Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το PokerStars τιμωρεί με αποκλεισμό τον Neverwin και άλλα γνωστά ονόματα του Limit πόκερ

Oποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ΠΛΑΓΙΟΥΣ τρόπους για να αποκρύψει στοιχεία της ταυτότητάς του ή παίζει με πολλαπλούς λογαριασμούς, είναι ΕΝΟΧΟΣ!

Το pokerstars θα πρέπει να πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση στο ζήτημα, ΑΜΕΣΑ!

Εγώ, προσωπικά, επειδή ΠΑΙΖΩ σε αυτό, θα παρακολουθώ το θέμα ΣΤΕΝΑ και ήδη τους έχω στείλει σχετικό e-mail, περιμένοντας την οριστική τους απάντηση.

Επειδή στο online poker πολλά μπορεί να συμβούν...η θέση ενός γίγαντα όπως το pokerstars πρέπει να είναι ