melancholy Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Brochet έγραψε:Guys στο ίδιο χέρι άμα έχουμε TT τι να προτιμήσουμε να κάνουμε?Πάλι Shove?Sthn tixh pali tha elega 55+ AJ+ sth like that. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 congrats alla gt milame in english please??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 LUADARKO έγραψε:congrats alla gt milame in english please???practise for wsop table talk hlia, call better than fold?kai an nai, meta to flop paizeis apla gia set mining? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 TOREADOR έγραψε:hlia, call better than fold?kai an nai, meta to flop paizeis apla gia set mining?E nai profanws valedes exoume pws !@$% na einai einai kalitero to fold apo to call edw?An gia kapoio logo kanoume call meta to flop paizoume apla... san na exoume valedes! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 melancholy έγραψε:TOREADOR έγραψε:hlia, call better than fold?kai an nai, meta to flop paizeis apla gia set mining?E nai profanws valedes exoume pws !@$% na einai einai kalitero to fold apo to call edw?An gia kapoio logo kanoume call meta to flop paizoume apla... san na exoume valedes![/quote:1sqcoigi]SHOVE OBV CALL TRAGIKOFOLD ANHKOUSTO OK ,GOT IT,TY Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
morfeasgr Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Προσωπικά θα απέφευγα το shove και θα προτιμούσα ένα call όπως και έκανες. Ο λόγος είναι ο Giacomo13160, ένας παίκτης με 46 τουρνουά μόνο αλλά με -78% ROI (σύμφωνα με officialpokerrankings), δεν πιστεύω ότι θα πετούσε AQ ή AK που ίσως να είχε. Δεν θα ρίσκαρα το τουρνουά μου σε ένα all-in με ελαφρύ προβάδισμα 55%-45%. Θα προτιμούσα πρώτα από όλα να δω το flop.Το shove θα το έκανα με κλειστά μάτια αν είχα μόνο KK, AA. Με JJ μόνο αν στην θέση του Giacomo13160 ήταν ένας παίκτης με αρκετά τουρνουά και θετικό ROI. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 morfeasgr έγραψε:Προσωπικά θα απέφευγα το shove και θα προτιμούσα ένα call όπως και έκανες. Ο λόγος είναι ο Giacomo13160, ένας παίκτης με 46 τουρνουά μόνο αλλά με -78% ROI (σύμφωνα με officialpokerrankings), δεν πιστεύω ότι θα πετούσε AQ ή AK που ίσως να είχε. Δεν θα ρίσκαρα το τουρνουά μου σε ένα all-in με ελαφρύ προβάδισμα 55%-45%. Θα προτιμούσα πρώτα από όλα να δω το flop.Το shove θα το έκανα με κλειστά μάτια αν είχα μόνο KK, AA. Με JJ μόνο αν στην θέση του Giacomo13160 ήταν ένας παίκτης με αρκετά τουρνουά και θετικό ROI.delete this post and ban plz... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 morfeas εισαι πολυ λαθος...Αυτα που λες δεν εχουν λογικη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 otan kanete logokrisia toulaxisto na tin kanete fanera kai eponima Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 looooool hahahaahahahahah, amesi epembasi. hahaahh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
morfeasgr Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 foustouki έγραψε:morfeas εισαι πολυ λαθος...Αυτα που λες δεν εχουν λογικη..Απλά, πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία η κάθε κίνηση απέναντι σε ποιον γίνεται. Το να κάνω shove με JJ απέναντι σε τέτοιο παίκτη δεν "μου πάει", διότι δεν θέλω να ρισκάρω το τουρνουά μου σε ένα πολύ πιθανό coin-flip. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους παίκτες δεν πετάνε τα φύλλα τους γι' αυτό και προτιμώ να δω το flop. Ban & Delete και αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Λες οτι δεν πεταει τα φυλλα του..Αρα θα σε κανει call με any pocket pair???Και δεν το θελεις αυτο??Γιατι δηλαδη πρεπει να εχει αυστηρα ΑΚ,AQ ο αντιπαλος??Τεσπα το συγκεκριμενο σποτ ειναι απο τα καλυτερα για shove..Με το call παιζεις σε πιθανο multiway και δεν μαρεσει καθολου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
morfeasgr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Λέω ότι δεν το βλέπω σωστό με JJ να ρισκάρω όλο το stuck μου σ' αυτό το σημείο του τουρνουά, με ένα raiser και ένα loosing player μπροστά μου. Θα προτιμούσα να δω ένα flop που είναι πιθανό να μην έχει κανένα overcard, διαφορετικά θα αποφασίσω ανάλογα με τις κινήσεις τους στο flop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 morfeasgr έγραψε:Λέω ότι δεν το βλέπω σωστό με JJ να ρισκάρω όλο το stuck μου σ' αυτό το σημείο του τουρνουά, με ένα raiser και ένα loosing player μπροστά μου. Θα προτιμούσα να δω ένα flop που είναι πιθανό να μην έχει κανένα overcard, διαφορετικά θα αποφασίσω ανάλογα με τις κινήσεις τους στο flop.skata me mpales les.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
morfeasgr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 crf88 έγραψε:skata me mpales les..Ευχαριστώ ρε ελληνάρα με τα σκατά σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IOANNIS79 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Το προβλημα αγαπητε Μορφεα μετα το φλοπ ειναι το κατα τη γνωμη μου το πολυ μικρο πλεονεκτημα που μπορει να εχουν οι βαλεδες σε οποιοδηποτε φλοπ χωρις βαλε. Ειναι πολυ ευκολο να γινεις outplay απο οτιδηποτε, γι αυτο και "καις" μαρκες που δεν χρειαζεται. Ακομα και σε ενα φλοπ χωρις overcard στο βαλε σου τι κανεις αν υπαρχει μεγαλο action απο εναν απο τους 2 αντιπαλους? Μην ξεχνας οτι η επιθετικοτητα ειναι ο μονος δρομος για να βγει κατι καλο σε ενα τουρ κ αν αρχισεις να ψαχνεις καλα φλοπ για τους βαλεδες τα δεκαρια και τα οχταρια σου σ αυτο το σημειο του τουρ σ εχουνε φαει. Γιαυτο Shove the fuckin jacks κ αν χασουμε forget and move on!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts