θυμαστε ποια ή ποιες ήταν οι περισσότερο κερδοφορες εμφανίσεις σας σε τουρνουα;

ti les re thmei mono 800$ pires?

edw o the300 exei parei apo to pokerstars konta sta 30.000$ gia na min soy parathesw kai ta dika moy poy den einai vevaia tosa alla polles fores apo 700-1500 kai peis oti periaytologw.

kai vevaia sta online toyrnoya ta lefta einai polla kai gia ayto ta kynhgw toylaxiston egw.

ante kales psaries

Δημοσίευση

Δεν εχω παιξει σε πολλα MTT's, προτιμω τα SNG's ειδικα του PL Omaha Split...

Ειδικα σε τουρνουα με μεγαλα buy ins δεν εχω παιξει πολλες φορες.

Απλως τα ποσα μου φαινονται - και ειναι - τεραστια,γιαυτο ειπα να ρωτησω ποιοι εχουν κερδισει και ποσα.

Οσο για τα δικα σου κερδη ,προφανως δεν θα θεωρουσα οτι περιαυτολογεις. Παντα τετοια! :)

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Δεν εχω παιξει σε πολλα MTT's, προτιμω τα SNG's ειδικα του PL Omaha Split...

Ειδικα σε τουρνουα με μεγαλα buy ins δεν εχω παιξει πολλες φορες.

Απλως τα ποσα μου φαινονται - και ειναι - τεραστια,γιαυτο ειπα να ρωτησω ποιοι εχουν κερδισει και ποσα.

Οσο για τα δικα σου κερδη ,προφανως δεν θα θεωρουσα οτι περιαυτολογεις. Παντα τετοια! :)

AN DEN EXEIS LOGARIASMO STO POKERROOM NA KANEIS TO SYNTOMWTERO PROKEITAI GIA TO ROOM

ME MEGALA TOYRNOYA EVDOMADIAIWS KAI KATHIMERINA KAI EIDIKA ME FPP ME 10 FPP PAIZEIS TOYRNOYA 300$ H 450$ ME LIGA ATOMA OXI ME 1500 ALLA ME 150-180 ANTE KAMIA FORA 225

THN KYRIAKH ME 20 H 30 FPP PAIZEIS 1500$

KAI THN TELEYTAIA KYRIAKH TOY MHNA 3500$ ME 30 H 60 FPP DEN THYMAMAI KALA ALLA OPOIOS MEXRI TIS 10/10/2007 SYNGENTRWSEI 188OO FPP THA PAREI 1880$ TMHMATIKA

DILADI STA PRWTA 300 30$ STA EPOMENA 1000$ 100$ STA EPOMENA 2500 250$ STA 5000 500$ STA 10.000 1000$

GOOD LUCK SE OLA KAI ASE TA SIT AND GO DEN EXOYN PSOMI

MONO STO POKERSTARS AKSIZOYN EKEI MPOREIS NA PAREIS KALA LEFTA

Δημοσίευση

CrisEL έγραψε:

Αναφέρεσι σε freeroll οταν λες για τα τουρνουά με τα FPP ?

an ennoeis to pokerroom nai den akrivws freeroll allla analoga me ta pp(etsi ta lene ta fpp sto pokerroom)

katatasesai se eidiki klimaka me poly liga fpp mpaineis sto greenroom kai me 100fpp mesa se 1 mina pas sto silverroom me 1500 sto gold room

twra to greenroom exei kathimerina toyrnoya enanti 10pp h 20pp den thymammai kala to prizepool einai 300$

kai oi entrants apo 180-300 analoga

to silverroom exei kathimerina 450$ enanti 20PP

omws merikes fores den einai mono texas holdem exei kai pot limit omaha kai 5-card draw kai 7 seven card

ta kala toyrnoya omws ta exei savvatokyriako

to greenroom enanti 30pp toyrnoya 1500$ kai thn teleytaia kyriakah 2500$

to silverroom enanti 60fpp exei to savvato 2500$ kai teleytaio savvato toy mina 35