griffith Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 D.uK.e έγραψε:6)Εκει επελεξα να ξεδιαλυνω τι κατασταση φιλε. Δεν ηθελα να το σκεφτω στο turn. Check raise σε αυτο το flop = ΤΑ ΠΑΝΤΑ(μπορει να εχει)!Βλεποντας και αυτο το flop ειπα να μην δωσω τοσο ευκολα καρτα.Akrivos gi auto to logo einai la8os to 3-bet sou( an isxyoun ta ypoloipa pou les,opws oti den 8a kanei sxedon pote 4bet me air h weak draw),kaneis isolate vs better hands/monster draws kai xaneis value apo ola ta ypoloipa. An sou kanei toso syxna raise se auto to flop oso nomizeis to na er8ei to xroma sto turn (18% mono anyway) den einai toso tragiko, eksakolou8eis na eisai poly brosta kai boreis na kaneis call toulaxiston 1 street,isos kai to river an ton exeis ikano na riksei 3 barrels. Den einai logiko na kanei toso polla check raise kai na ta parataei eukola otan erxetai ena apo ta kalytera fula gia to range toy. Thn epomenh fora dokimase na tou kaneis 3-bet me air se adistoixo spot,call me overpairs kai des pos 8a paei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 foustouki έγραψε:Οκ αν ειναι αυτη η αποφαση σου τοτε κανεις 3bet και fold αν κανει ο αντιπαλος 4bet και τελειωνει το χερι.Απλα θελω να σ πω οτι με το 3bet σου δεν παιρνεις value απο χειροτερα φυλλα καθως τα διωχνεις ολα και μενουν sets και combo draws που φλιπαρεις.Οποτε αν τυχον εκανες all in στο 4 bet του που σημαινει οτι λες "αν εχει το set ok ας χασω" τοτε καλυτερα κανε call το raise και σε no flush turn κανε shove σε πιθανο bet του.Eτσι θα χασεις παλι αν εχει το set αλλα αν δεν το εχει θα παρεις εξτρα μαρκες.Αν παλι εχει σετ και βγει χρωμα στο turn (που μπορει να το εχεις ανετα και εσυ) τοτε μπορει να παγωσει το action.Αυτα που λεει ο laxmana με λιγα λογια.Τεσπα ειμαι σιγουρος οτι vs συγκεκριμενο παιχτη ειχε καποιο war (φιλικο-χαβαλε-κοντρα-πλακα καταλαβαινεις τι εννοω) για αυτο και εκανες το all in αλλα vs unknown player τοτε ποτεεε δεν κανεις εκει all in στο 4bet του.ps.Στειλε pm ποτε δεν δουλευεις και εχεις χρονο να παμε για καφε ψηλε Μαρεσει αρκετα το σκεπτικο σου απλα δεν ηθελα με τιποτα να δει το turn ευκολα. Αν βεβαια το χρειαζονταν.Επισης ενα ενδεχομενο ειναι να μην του δωσει flush το turn αλλα two pair αλλα για να συμβει αυτο θα επρεπε να κανει call σε 3bet και θα ειναι σιγουρος οτι ειναι πολυυυυ πισω!Παλι σου λεω οτι για να ειμαι εγω σιγουρος οτι εχει κατι και δεν κυνηγαει κατι εκανα το 3bet. Απλα δεν πιστεψα αν θες το read μου τοσο πολυ και φλιπαρα ενα coin στο μυαλο μου με pair/fdraw και set και εκανα την μαλακια!Βοηθησε βεβαια και η σκεψη που μου καρφωθηκε στο μυαλο οτι αν εχει set γιατι κανει 4bet??!!Anyway next tour!Θα κανονισουμε καφε οπωσδηποτε man! Μιλαμε! GL και thanks gia ta posts. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 griffith έγραψε:D.uK.e έγραψε:6)Εκει επελεξα να ξεδιαλυνω τι κατασταση φιλε. Δεν ηθελα να το σκεφτω στο turn. Check raise σε αυτο το flop = ΤΑ ΠΑΝΤΑ(μπορει να εχει)!Βλεποντας και αυτο το flop ειπα να μην δωσω τοσο ευκολα καρτα.Akrivos gi auto to logo einai la8os to 3-bet sou( an isxyoun ta ypoloipa pou les,opws oti den 8a kanei sxedon pote 4bet me air h weak draw),kaneis isolate vs better hands/monster draws kai xaneis value apo ola ta ypoloipa. An sou kanei toso syxna raise se auto to flop oso nomizeis to na er8ei to xroma sto turn (18% mono anyway) den einai toso tragiko, eksakolou8eis na eisai poly brosta kai boreis na kaneis call toulaxiston 1 street,isos kai to river an ton exeis ikano na riksei 3 barrels. Den einai logiko na kanei toso polla check raise kai na ta parataei eukola otan erxetai ena apo ta kalytera fula gia to range toy. Thn epomenh fora dokimase na tou kaneis 3-bet me air se adistoixo spot,call me overpairs kai des pos 8a paei[/quote:3jul7lm3]Ma kai na mhn er8ei to xrwma opws les den kserw an eimai mprosta.Pesmou kati.Kanw to call opws les. Kai se turn pou emena den me fovizei px Qd mou kanei check, ti les na kanw? Check back? DEN yparxei endexomeno!Pes pontarw 1200.. To pot exei 2100+1200= 3300 kai kanei call(leme twra) opote 3300+1200= 4500. Kai erxetai blank turn px 10c kai pontarei apo mprosta 2800. Total pot 7300. Ti kanw?? fold 2800 gia 7300?OXI! Opote 2800 + 900 + 1200 = 4900 sth kalyterh periptwsh diladi sxedon to miso mou stack.To diko mou to 3 bet htan 1900 nomizw. An ekana ayto pou eprepe kai ta petousa exana 1900 anti gia 4900. Ayto lew.Genika eipa an diavaseis pio prin oti protimisa na xasw to oso value yphrxe apo mia blofa se toso early stage apto na pesw apo monos mou sth pagida.Apla to call sayto to flop me tetoio action den yparxei giati egw den 8a kserw pou vriskomai sto turn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Το θεμα ειναι duke οτι οταν κανεις 3bet πρεπει και να κανεις τις περισσοτερες φορες σχεδον instant fold σε 4 bet...Απλα αν λεμε αν αποφασισεις να παιξεις το χερι οπως και να εχει τοτε καλυτερα να κανεις call και να τα βαλεις στην πορεια για να παρεις εξτρα chips σε περιπτωση μπλοφας απο αντιπαλο.Ετσι αν χασεις θα χασεις ετσι και αλλιως αλλα μπορει να κερδισεις chips μερικες φορες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2010 Παντως οπως και να εχει ειτε call και re-evaluate στην πορεια ειτε 3bet και fold σε 4bet εκτος ειδικων περιπτωσεων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Το λάθος ήταν οτι έπαιξες την πάσα προκατειλημμένος κ φανερά επηρεασμένος με οτι είδες στα πρώτα χέρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Antonis έγραψε:Το λάθος ήταν οτι έπαιξες την πάσα προκατειλημμένος κ φανερά επηρεασμένος με οτι είδες στα πρώτα χέρια.Προκατειλημμενος και επηρεασμενος γιατι ρε Αντωνη ?Αποτι ? Το οτι ξερω πως παιζεις σχετικα καλυτερα απο εναν τελειως αγνωστο θεωρειται προκαταληψη? Και ο επηρεασμος απτα πρωτα 5 χερια απο τι? Εγινε κατι και δεν το θυμαμαι?Ειλικρινα δεν καταλαβαινω!Πεσμου details οταν ξαναμπεις για να μπω στο νοημα.Πεπονι ε πεπονι..! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 foustouki έγραψε:Παντως οπως και να εχει ειτε call και re-evaluate στην πορεια ειτε 3bet και fold σε 4bet εκτος ειδικων περιπτωσεων.Man απτην πρωτη στιγμη το ειπα το λαθος. Μην το ξανατονιζουμε.4bet/fold και τελος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια,θα το κάνω σε λίγο.Duke,βλέπω ένα φόβο να παίξεις πόκερ στο turn κάνοντας flat στο check/raise.Για μένα το 3bet στο φλοπ με ΑΑ σε single raised pot τόσο deep στην αρχή ενός τουρνουά είναι παρακινδυνευμένη κίνηση.Μην φοβάσαι να παίξεις πόκερ με τη λογική "δεν θα ξέρω που βρίσκομαι".Το 3bet δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί πολλά πράγματα,αντίθετα σε βάζει σε tough spots είτε δεχτείς 4bet είτε flat. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 alienhack έγραψε:Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια,θα το κάνω σε λίγο.Duke,βλέπω ένα φόβο να παίξεις πόκερ στο turn κάνοντας flat στο check/raise.Για μένα το 3bet στο φλοπ με ΑΑ σε single raised pot τόσο deep στην αρχή ενός τουρνουά είναι παρακινδυνευμένη κίνηση.Μην φοβάσαι να παίξεις πόκερ με τη λογική "δεν θα ξέρω που βρίσκομαι".Το 3bet δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί πολλά πράγματα,αντίθετα σε βάζει σε tough spots είτε δεχτείς 4bet είτε flat.Δεν ειναι θεμα φοβου, ειναι θεμα πραγματικα μηδενικου read φιλε μου!Ειλικρινα δεν θα ειχα ιδεα τι αντιμετωπιζω.Πρωτον θα εχω να αντιμετωπισω ενα τεραααστιο range φυλλων και δευτερον με τα draws που παιζουν κατω δεν θελω να μην μπορω να πονταρω δυνατα στο turn εφοσον δεν κατσει το draw του αλλου.Γιαυτο οπως προειπα κανω το 3bet ετσι ωστε να μειωθουν στο μυαλο μου τα ενδεχομενα.To tough spot που λες οτι θα μπω ειναι λιγοτερο tough spot απτο αν κανω flat και φαω ειτε bet απο μπροστα στο turn ειτε check/raise γιατι δεν υπαρχει ενδεχομενο να checkarw εγω back το turn αν ειναι ψιλο safe card.Εχω δει απειρες φορες τη κινηση check raise στο flop με τεραστια draw (pair+draw, straight+flush draw etc) που εχει ως αποτελεσμα να φοβησουν τον αρχικο raiser και να μην κανει το bet στο turn και να παει check check.7-8 στις 10 φορες ετσι δινεις free card στο river και ακομα και να μην του βγει το draw αν πονταρει απο μπροστα ειναι ακομα πιο δυσκολο spot απο ολα τα αλλα.Ασε που οταν σου κανει ο αλλος το 4bet 95% εισαι χιλιομετρα πισω και πρεπει να το καταλαβεις.Ρωτηστε και τον Αντωνη που ειδε οτι τους επιασα και πηγα να τους γυρισω για fold..Μετα ηρθε το χαος με τη σκεψη του γιατι κανει το γαμηδι το 4bet αν εχει σχεδον nuts?? #$@#$^**!@#$!ps: Ειπαμε οκ ας συζητησουμε το ενδεχομενο του flat call και γουσταρω παρα πολυ που κανουμε μια ωραια συζητηση αλλα μην λεμε και 100% λαθος το 4bet/fold...Ειναι τελειως παραλογο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
griffith Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 D.uK.e έγραψε:griffith έγραψε:D.uK.e έγραψε:6)Εκει επελεξα να ξεδιαλυνω τι κατασταση φιλε. Δεν ηθελα να το σκεφτω στο turn. Check raise σε αυτο το flop = ΤΑ ΠΑΝΤΑ(μπορει να εχει)!Βλεποντας και αυτο το flop ειπα να μην δωσω τοσο ευκολα καρτα.Akrivos gi auto to logo einai la8os to 3-bet sou( an isxyoun ta ypoloipa pou les,opws oti den 8a kanei sxedon pote 4bet me air h weak draw),kaneis isolate vs better hands/monster draws kai xaneis value apo ola ta ypoloipa. An sou kanei toso syxna raise se auto to flop oso nomizeis to na er8ei to xroma sto turn (18% mono anyway) den einai toso tragiko, eksakolou8eis na eisai poly brosta kai boreis na kaneis call toulaxiston 1 street,isos kai to river an ton exeis ikano na riksei 3 barrels. Den einai logiko na kanei toso polla check raise kai na ta parataei eukola otan erxetai ena apo ta kalytera fula gia to range toy. Thn epomenh fora dokimase na tou kaneis 3-bet me air se adistoixo spot,call me overpairs kai des pos 8a paei[/quote:3c4pyfdk]Ma kai na mhn er8ei to xrwma opws les den kserw an eimai mprosta.Pesmou kati.Kanw to call opws les. Kai se turn pou emena den me fovizei px Qd mou kanei check, ti les na kanw? Check back? DEN yparxei endexomeno!Pes pontarw 1200.. To pot exei 2100+1200= 3300 kai kanei call(leme twra) opote 3300+1200= 4500. Kai erxetai blank turn px 10c kai pontarei apo mprosta 2800. Total pot 7300. Ti kanw?? fold 2800 gia 7300?OXI! Opote 2800 + 900 + 1200 = 4900 sth kalyterh periptwsh diladi sxedon to miso mou stack.To diko mou to 3 bet htan 1900 nomizw. An ekana ayto pou eprepe kai ta petousa exana 1900 anti gia 4900. Ayto lew.Genika eipa an diavaseis pio prin oti protimisa na xasw to oso value yphrxe apo mia blofa se toso early stage apto na pesw apo monos mou sth pagida.Apla to call sayto to flop me tetoio action den yparxei giati egw den 8a kserw pou vriskomai sto turn.[/quote:3c4pyfdk]Obv 8a kaneis bet an checkarei to turn kai call an meta leadarei to river opws les, kai 2 call an leadarei kai turn kai river. Etsi opws paixthke exases 1900 xoris omws na ma8eis an eisai pisw( einai poly pi8ano na hsoun ligo brosta apo kapoio draw kai na mhn eixe set) kai den phres value apo kanena xeri. Yparxei kai enallaktiko senario se ayto pou les,na synexisei na blofarei turn kai isos river xoris na exei kati kai na kerdiseis epipleon chips. To shmadiko einai ti einai perisotero +EV kai mono an htan poly close 8a eixe shmasia to stadio pou vrisketai to tournoua kai poso 8eleis na riksareis noris( Sthn telikh ap oti katalava exases ta resta sou me to raise!! ) Epishs einai genika teleios la8os na kaneis 3bet sto flop me hand pou exei poly value alla den boreis na to pekseis gia stacks,opws kai to kaneis 3bet mhn exodas apofasisei ti 8a kaneis se endexomeno 4bet Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 griffith έγραψε:Obv 8a kaneis bet an checkarei to turn kai call an meta leadarei to river opws les, kai 2 call an leadarei kai turn kai river. Etsi opws paixthke exases 1900 xoris omws na ma8eis an eisai pisw( einai poly pi8ano na hsoun ligo brosta apo kapoio draw kai na mhn eixe set) kai den phres value apo kanena xeri. Yparxei kai enallaktiko senario se ayto pou les,na synexisei na blofarei turn kai isos river xoris na exei kati kai na kerdiseis epipleon chips. To shmadiko einai ti einai perisotero +EV kai mono an htan poly close 8a eixe shmasia to stadio pou vrisketai to tournoua kai poso 8eleis na riksareis noris( Sthn telikh ap oti katalava exases ta resta sou me to raise!! ) Epishs einai genika teleios la8os na kaneis 3bet sto flop me hand pou exei poly value alla den boreis na to pekseis gia stacks,opws kai to kaneis 3bet mhn exodas apofasisei ti 8a kaneis se endexomeno 4betΤο τελευταιο ειναι οτι πιο σωστο και η μεγαλυτερη αληθεια που ειδα μεχρι τωρα (σχετικα με το πως σκεφτομουν εκεινη την ωρα). Πραγματικα.Δεν περιμενα το 4bet καθολου. Ειναι κατι το οποιο με επιασε τελειως στον υπνο. Πραγματικα ειπες την πιο σωστη κουβεντα.5 λεπτα ακριβως μετα την παρτιδα σκεφτηκα οτι για αυτα που ειχα στο μυαλο μου το επαιξα αψογα ετσι ωστε να καταλαβω που βρισκομαι ασχετα αν με ξαφνιασε αλλα δεν πιστεψα το read μου. Αυτο ηταν το 100% λαθος.Ετσι εχασα τα ρεστα μου οχι με το 3bet. Το 3bet με εσωζε αρκει να εβλεπα "καθαρα" τι αντιμετωπιζα!Διαβασε και τα αλλα ποστ πιο πισω και θα καταλαβεις τι εννοω με το "καθαρα"..Thanks για τα posts man..! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
random Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 "Epishs einai genika (oxi kai teleios) la8os na kaneis 3bet sto flop me hand pou exei poly value alla den boreis na to pekseis gia stacks,opws kai to kaneis 3bet mhn exodas apofasisei ti 8a kaneis se endexomeno 4bet."3bet στο φλοπ με ΑΑ δεν μου αρέσει καθόλου.Προτιμώ με κάποιο nut draw παρά με AA γιατί έχουμε πολύ περισσότερο equity με AKss παρά με ΑΑ ενάντια σε set/combo draw.Μετά το c/r flat με position.Έχεις απλά ένα ζευγος και είναι (σχεδόν) το ίδιο εδώ είτε έχεις AA είτε έχεις JJ.Με JJ θα έχανες ρέστα εδώ?Όχι.Με ΑΑ γιατί??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 random έγραψε:"Epishs einai genika (oxi kai teleios) la8os na kaneis 3bet sto flop me hand pou exei poly value alla den boreis na to pekseis gia stacks,opws kai to kaneis 3bet mhn exodas apofasisei ti 8a kaneis se endexomeno 4bet."3bet στο φλοπ με ΑΑ δεν μου αρέσει καθόλου.Προτιμώ με κάποιο nut draw παρά με AA γιατί έχουμε πολύ περισσότερο equity με AKss παρά με ΑΑ ενάντια σε set/combo draw.Μετά το c/r flat με position.Έχεις απλά ένα ζευγος και είναι (σχεδόν) το ίδιο εδώ είτε έχεις AA είτε έχεις JJ.Με JJ θα έχανες ρέστα εδώ?Όχι.Με ΑΑ γιατί???Φιλε σορυ και ευχαριστω για την απαντηση αλλα κουραστηκα να απανταω!Κανε ενα κοπο να διαβασεις τα πιο πισω και θα δεις οτι δεν ειμαι υπερ του all in σε 4 bet αλλα fold.Οποτε ειτε JJ ειτε ΑΑ ειναι 3bet/fold για μενα. Τουλαχιστον στο συγκεκριμενο spot στο συγκεκριμενο tournament.Γιαυτο ζητησα απαντηση πανω στο συγκεκριμενο hand αφου το διαβασεις ολο και προσεκτικα και οχι απαντησεις του τυπου .."εμενα γενικα δεν μαρεσει" η .."εγω γενικα κανω αυτο"Στο ποκερ το "γενικα" δεν υφισταται. Καθε παρτιδα ειναι διαφορετικη.Τελος επαναλαμβανω οτι γιαυτο ο τιτλος ειναι BIG MISTAKE και οχι good laydown, γιατι ηταν λαθος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
random Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 3bet/folding AA σε φλοπ 842fd.Καλή φάση...-Αν ήμουν ο αντίπαλος θα έκανα commiting 4bet με οποιοδήποτε δυνατό draw.What the fuck is he 3betting me with???-Κάνεις 3bet για value?Για ποιο λόγο?Ή για τον κλασσικό λόγο που με εκνευρίζει όταν τον ακούω "για να δω πού βρίσκομαι"?-Flat>>3bet σε τόσο αρχικό στάδιο τουρνουά.-Έχεις κάποιο πλάνο για την παρτίδα ή απλά ρίχνεις μάρκες μέσα στο ποτ και βλέπεις τις αντιδράσεις?Μετά το 3bet τί ακριβώς περιμένεις?Να πετάξει τα χέρια που είσαι way ahead(πχ 99,Α9,random straight draws) και να βρεθείς σε ένα σποτ που το range σου είναι depolarized,αλλά μόνο το top του range δηλαδή 88,44 μπορούν να συνεχίσουν.Καλή φάση...Και αν δεχτείς φλατ στο 3bet και αντιμετωπίσεις lead σε blank turn good luck hating life...-Όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι ή πώς να συνεχίσεις προτίμησε το call/fold απ'το raise με χέρια που έχουν αρκετό value αλλά δεν κάνουν χαρούμενα stack off. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 random έγραψε:3bet/folding AA σε φλοπ 842fd.Καλή φάση...-Αν ήμουν ο αντίπαλος θα έκανα commiting 4bet με οποιοδήποτε δυνατό draw.What the fuck is he 3betting me with???-Κάνεις 3bet για value?Για ποιο λόγο?Ή για τον κλασσικό λόγο που με εκνευρίζει όταν τον ακούω "για να δω πού βρίσκομαι"?-Flat>>3bet σε τόσο αρχικό στάδιο τουρνουά.-Έχεις κάποιο πλάνο για την παρτίδα ή απλά ρίχνεις μάρκες μέσα στο ποτ και βλέπεις τις αντιδράσεις?Μετά το 3bet τί ακριβώς περιμένεις?Να πετάξει τα χέρια που είσαι way ahead(πχ 99,Α9,random straight draws) και να βρεθείς σε ένα σποτ που το range σου είναι depolarized,αλλά μόνο το top του range δηλαδή 88,44 μπορούν να συνεχίσουν.Καλή φάση...Και αν δεχτείς φλατ στο 3bet και αντιμετωπίσεις lead σε blank turn good luck hating life...-Όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι ή πώς να συνεχίσεις προτίμησε το call/fold απ'το raise με χέρια που έχουν αρκετό value αλλά δεν κάνουν χαρούμενα stack off.Καλη φαση η οχι man κρινεται παντα απτο αν εχεις το σωστο read.Ναι προφανως θα σε εκνευρισω γιατι το κανω για να μειωσω το range ενω εσυ με το flat δεν εχεις βγαλει ουτε το 7-2 εκτος.Γυρνα και καμια σελιδα πισω να δεις οτι ΔΕΝ ηθελα να παρω value απο μπλοφα γιατι δεν ηθελα να το ρισκαρω.Προφανως και δεν ριχνω μαρκες μεσα ρε φιλε και οπως βλεπεις 3 σελιδες posts, δεν πεταξε κανεις αλλος τετοια εξυπναδα παρα μονο γνωμες και συζητηση.Αραξε λιγακι και αν σε χαλαει μην απαντας.Τελος εχε και σαν ενδεχομενο μετα το flat το δικο μου τι θα εκανες στο lead το δικο του στο turn και ακομα χειροτερα τι θα εκανες αν σου εκανε check/raise στο turn επειδη δεν παιζει να μην πονταρες και ουσιαστικα θα ειχες βαλει το 40% του stack σου ηδη μεσα!ps: -Αν ήμουν ο αντίπαλος θα έκανα commiting 4bet με οποιοδήποτε δυνατό draw.What the fuck is he 3betting me with???Αν ησουν εσυ θα ησουν εσυ busted man και οχι εγω!Αλλα ηταν αλλος που δεν γινεται commited με draws sto 6o hand!!!!!!!Αν θες συζητηση απαντησε ηρεμα και ομορφα. Αν δεν θες γραψε οτι σου κατεβει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
random Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 -Ήμουν λίγο υπερβολικός.Sorry-Κάνεις δηλαδή 3bet(/fold είχες στο μυαλό σου αλλά δεν άντεξες εκείνη τη στιγμή για κάποιο x λόγο) με σκοπό να μειώσεις το range του.Εκεί βρίσκεται το λάθος.Το range που συνεχίζει μετά το 3bet σου σε έχει είτε crush είτε έχει πολύ equity.Eνώ το range του μετά το check/raise είναι semi-polarized,δηλαδή έχει χέρια όπως 99,Α8.Φοβάσαι να παίξεις turn μου φαίνεται.-Εγώ γίνομαι commited με draws που έχουν clean outs και έχω πολύ folding equity και ποτ equity όταν κάποιος αντίπαλος κάνει το λάθος να παίζει με range depolarized,που όμως δεν μπορεί να κάνει στακ οφ.Αυτό έπαθες εδώ.Το λάθος ότι συνέχισες μετά το 4bet το έχεις καταλάβει κι ο ίδιος,το λάθος πίσω απ'τη λογική του 3bet δεν το έχεις αντιληφθεί.Πάντως 250 blinds δεν έχω χάσει με ένα ζευγάρι σε regular pot.-Η λογική σου 3bet/fold και τελείωσε η παρτίδα είναι λανθασμένη σε γενικές.Σε cash game με 250blinds θα έκανες το ίδιο play?Εγώ παίζω τα 250bb tables στην stars και το flat σε check/raise σε τέτοιο φλοπ είναι το superstadar play.Ένας thniking player θα σε βάλει σε απίστευτα δύσκολες καταστάσεις αν δεν ξέρεις να προστατεύεις και να balancάρεις τα range σου.Τώρα σε ένα live donkament το 3bet/fold αν έχεις και κάποιο read ίσως υπάρχει,αλλά 250bb cash game => καταστροφή αν παίζεις έτσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 D.uK.e έγραψε:Το οτι ξερω πως παιζεις σχετικα καλυτερα απο εναν τελειως αγνωστο θεωρειται προκαταληψη? Μπορεί να με ξέρεις καλύτερα κ απο εμένα. π.χ. δεν το ξερα οτι κάνω πάντα μπλόφα raise σε "ακίνδυνο" flop. Πέρα απο την πλάκα, μπορεί όντως το range μου να ειναι τεράστιο αλλα δεν περιλαμβάνει ποτέ 99+(Θα ειχα κάνει 3bet preflop).Το 3bet σου στο flop το μόνο που βοηθά ειναι να καταλάβω τι ακριβώς έχεις κ σε τοποθετώ με ασφάλεια σε QQ+ ενω ταυτόχρονα φουσκώνει το ποτ.Νομίζω οτι τέλεια τα είπε ο laxmana. Το πολύ-πολύ να χάσεις 4-5Κ. Τα 250ΒΒ ειναι πολλά κ η πάσα φέρνει πιο κοντά σε cash game.Ενταξει σε "στήνει" αλλα δεν ειναι ανάγκη να τα βάλεις όλα μέσα.Μετά το 4bet δεν μένουν κ πολλά στο range μου. Μάλλον 4αρια ή 3αρια (τα 8αρια μάλλον εμπίπτουν στην κατηγορία με τα 99+) ποτέ TPTK (δεν κάνουν ούτε call) ποτέ fd κ σπάνια combos draw γιατί οπως κ εσυ ετσι κ εγώ δεν θέλω να παίξω 250ΒΒ 50-50.Περιέχει ενα μικρό αέρα γιαυτό προβληματίστηκα στο υψος του 4bet κ αφου ειχα αποφασίσει μεγαλύτερο τελικά εκανα κάτι που μοιάζει περισσότερο με μπλόφα κ οτι αφήνω πολλα περιθώρια fold.To μεγάλο λάθος πιστεύω είναι οτι παίζεις 250ββ με ενα ζευγάρι στο flop. Υ.Γ. Αν σε παρηγορεί, πολλοί λίγοι εως κανένας δεν τα πετάει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
griffith Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 D.uK.e έγραψε:griffith έγραψε:Obv 8a kaneis bet an checkarei to turn kai call an meta leadarei to river opws les, kai 2 call an leadarei kai turn kai river. Etsi opws paixthke exases 1900 xoris omws na ma8eis an eisai pisw( einai poly pi8ano na hsoun ligo brosta apo kapoio draw kai na mhn eixe set) kai den phres value apo kanena xeri. Yparxei kai enallaktiko senario se ayto pou les,na synexisei na blofarei turn kai isos river xoris na exei kati kai na kerdiseis epipleon chips. To shmadiko einai ti einai perisotero +EV kai mono an htan poly close 8a eixe shmasia to stadio pou vrisketai to tournoua kai poso 8eleis na riksareis noris( Sthn telikh ap oti katalava exases ta resta sou me to raise!! ) Epishs einai genika teleios la8os na kaneis 3bet sto flop me hand pou exei poly value alla den boreis na to pekseis gia stacks,opws kai to kaneis 3bet mhn exodas apofasisei ti 8a kaneis se endexomeno 4betΤο τελευταιο ειναι οτι πιο σωστο και η μεγαλυτερη αληθεια που ειδα μεχρι τωρα (σχετικα με το πως σκεφτομουν εκεινη την ωρα). Πραγματικα.Δεν περιμενα το 4bet καθολου. Ειναι κατι το οποιο με επιασε τελειως στον υπνο. Πραγματικα ειπες την πιο σωστη κουβεντα.5 λεπτα ακριβως μετα την παρτιδα σκεφτηκα οτι για αυτα που ειχα στο μυαλο μου το επαιξα αψογα ετσι ωστε να καταλαβω που βρισκομαι ασχετα αν με ξαφνιασε αλλα δεν πιστεψα το read μου. Αυτο ηταν το 100% λαθος.Ετσι εχασα τα ρεστα μου οχι με το 3bet. Το 3bet με εσωζε αρκει να εβλεπα "καθαρα" τι αντιμετωπιζα!