Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PokerTableRatings: Oι Έλληνες τα μεγαλύτερα ‘ψάρια’ για το 2010!

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: PokerTableRatings: Oι Έλληνες τα μεγαλύτερα ‘ψάρια’ για το 2010! **

Σημαντική πρωτιά! Για ακόμα μία φορά τα καταφέραμε... Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά... συνεχίζουμε έτσι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Me molis 4.919 paiktes kai mono sayta ta 2 site?

Wx fantasteite na mpei kai h stars se olo ayto...

Pantws kati pou egw parathrhsa kai einai aksioshmeiwto einai oti kai arketoi "epaggelmaties" Ellhnes paiktes oi opoioi sta tournaments 8erizoun (kai bravo tous), sto cash einai tromaktika xamenoi kai se arketes xiliades hands aposo eida.

Opote gia to megalytero pososto se ayta ta statistika isws den ftaine apokleisthka ta made in Greece fishes..

Ως γνωστό to Poker Table Ratings δεν είναι αξιόπιστο και αυτή η κατάταξη κατά πάσα πιθανότητα στηρίζεται στην κακή πλέον φήμη της Ελλάδας λόγω των γνωστών δημοσιονομικών προβλημάτων.

Don' tap the glass!!

batman έγραψε:

dn nomizw i ethnikotita kapoiou na ton prosdiorizei ws paikth

Αυτό είναι λίγο σχετικό.

Ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν σε μια χώρα (π.χ παιδεία - οικονομία - πόσο βάρος έχει η έννοια οικογένεια κλπ) δημιουργείται μια νοοτροπία σε γενικές γραμμές. Ποιοί το βλέπουν το πόκερ ως μεροκαμάτο και όχι ως τζόκερ;

Δεν είναι τυχαίο ότι και οι Ιταλοί είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς. Έχουμε αρκετά κοινά στοιχεία με τους Ιταλούς (εκπαιδευτικό σύστημα για κάδο, ρουσφετισταν και τεμπελισταν, οικγενειοκρατία κλπ), άρα και τα γενικά αποτελέσματα μας στο πόκερ θα είναι κοινά. Απλά ο κόσμος που ασχολείται στην Ελλάδα είναι λιγότερος αριθμητικά από τους Ιταλούς.

Μιλάμε πάντα για την μάζα και όχι τις εξαιρέσεις.

Έστω ότι έχουμε δυο νέα παιδιά στην ηλικία των 20-21. Ο ένας εκ αυτών, Έλληνας και ο άλλος Σουηδός (random χωρίς να έχουν σχέση με το παιχνίδι, τα παίρνουμε από ένα μπουζουκτσίδικο στην Ελλάδα και μια indie-pop συναυλία στην Σουηδία - τα δικά τους μπουζούκια).

Ποιος θα μπορέσει πιο γρήγορα να προσαρμοστεί στην φύση του παιχνιδιού του πόκερ, να αρχίσει να μελετάει το παιχνίδι και να τηρήσει κάποιους βασικούς κανόνες (π.χ bankroll);

Δυστυχώς θα πόνταρα στον Σουηδό (εκτός αν του είχα μπύρα πάντα δίπλα του).

Το χειροτερο με τους Ελληνες σαν λαος ειναι οτι με το παραμικρο που καταπιαστουν εστω και στο ελαχιστο και διαβασουν κατι η κανουν μια μικρη επιτυχια το παιζουν αμεσως ειδήμονες και ειδικοι πανω στον τομεα αυτο ασχετα αν δεν εχουν ιδεα. Τι και αν ειναι ποκερ τι ποδοσφαιρο τι μπασκετ ολα ακριβως το ιδιο, ιδια νοοτροπια. Δε δεχεται να καταλαβει ο Ελληνας οτι ισως να μην ειναι οσο καλος νομιζει ισως μαλιστα να ειναι και σε τραγικο επιπεδο και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην προσπαθει να βελτιωθει καθολου και να παραμενει τραγικος.

Δειτε το euro 2004 καναμε μια επιτυχια και λογο variance αρκετα και πατησαμε πανω σε αυτο και δεν υπηρξε καμια βελτιωση. Το αποτελεσμα αυτου το βλεπουμε συνεχεια απο τοτε. Βεβαια το poker δεν ειναι team game και καμια σχεση δεν εχει με αυτο αλλα μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα..

Δεν καταλαβαινουν οτι και απειρο ταλεντο να εχεις πρεπει να βελτιωνεσαι καθε μερα αν δεν θελεις να σε περασει γρηγορα ο ανταγωνισμος. Δε μου κανει καμια εντυπωση που ειμαστε τα μεγαλυτερα ψαρια..

Apo ti sxetiki lista lipoun polloi pextes.Simfona me kapoia forums pou parakolouthw big winners (p tha prepe na einai top 10 se kapoies xwres ) den uparxoun kan stis listes kai analogws big losers..Me liga logia to deigma den einai katholou a3iopisto.

Par'ola auta i ellada kai a3iopisto na itan , ekei tha itan i thesi mas.Oxi mono sto cash , alla genika kapws etsi eimaste stin pagosmia katata3i pistevw.

Δεν με εκπλησει διοτι σε προσφατο αρθρο μου στο pokerunion οταν επεμενα οτι οτι η συνεχομενοι μελετη βιβλιων με εχει βοηθησει να παιζω σωστο abc poker και να ειμαι κερδοφοροs παιχτηs (εστω και λιγα, αλλα καθε μηνα)επεσαν ολοι να με φανε... γραφονταs μου οτι τα βιβλια δεν βοηθανε!!! Και οτι παιζονταs τουs παιχτεs βγαζειs περισοτερα χρηματα , απο οτι να παιζειs τα φυλλα σου και την θεση σου.(που παιζω εγω με το abc poker). Αυτο ομωs -που δεν καταφερα να το καταλαβουν μετα 10 σελιδεs - ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ πρωτα πρεπει να ξερειs με τι να κανειs raise και απο ποια θεση, τι να κανειs flop,turn και river , ποσα να χανειs με overpair και αλλεs χιλιαδεs ασκησειs και ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ τουs παιχτεs.

john2121 έγραψε:

Δεν με εκπλησει διοτι σε προσφατο αρθρο μου στο pokerunion οταν επεμενα οτι οτι η συνεχομενοι μελετη βιβλιων με εχει βοηθησει να παιζω σωστο abc poker και να ειμαι κερδοφοροs παιχτηs (εστω και λιγα, αλλα καθε μηνα)επεσαν ολοι να με φανε... γραφονταs μου οτι τα βιβλια δεν βοηθανε!!! Και οτι παιζονταs τουs παιχτεs βγαζειs περισοτερα χρηματα , απο οτι να παιζειs τα φυλλα σου και την θεση σου.(που παιζω εγω με το abc poker). Αυτο ομωs -που δεν καταφερα να το καταλαβουν μετα 10 σελιδεs - ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ πρωτα πρεπει να ξερειs με τι να κανειs raise και απο ποια θεση, τι να κανειs flop,turn και river , ποσα να χανειs με overpair και αλλεs χιλιαδεs ασκησειs και ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ τουs παιχτεs.

klasika!! afou oloi oi ellines einai fusika talenta, den tis xreiazontai autes tis mpourdes........pws ta eipes??????VIVLIA??? auta den einai gia tous ellhnes.kai na ksereis, oi ellhnes kseroun tromero poker, h "koloplatforma ths pokerstars ftaiei pou einai sthmenh gia na murazei dinata fulla gia na pairnei megalo rake" :laugh: :laugh: :laugh:

john2121 έγραψε:

Καλησπέρα.Πόσο καιρό ασχολείσαι με το abc poker kαι τί stakes παίζεις?

Και γώ με αυτό ασχολούμε και συμφωνώ απόλυτα.Εκεί δεν παίζεις τους παίκτες.

GeorgeSadoor έγραψε:

Καλησπέρα.Πόσο καιρό ασχολείσαι με το abc poker kαι τί stakes παίζεις?

Και γώ με αυτό ασχολούμε και συμφωνώ απόλυτα.Εκεί δεν παίζεις τους παίκτες.

Νομιζω john2121=john taramas..

Οχι δεν παιζεισ τουs παιχτεs. Εγω παιζω τα φυλλα μου, την θεση μου η την θεση του raiser, και τα χρηματα που εχουμε μπροστα μασ ΚΑΙ ΟΧΙ τουσ παιχτεs. Παιζω απο το 2006 και κερδιζω απο το 2008. Παιζω 5 τραπεζια 1-2 και 2-4 μονο με 10 παιχτεs.(Δεν παιζω 6 αρια.) Παιζω για να βελτιονομαι,- και διαβαζω συνεχωs- διοτι τα πολλα χρηματα βγαινουν στο cashgame.

Το ιντερνετ ειναι (κατα την αποψη μου το καλλητερο σχολειο)

Το να παιξω τουσ παιχτεs ειναι νορηs ακομη. Πρωτα το ABCpoker

και μετα τουs παιχτεs. john Taramas

john2121 έγραψε:

Οχι δεν παιζεισ τουs παιχτεs. Εγω παιζω τα φυλλα μου, την θεση μου η την θεση του raiser, και τα χρηματα που εχουμε μπροστα μασ ΚΑΙ ΟΧΙ τουσ παιχτεs. Παιζω απο το 2006 και κερδιζω απο το 2008. Παιζω 5 τραπεζια 1-2 και 2-4 μονο με 10 παιχτεs.(Δεν παιζω 6 αρια.) Παιζω για να βελτιονομαι,- και διαβαζω συνεχωs- διοτι τα πολλα χρηματα βγαινουν στο cashgame.

Το ιντερνετ ειναι (κατα την αποψη μου το καλλητερο σχολειο)

Το να παιξω τουσ παιχτεs ειναι νορηs ακομη. Πρωτα το ABCpoker

και μετα τουs παιχτεs. john Taramas

1/2,2/4 abc?Σε ποιό site?

John Taramas :

To simantikotero den einai(oso periergo kai ean sou fenete) to giati, alla mono pio einai to sosto. To exigo analitika pio kato ston goingup(diavase to ean se endiaferi).
Δεν με εκπλησει διοτι σε προσφατο αρθρο μου στο pokerunion οταν επεμενα οτι οτι η συνεχομενοι μελετη βιβλιων με εχει βοηθησει να παιζω σωστο abc poker και να ειμαι κερδοφοροs παιχτηs (εστω και λιγα, αλλα καθε μηνα)επεσαν ολοι να με φανε...

Γιατί "έπεσαν να σε φάνε" θυμάσαι?Επειδή έλεγες ότι τα βιβλία είναι ΘΕΟΣ μήπως?Γιατί έλεγες ότι δεν πρέπει να ξέρεις γιατί απλά να πατάς μηχανικά κουμπάκια μήπως?Και τι σχέση έχουν όσοι απάντησαν εκεί με τον Έλληνα ψαρά με το 70 vpip,5 pfr που δεν έχει μπει σε φόρουμ ποτέ.

--GeorgeSadoor ακόμα NL2 παίζεις ή ανέβηκες στο nl5?

John_Artega έγραψε:

klasika!! afou oloi oi ellines einai fusika talenta, den tis xreiazontai autes tis mpourdes........pws ta eipes??????VIVLIA??? auta den einai gia tous ellhnes.kai na ksereis, oi ellhnes kseroun tromero poker, h "koloplatforma ths pokerstars ftaiei pou einai sthmenh gia na murazei dinata fulla gia na pairnei megalo rake" :laugh: :laugh: :laugh:

Εσύ πώς κάνεις όλο άκυρα και χωρίς ουσία σχόλια?Αγορίνα μου,το thread στο union το διάβασες και τα λες αυτά?Είδες εκεί κανέναν να μιλάει για rigged?Σείρε διάβασε το και μετά κάνε σχόλιο στο θέμα.Μην βιάζεσαι,γιατί εκτίθεσαι.Σείρε και διάβασε και θα δεις προς τι έγινε το θέμα.Και το βασικό θέμα ήταν "τα βιβλία είναι Θεός του πόκερ"?Ο John έλεγε ναι.

random έγραψε:

-GeorgeSadoor ακόμα NL2 παίζεις ή ανέβηκες στο nl5?

Παίζω 4 και 10 nl στην betfair.Σε λίγες μέρες θα παίζω μόνο 10.Για το ptr είπες 2 nl?

Όχι. απλά στην ipoker απέκτησα 50$ δωρεάν και χτίζω και κεί bankroll σιγα σιγά παίζοντας 2 nl.

Τα καινουργια βιβλια απο online players ειναι αρκετα καλα, εχουν καλα fundamentals και basic strategy για τα σημερινα δεδομενα. Αλλα κατι παλιοτερα βιβλια απο live pros δεν μπορω να πω οτι ειναι και ιδιαιτερα up to date με τα σημερινα δεδομενα, μπορει για τοτε να ηταν καλα αλλα στα σημερινα παιχνιδια ειναι σχεδον αχρηστα. Αχρηστα εννοω για καποιον που γνωριζει τα βασικα αν δεν ξερεις καν πια φυλλα να παιξεις ολα τα βιβλια καλα ειναι.. :P

Για το συγκεκριμένο site απλά δεν έχω λόγια.

Πριν λίγο καιρό μας ενημέρωσε, μέσω Nicackis (τον οποίον δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω) οτι το 54% (εαν θυμάμαι καλά) κερδίζουν στο πόκερ.

Σήμερα μας λέει οτι καμμιά χώρα δεν είναι κερδισμένη.

Μας δίνει τον Χάνσεν κερδισμένο πάνω απο 2,3 m πράγμα που μάλλον δεν ισχύει.

Χάνει ολόκληρα session. Split pot δεν ξέρει τι είναι κ σε κάποιον στέλνει τα λέφτά ή τις ζημιές. απλά lol

Φυσικά δεν θέλω να πω οτι τα στοιχεία για τους Έλληνες ειναι λάθος αλλα με μια προσεκτική παρατήρηση παικτών θα δείτε οτι το 1/3 των ζημιών προέρχονται απο 4-5 παίκτες(7coronas k.l.p.) κ επειδή δεν έχουμε πολλούς hs παίκτες παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη διαφορά.

Χωρίς φυσικά να λέω οτι οι Έλληνες είναι καλοί (το αντίθετο θα έλεγα) το PTR δεν μπορώ να το εμπιστευτώ. Συνδρομητικό γιατί έγινε?

Antonis έγραψε:

κ επειδή δεν έχουμε πολλούς hs παίκτες παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη διαφορά.

Συνδρομητικό γιατί έγινε?

Τι είναι το hs?

Συνδρομητικό έγινε για να βγάλουν κάνα φράγκο παραπάνω. :)