Konstantinidis Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Καλησπερα,υπαρχει κανενα προγραμμα που να σου λεει τα Pot Odds σουκαθως και να αναγνωριζει τι χαρτι εχεις ; π.χ. straight κ.λ.π.Αυτα ειναι παρανομα να τα εχεις για online παιχνιδι ;Το poker tracker εχει αυτες τις δυνατοτητες ; Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 μη χρησιμοποιείς πρόγραμμα για αυτά τα πράγματα. πρέπει να τα βλέπεις μόνος σου. Παράθεση
Konstantinidis Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Γιατι οχι ; Παιρνει πολυ χρονο να υπολογιζεις τα pot odds και μπορεις να κανεις λαθη ,ενω ενα προγραμμα ειναι παντα σωστο.. ιδιως για αρχαριους νομιζω οτι ειναι πολυ καλο.εχει κανενας να προτεινει ενα τετοιο προγραμμα και να μου πει εαν επιτρεπονται ; Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Konstantinidis έγραψε:Γιατι οχι ; Παιρνει πολυ χρονο να υπολογιζεις τα pot odds και μπορεις να κανεις λαθη ,ενω ενα προγραμμα ειναι παντα σωστο.. ιδιως για αρχαριους νομιζω οτι ειναι πολυ καλο.εχει κανενας να προτεινει ενα τετοιο προγραμμα και να μου πει εαν επιτρεπονται ;Den kserw an epitrepetai h oxi. 8a sou pw mono pws den prokeitai na veltiw8eis an xrhsimopoieis ena tetoio programma.Teleiws la8os.An den mporeis na ypologizeis ta odds, paize kalytera 1 tournament mono kai oxi polla mazi.Taytoxrona prospa8hse na eisai sygkentrwmenos kai 8a deis oti ola 8a er8oun mona tous. Παράθεση
Konstantinidis Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 Επειδη ειμαι και αρχαριος υπαρχει κανενα λινκ για το πως τα υπολογιζεις ευκολα ; Δηλαδη εχω ακουσει οτι μερικα odds και πιθανοτητες ειναι στανταρ π.χ. pair να γινει three of a kind κ.λ.π. Παράθεση
Recommended Posts