Διαβασε και τα αλλα ποστ πιο πισω και θα καταλαβεις τι εννοω με το "καθαρα"..Thanks για τα posts man..![/quote:fd3assb2]Den yparxei to 3-bet "Gia na dw pou vriskomai" Otan to kaneis sthn ousia ypoxreoneis ton adipalo na peksei teleia kai mono esy borei na kaneis la8h. An to syberasma pou evgales apo ola ayta einai oti eprepe na kaneis 3bet-fold tous asous tote dusthxws tzaba postarame ki egw kai oi ypoloipoi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Antonis έγραψε:Μπορεί να με ξέρεις καλύτερα κ απο εμένα. π.χ. δεν το ξερα οτι κάνω πάντα μπλόφα raise σε "ακίνδυνο" flop. Πέρα απο την πλάκα, μπορεί όντως το range μου να ειναι τεράστιο αλλα δεν περιλαμβάνει ποτέ 99+(Θα ειχα κάνει 3bet preflop).Το 3bet σου στο flop το μόνο που βοηθά ειναι να καταλάβω τι ακριβώς έχεις κ σε τοποθετώ με ασφάλεια σε QQ+ ενω ταυτόχρονα φουσκώνει το ποτ.Νομίζω οτι τέλεια τα είπε ο laxmana. Το πολύ-πολύ να χάσεις 4-5Κ. Τα 250ΒΒ ειναι πολλά κ η πάσα φέρνει πιο κοντά σε cash game.Ενταξει σε "στήνει" αλλα δεν ειναι ανάγκη να τα βάλεις όλα μέσα.Μετά το 4bet δεν μένουν κ πολλά στο range μου. Μάλλον 4αρια ή 3αρια (τα 8αρια μάλλον εμπίπτουν στην κατηγορία με τα 99+) ποτέ TPTK (δεν κάνουν ούτε call) ποτέ fd κ σπάνια combos draw γιατί οπως κ εσυ ετσι κ εγώ δεν θέλω να παίξω 250ΒΒ 50-50.Περιέχει ενα μικρό αέρα γιαυτό προβληματίστηκα στο υψος του 4bet κ αφου ειχα αποφασίσει μεγαλύτερο τελικά εκανα κάτι που μοιάζει περισσότερο με μπλόφα κ οτι αφήνω πολλα περιθώρια fold.To μεγάλο λάθος πιστεύω είναι οτι παίζεις 250ββ με ενα ζευγάρι στο flop. Υ.Γ. Αν σε παρηγορεί, πολλοί λίγοι εως κανένας δεν τα πετάει.Αν πραγματικα ρε Αντωνη με εβαλες σε QQ+ το 4bet γιατι το εκανες?Θελω να πω πως στα δικα μου ματια το check raise kai call στο 3bet μου σε ενα τετοιο board θα ηταν το τελειο για να μου παρεις περισσοτερα στο turn.Ειδες και συ οτι δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα να τους πεταξω. Ετοιμος ημουν. Σιγα ενα pair ειναι.Οποτε με ποια λογικη pushareis εκει ετσι? Αν μου πεις με τη λογικη οτι ελαχιστοι πανε πασο εκει τετοιο overpair οκ.Αλλα αν μου πεις οτι φοβηθηκες το ενδεχομενο να εμφανιστει Q-K-A στο turn εισαι 100% λαθος και επαιξες λαθος.Για το δικο μου λαθος το τονισα χιλιες φορες. Δεν χρειαζεται να το λεμε σε καθε ποστ.Δεν εχω προβλημα να το αναλυσω και γιαυτο παραθετω ενα λαθος μου και ζηταω γνωμες.Στη τελικη οπως λες και εσυ και οι αλλοι στη προκειμενη περιπτωση θα εχανα 4,500-5000 μεχρι να foldarw η μεχρι να καταλαβω οτι εχεις set που προφανως δεν το πετας.Να πω κατι σημαντικο.Δεν μιλαω γενικα. Το ξαναειπα.Πιστευω πως στη συγκεκριμενη παρτιδα και ετσι οπως εσυ επαιξες ο τροπος που επαιξα αν πιστευα το read μου θα με εκανε να χασω τα λιγοτερα chips απο οποιοδηποτε αλλο ενδεχομενο.Πολυ απλα γιατι εκανες εσυ το 4bet και οπως ειπες : (Μετά το 4bet δεν μένουν κ πολλά στο range μου. Μάλλον 4αρια ή 3αρια)Ειναι πολυ ωραια να συζηταμε γενικα αλλα για την συγκεκριμενη πασα καλυτερο σεναριο δεν ειδα.Σε αλλα παρομοια hands δεν ειμαι καθετος οτι πρεπει να γινει το 3bet. Το συζηταω εννοειται.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις guys. GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts