peris31 Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 a k kati akoma.ap oti gnwrizoume yparxoun ebooks gia poker,swsta?giati den dokimazoume na ta metafrasoume me to systran? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Για δύο λόγους: Πρώτον, δεν φαντάζεσαι πόσο κακή δουλειά κάνει το systran σε τέτοιο επίπεδο και δεύτερον, τα βιβλία του poker αποτελούν πολύ δύσκολες περιπτώσεις ακόμη και για επαγγελματία μεταφραστή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 exeis kanei kapoia apopira o idios na ta metafraseis?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2008 Εννοείς με systran ή για μετάφραση; Με systran έχω εμπειρία σε test που του έχω κάνει σε τεχνικά κείμενα και πραγματικά είναι άθλιο. Το systran είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να πάρεις απλώς μια ιδέα του κειμένου, αλλά αν έχεις τις απαιτήσεις τις αρτιότητας μιας μετάφρασης που απαιτεί ένα βιβλίο τότε bad beat! Στα πιο κρίσιμα σημεία που πιθανόν θα αναλύονται κάποιες εξειδικευμένες έννοιες θα σε αφήνει στα κρύα του λουτρού. Αρκετά με την αντιδιαφήμιση!Όσον αφορά τον επαγγελματία μεταφραστή, είναι η γυναίκα μου και η οποία έχει γνώση του θέματος. Τα κόστη είναι μεγάλα, η δουλειά δεν είναι δουλειά 'ξεπέτας' και το αγοραστικό κοινό πολύ λίγο για να συμφέρει εκδοτικό να το αναλάβει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
peris31 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 yparxei kapoio vivlio pou 8a proteinate gia cash games?k kati akoma!epeidh oi perissoteroi pleon pisteuw oti paizoume online k gmwrizontas oti kykloforoun arketa vivlia sxetika me to online,yparxei kapoios pou na exei apopsi ston an aksizei na agorasoume kapoio apo auta. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 giati de to postareis ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
peris31 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2008 apla nomizw oti den yparxei logos ap th stigmh pou yparxei topic me 8ema ta biblia.alliws 8a to ekana na sai sigouros. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2008 θελω να μου προτεινει καποιος ενα βιβλιο για bankroll management , κυριως για cash games.διαβαζω το holdem on poker , harringtonsπου ειναι για tourneys και θελω να βαλω μια τελεια για να μην εχω λαθος αποψη για τα πιο απλα.:9h :7h Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2008 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να εμπιστευτω καποιο site για κατι τετοιο?? εχετε να προτεινετε καποιο αναλογο site?eyxaristw:9h :7h Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
da.angello Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2008 Πώς γίνεται να βρούμε το torrent που αναφέρετε για να κατεβάσουμε τα Ebooks;Έχω ήδη παραγγείλει Super System κ Super System #2 του Doyle.Ευχαριστώ.:Ac :As (Έχω στα χέρια American Airlines τα λέει και o Βεργίτσης ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas21 Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2008 δες εδώ thepokerbay.org ή εδώ bestpokertorrents.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
da.angello Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2008 thanksB) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PHoENiX4u901 Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2008 Mipws gnwrizei kaneis se poia vivliopwleia einai diathesima ta vivlia poker?(fantazomai oxi se ola)Kamia protasi gia kapoio apo ayta?Me poio tha mporousa na ksekinisw kai poio allo na diavasw sti sinexeia?Eyxaristw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts