Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Antonis έγραψε:
κ επειδή δεν έχουμε πολλούς hs παίκτες παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη διαφορά.

Συνδρομητικό γιατί έγινε?

Τι είναι το hs?

Συνδρομητικό έγινε για να βγάλουν κάνα φράγκο παραπάνω. :)[/quote:3vyhp023]

high stakes

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στη μελέτη του άρθρου που δημοσιεύσαμε, στην λίστα των χωρών με τη μεγαλύτερη χασούρα από τις αρχές του 2010, υπήρχαν οι χώρες που είχαν τουλάχιστον 1000 accounts.

Η Κύπρος δεν ήταν στη λίστα γιατί (πριν δύο μέρες που γράψαμε το άρθρο) είχαν 980 κάτι παίκτες, τώρα 992 στα δύο αυτά networks.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Κύπριοι, με το 1/5 των παικτών και το 1/6 των χεριών από τα στατιστικά των Ελλήνων, χάνουν σχεδόν το 1/3 από τα λεφτά που χάνουν οι Έλληνες!

Δηλαδή είναι -$23.45 ανά 100 χέρια (οι Έλληνες -$14.27)!!!

Cyprus...$-417,463....... $-23.45......1,779,881....992

Greece...$-1,760,314..... $-14.27.....12,339,476....5,005

Δημοσίευση

SickSick έγραψε:

Eipe kai kati kalo o Antonis ;) +1 to statistiko einai biased logo kapion pextwn, kai episis to ptr kanei para polla lathoi. Oxi pos gia 2010 uparxoun polloi winning+++ cash players stis kiries 3 platformes se holdem h omaha (0-2?). Uparxoun vevaia sta alla site arketoi..

Δηλαδή παρόμοια ψάρια που χάνουν εξωπραγματικά ποσά, σαν αυτά που ανέφερε ο Αντώνης, δεν υπάρχουν σε άλλες χώρες; Μόνο στην Ελλάδα;

ΕDIT: Άκυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, sorry.

Δημοσίευση

random έγραψε:

John_Artega έγραψε:

klasika!! afou oloi oi ellines einai fusika talenta, den tis xreiazontai autes tis mpourdes........pws ta eipes??????VIVLIA??? auta den einai gia tous ellhnes.kai na ksereis, oi ellhnes kseroun tromero poker, h "koloplatforma ths pokerstars ftaiei pou einai sthmenh gia na murazei dinata fulla gia na pairnei megalo rake" :laugh: :laugh: :laugh:

Εσύ πώς κάνεις όλο άκυρα και χωρίς ουσία σχόλια?Αγορίνα μου,το thread στο union το διάβασες και τα λες αυτά?Είδες εκεί κανέναν να μιλάει για rigged?Σείρε διάβασε το και μετά κάνε σχόλιο στο θέμα.Μην βιάζεσαι,γιατί εκτίθεσαι.Σείρε και διάβασε και θα δεις προς τι έγινε το θέμα.Και το βασικό θέμα ήταν "τα βιβλία είναι Θεός του πόκερ"?Ο John έλεγε ναι.[/quote:3u38y8kh]

Καλησπέρα,

1) Δεν είμαι «αγορίνα» σου. δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω ok??

2) Που θες να ξέρω εγώ ότι john2121=John Taramas?? Και που θες να ξέρω ποιο είναι το άρθρο στην pokerunion?? Εγώ είδα έναν παίχτη όχι καβαλημένο ο ποίος λέει ότι διαβάζει βιβλία και οι άλλοι τον έκραξαν (πολλές φορές το έχω δει αυτό)

3) Την συγκεκριμένη φράση την έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο forum από έλληνα ο οποίος παρέθετε και παρτίδες με κραυγαλέα λάθη και όχι απλός ήταν σίγουρος ότι ΟΛΕΣ οι πλατφόρμες είναι rigged αλλά είχε βρει και τον τρόπο με τον οποίο τον έκλεβαν.

4) Θα ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σου αν δεν ήσουν τόσο εριστικός και ειρωνικός γιατί κάπως έτσι ξεκινάνε αρκετές «παρεξηγήσεις» . αν σε ενοχλούν τα post μου μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς σε κάποιον administrator.

Νομίζω ότι σου απαντώ με αρκετή ευπρέπεια.

Δημοσίευση

Απ τους τελευταίους στα σχολεία

+

Απ τους τελευταίους στα πανεπιστήμια

+

Απ τους τελευταίους στην πολιτική

+

Απ τους τελευταίους στην επιστήμη

+

Απ τους τελευταίους στην οργάνωση

+

Απ τους τελευταίους στην εργατικότητα

+

Απ τους τελευταίους στην παραγωγικότητα

=

Απ τους τελευταίους στο πόκερ

Τίποτα παράξενο

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

Απ τους τελευταίους στα σχολεία

+

Απ τους τελευταίους στα πανεπιστήμια

+

+

Απ τους τελευταίους στην επιστήμη

+

+

+

=

Τίποτα παράξενο

H ousia.

Kai gia mena einai poly fysiologiko.

Tipota parakseno.

Δημοσίευση

Μαλλον εσu εκτιθεσαι random στο συγκεκριμενο θεμα στο pokerunion ειχε συμφονησει μαζι μου και ο αινειαs και ο κουρηs και ο καματακηs kai οπιον αλλον ρωτησα. Μην ξαναξεκινατε τι θεμα εκεινο ελληξε. Εγω εστω και λιγα λεφτα κερδιζω στο internet παιζονταs 5 τραπ μονο 10 αρια στο poker.gr μετα απο πολλη μελετη και πραχτικη που συνεχιζετε καθημερινοs και ξαναλεω - ξαναγραφω πωs χωριs την βοηθεια των βιβλιων δεν θα ειχα (εγω προσοπικα) πετυχει τιποτα-εστω εχω φτασει να παιζω πολλη καλο ABC poker - που ειναι η σωστη αρχη (πιστευω)

για να ανεβει καπιοs τα σκαλια προs την επυτυχεια.

john Taramas.

Δημοσίευση

nomizo pos oi elines imaste kata meso pekti apo tous xiroterous ston kosmo.

Afto ginete dioti an kai pistevo pos ta elinika miala ine poli kala,

den mas voithai o xaraktiras mas kai i idiosigrasia mas.

O elinas ine egoistis,thimoni efkola kai enoite ta kseri ola.

Ego ton proto xrono pou epeza cash 5-10 kai 10-20 nl holdem,kai postara kapies partides katakerous se kapio site poloi mou kanane

ateliotes ores mathima gia to poso lathos pezo.

Re pedia dne ine etsi ....kai simfonousan kai metaksi tous kai otan pleon tous elega kala re pedia ta ksanaleme se kapia fasi ,akouga kai pragmata gia ton xaraktira mou.

A ksexasa na sas po ,pos oi daskaloi mou xaxaxa pezane molis 1-2 nl holdem ala afto den exi kamia simasia.

Tous elega re pedia me ton lathos tropo pou pezo vgazo 25-30k ton mina!!! kala mou legane kai ego me to stoma vgazo 50k kai koroidevane.

Otan arxisa na pezo tournoua kai kerdisa 300k ton proto kiolas xrono arxisan na lene re si den prepi na pezi kai toso lathos xaxaxa

Simperasma:gia na pas mprosta sto poker tha se voithisi poli an den ise egoistis kai kserolas.

Pragmatika pigeno sta gsop gia na matho, den kano plaka.

Matheno para pola kathe mera kai apo to megalitero greek donk.

Matheno pos skeftete kai mexri pou prepi na skeftome ego.

Mipos gia afto kerdizo?giati eno ta kerdi mou ine afta pou ine den stamato na matheno?

Elpizo o egoismos tou elina pekti na miothi me ton kero kai tote ime sigouros ,dioti exoume kala miala,tha diaprepsoume kai sto poker.

ilios72

xrc pro team

Δημοσίευση

Δεν εννοούσα αν έλεγες σωστά ή όχι fold στο JJ hand.Απλά αυτή η συζήτηση ήθελα να πω ότι δεν έγινε μάλλον από άτομα που "χαντακώνουν" την Ελλάδα στο ποκερ.Τέσπα.Το πρόβλημα είναι ότι ο κλασσικός Έλληνας βάζει λεφτά στο ίντερνετ(χωρίς να έχει διαβάσει καθόλου) και μπαίνει με την μια στα βαθιά.Και γίνεται κάτι τέτοιο...

whenu.jpg

Edit:Τόσα χρόνια στο πόκερ και στα βιβλία κανείς σας δεν έχει μάθει να γράφει έστω και υποτυπώδη σωστά Ελληνικά?

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

Απ τους τελευταίους στα σχολεία ???

+

Απ τους τελευταίους στα πανεπιστήμια ???

+

+

Απ τους τελευταίους στην επιστήμη ???

+

+

+

=

Τίποτα παράξενο

-10000000

Δε καταλαβαίνω σε τί σχετίζονται τέτοιου είδους γενικεύσεις με το πόκερ.

Είναι κάτι πολύ καινούριο στον ελληνικό χώρο, μπήκαν πολλά άτομα ξαφνικά και απότομα στο online game χωρίς να έχουν κατανοήσει κάποιες βασικές αρχές (και μεταξύ άλλων το αντιμετώπισαν ως τζόγο) - στατιστικά ειναι φυσιολογική η κατάταξη. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία των ελλήνων παικτών τα επόμενα χρόνια.

Δημοσίευση

"-10000000

Δε καταλαβαίνω σε τί σχετίζονται τέτοιου είδους γενικεύσεις με το πόκερ."

Απλά θέλει να πει (κ με βρίσκει 1000% σύμφωνω κ εμένα ο φίλος) πως το πόκερ έχει κάποια στοιχεία που πρέπει να έχεις για να είσαι επιτυχημένος κ αρκετά κερδισμένος,τέτοια είναι η εργατικότητα,η υπομονή,το ΔΙΑΒΑΣΜΑ,η σωστή κ ορθολογική λήψη αποφάσεων,η λήψη αποφάσεων υπό πίεση,ικανότητα ανάλυσης,έλλειψη ''κακού'' εγωισμού,συνεχής τάση για βελτίωση κτλ.Αυτά τα στοιχεία η πλειοψηφία δεν τα έχουμε σαν κοινωνία και επειδή τα συγκεκριμένα(ή τα περισσότερα από τα παραπάνω αν θες καλύτερα) είναι απαραίτητη προυπόθεση κ για αυτά που αναφέρει ο φίλος(πολιτική,παιδεία,εργασία,παραγωγικότητα,επιστήμη κτλ) είμαστε τελευταίοι κ σε αυτά.

Δημοσίευση

Στη τελευταία σείζον του highstakes poker τέθηκε το ερώτημα - ποιά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ που έχει ο παικτης ως προς το ποκερ. Μία από τις απαντήσεις δόθηκε από έναν από τους τρεις πιο κερδοφόρους παίκτες τους ίντερνετ τον Phil Galfont

EIPE - Ειναι το να παίζεις τα φύλλα σου.

Δειτε το στο βίντεο

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να μας παρουσιάζει τα κατά φαντασία κέρδη του. ΄Οποιος δεν παίζει τους παίκτες , μόνο μέχρι NL 50 θα αντέξει.

Η θεωρία είναι απαραίτητη αλλά μετά από κάποιους μήνες δεν σε βοηθάει άλλο. Εάν βασίσεζαι χρόνια μόνο σε αυτήν και παίζεις μόνο τα φύλλα σου παίζεις ακόμα μπλακ τζακ, άρα είσαι το καλύτερο ψάρι για παίκτες άνω του μέσω όρου και όχι μόνο εάν σε πάρουν χαμπάρι καποιοι καλοί παίκτες σε χαμηλότερα stakes.

Nai στα βιβλια σε όποιον νομιζει ότι τον βοηθούν , αλλά στην συνέχεια χρειάζεται και το ξεκόλλημα από αυτά - κάτι λιγο δύσκολο.

΄Οσο περνάει ο καιρό ο καλος παίκτης διαβάζει λιγότερο και γίνεται καλύτερος σε αυτά που τα καταλαβαίνεις με άλλους τρόπους.

Δημοσίευση

teskuano έγραψε:

Στη τελευταία σείζον του highstakes poker τέθηκε το ερώτημα - ποιά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ που έχει ο παικτης ως προς το ποκερ. Μία από τις απαντήσεις δόθηκε από έναν από τους τρεις πιο κερδοφόρους παίκτες τους ίντερνετ τον Phil Galfont

Δειτε το στο βίντεο

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να μας παρουσιάζει τα κατά φαντασία κέρδη του. ΄Οποιος δεν παίζει τους παίκτες , μόνο μέχρι NL 50 θα αντέξει.

Η θεωρία είναι απαραίτητη αλλά μετά από κάποιους μήνες δεν σε βοηθάει άλλο. Εάν βασίσεζαι χρόνια μόνο σε αυτήν και παίζεις μόνο τα φύλλα σου παίζεις ακόμα μπλακ τζακ, άρα είσαι το καλύτερο ψάρι για παίκτες άνω του μέσω όρου και όχι μόνο εάν σε πάρουν χαμπάρι καποιοι καλοί παίκτες σε χαμηλότερα stakes.

Nai στα βιβλια σε όποιον νομιζει ότι τον βοηθούν , αλλά στην συνέχεια χρειάζεται και το ξεκόλλημα από αυτά - κάτι λιγο δύσκολο.

΄Οσο περνάει ο καιρό ο καλος παίκτης διαβάζει λιγότερο και γίνεται καλύτερος σε αυτά που τα καταλαβαίνεις με άλλους τρόπους.

Swsto. Kai twra:

Lock the thread!

Prin gemisei o John 10 selides gia to pws ekane periousia sto ...blackjack, pws afou diabase polla biblia kerdizei decent lefta paizontas ABC, pws megaloi paiktes ton exoun diabebaiwsei oti einai sto swsto dromo, pws emeis oi alloi pou grafoume sta forum den exoume idea ti leme, eimaste axaristoi pou de dexomaste tis symboules tou pou den einai dikes tou alla kapoiwn terastiwn paiktwn pou milhse sto thlefwno, ...

Δημοσίευση

Swsto. Kai twra:

Swsto. Kai twra:

Lock the thread!

Prin gemisei o John 10 selides gia to pws ekane periousia sto ...blackjack, pws afou diabase polla biblia kerdizei decent lefta paizontas ABC, pws megaloi paiktes ton exoun diabebaiwsei oti einai sto swsto dromo, pws emeis oi alloi pou grafoume sta forum den exoume idea ti leme, eimaste axaristoi pou de dexomaste tis symboules tou pou den einai dikes tou alla kapoiwn terastiwn paiktwn pou milhse sto thlefwno, ...

oxi oxi!!! don't do it!! thelw kai alla

ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΟ ΠΡΩΣΙΚΟΝ ΕΝΙ ΕΚΑΣΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΝΑΙ. (Ειναι δικαιον να αποδιδετε στον καθενα αυτο που του ανηκει)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ'Ω ΕΚΛΗΘΗ.

(ο καθεναs εκληθη για καποιο σκοπο.)Αποστολοs παυλοs.

ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΥΨΩΘΗΣΟΝΤΑΙ.

(Οι ταπεινοι θα φτασουν ψηλα.) ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Δημοσίευση

teskuano έγραψε:

Δειτε το στο βίντεο

+1

Δημοσίευση

Εγω με ABC ποκερ κερδιζω. Οχι πολλα(στο internet) αλλα κερδιζω.

(Στο cash περισσοτερα αφου ειναι ευκολοτερο)

Εγω μονο διαβαζονταs απο το 2006(και συνεχιζω) εφτασα να κερδιζω μετα το 2008.Παιζονταs τα φυλλα μου και την θεση μου(η του raiser) και ποσα blinds εχουμαι μπροστα μαs.(Effective stack)

Δεν παιζω τουs παιχτεs.

Αυτο το σοβαρο λαθοs μου να μην παιζω τουs παιχτεs μου στοιχιζει πολλα χρηματα το ξερω.(προσπαθω να το βελτιοσω)

Ομωs επαναλαμβανω πωs ακομη και ετσι κερδιζω-ειναι και αυτο μια αρχη καλη- (πιστευω).

Αυτο που προσπαθησα να μεταφερω (σε εκεινεs τιs 10 σελιδεs και μαλλον απετυχα και καποιοι με ειρονευεσται,δικαιωμα σαs)

ειναι οτι ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ (οι αρχαριοι- αυτοι που ασχολουνται λιγοτερο απο 3-4 χρονια)

ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (σε σχεση με ποσα blinds εχουν-effective stack-) με abc poker να καταφερουν να κερδισουν ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ(εαν τα καταφερουν)και να προσπαθησουν - πολλη σωστα- να παιξουν τουs παιχτεs.

ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.

Δεν μπορειs να θελειs η να προσπαθειs να παιξειs τουs παιχτεs χωριs να ξερειs για παραδειγμα ποσα blinds(cash η toυrnaments) να χασειs με ενα overpair QQ η 1010? η τι κανειs εαν εχειs 2 pair και στο flop εχει 3 ιδια χρωματα η πρωτη επαφη ΑΚ η ΑQ ποσα blinds θα επενδθσειs? Με ποια φυλλα θα κανειs raise και με ποια reraise τον αρχικο raiser? Ti σημασια εχει η θεση του αρχικου raiser? και εαν γινει raise και 2 πριν εσενα call τον raiser τι αλλαξε τωρα?και χιλιαδεs αλλεs ασκησειs.Οι περισσοτεροι δεν ξερετε ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ και θελετε να παιξετε τουs παιχτεs????????

Αυτο λοιπον εννοω ΠΡΟΤΑ ABC POKER. και OXI ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Πρωτα το δημοτικο σχολειο(που ειμασται-εαν ειμασται-) και μετα το γυμνασιο. john Taramas.

Δημοσίευση

na se rwtisw kati john2121 ti rolo paizei h thesh ama exei fullo se opoia kai na eisai to idio einai akoma kai h mplofa eisai apofasismenos na tin kaneis.na mou peis sto online einai kapws diaforetika me to life.egw blepw se emena oti to polu diavasma me ekane kapws poio loose.den kserw ti na pw asxoloume 14 wres tin hmera.den blepw na ginete tipota