KOKEHAVITO Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Κουβεντιάζοντας με τον Άκη ΒεργίτσηΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ CASH GAME ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΛΟΦΑ ΣΤΟΝ VENILLY..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ TWO PAIR OMΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ...ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Oυτε εγω θα ξεχασω το re-re-raise ενός τυπου preflop με J-6 suited και την εκφραση του οταν ηρθε A-Q-4-K-T στο board.... Παράθεση
venily Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Μαμισετα. Αυτη η μπλοφα θα μεινει για πολυ χαραγμενη στην μνημη μου... Οι λογοι παντος που εκανα το πασο ηταν πολλοι αν και ημουν 50-50 να καλεσω η μη. Ο κυριοτερος ηταν οτι δεν ειχα σκοπο να παιξω σε cash εκεινη την μερα μιας και ειχα ερθει αποκλιστηκα για το τουρνουα και αμα δεν καλουσα το all in που εκανε στο τελος θα εμενα με τα 100ε που ειχα οταν μπηκα. Φυσικα ελειπε και η εμπειρια σε offline cash μιας και το μεγαλυτερο που εχω παιξει ηταν 0.10-0.20ε και αυτο με τους φιλους μου που τους εμαθα εγω το ποκερ... Παντος η μπλοφα ηταν τρομερη και αξιζει ενα μπραβο ο βεργιτσης γι αυτο. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2007 Συμβαινουν αυτα φιλε Venily.. Απλως ειναι λιγο..ασχημο, στην πρωτη σου "σοβαρη" εμπειρια με offline poker, να σου μενει ως αναμνηση ενα τετοιο περιστατικο. Μη μασας, ελπιζω να σε δουμε και στο GPT (προσωπικα απο το rail ) Παράθεση
theomas Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2007 Τελειώνοντας το AISOPOS, ήρθε και έκατσε δίπλα μου, στο cash game table.Ηταν ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ!ΛΙΑΔΑ!Θα έλεγε κάποιος ότι έφαγε 2.148 μπουνιές!!!Σοβαρά τώρα, είναι ένας από τους καλούς παίκτες που έχουμε.Αν πραγματωθεί η δυνατότητα συμμετοχών μας σε τραπέζια με κύρος, τότε το επίπεδό του (και άλλων) θα ανέβει δραματικά!Εύχομαι στην ΑΕΚ (σήμερα) όχι -απλά- καλή επιτυχία...αλλά, "all in"!Άκη, θα είσαι από τους πρώτους που θα ενημερώσω για την πρώτη ομαδική μας επίθεση-πόκερ στην Αγγλία...theomas Παράθεση
Themis Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2007 theomas έγραψε:Τελειώνοντας το AISOPOS, ήρθε και έκατσε δίπλα μου, στο cash game table.Ηταν ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ!ΛΙΑΔΑ!Θα έλεγε κάποιος ότι έφαγε 2.148 μπουνιές!!!Σοβαρά τώρα, είναι ένας από τους καλούς παίκτες που έχουμε.Αν πραγματωθεί η δυνατότητα συμμετοχών μας σε τραπέζια με κύρος, τότε το επίπεδό του (και άλλων) θα ανέβει δραματικά!Εύχομαι στην ΑΕΚ (σήμερα) όχι -απλά- καλή επιτυχία...αλλά, "all in"!Άκη, θα είσαι από τους πρώτους που θα ενημερώσω για την πρώτη ομαδική μας επίθεση-πόκερ στην Αγγλία...theomasΤΗEOMAS, ασχετο, τελευταια αναρωτιουμουν που εξαφανιστηκες!; :cheer: Παράθεση
theomas Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2007 Διακοπούλες Θέμη...Μετά από 5 χρονάκια...Όλα καλά? Παράθεση
Recommended Posts