Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΒΙΒΛΙΑ

Recommended Posts

Για δύο λόγους: Πρώτον, δεν φαντάζεσαι πόσο κακή δουλειά κάνει το systran σε τέτοιο επίπεδο και δεύτερον, τα βιβλία του poker αποτελούν πολύ δύσκολες περιπτώσεις ακόμη και για επαγγελματία μεταφραστή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείς με systran ή για μετάφραση; Με systran έχω εμπειρία σε test που του έχω κάνει σε τεχνικά κείμενα και πραγματικά είναι άθλιο. Το systran είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να πάρεις απλώς μια ιδέα του κειμένου, αλλά αν έχεις τις απαιτήσεις τις αρτιότητας μιας μετάφρασης που απαιτεί ένα βιβλίο τότε bad beat! Στα πιο κρίσιμα σημεία που πιθανόν θα αναλύονται κάποιες εξειδικευμένες έννοιες θα σε αφήνει στα κρύα του λουτρού. Αρκετά με την αντιδιαφήμιση!

Όσον αφορά τον επαγγελματία μεταφραστή, είναι η γυναίκα μου και η οποία έχει γνώση του θέματος. Τα κόστη είναι μεγάλα, η δουλειά δεν είναι δουλειά 'ξεπέτας' και το αγοραστικό κοινό πολύ λίγο για να συμφέρει εκδοτικό να το αναλάβει.

yparxei kapoio vivlio pou 8a proteinate gia cash games?k kati akoma!epeidh oi perissoteroi pleon pisteuw oti paizoume online k gmwrizontas oti kykloforoun arketa vivlia sxetika me to online,yparxei kapoios pou na exei apopsi ston an aksizei na agorasoume kapoio apo auta.

• 4 weeks later...

θελω να μου προτεινει καποιος ενα βιβλιο για bankroll management , κυριως για cash games.

διαβαζω το holdem on poker , harringtons

που ειναι για tourneys και θελω να βαλω μια τελεια για να μην εχω λαθος αποψη για τα πιο απλα.

:9h :7h

Πώς γίνεται να βρούμε το torrent που αναφέρετε για να κατεβάσουμε τα Ebooks;

Έχω ήδη παραγγείλει Super System κ Super System #2 του Doyle.

Ευχαριστώ.

:Ac :As (Έχω στα χέρια American Airlines τα λέει και o ΒεργίτσηςB) )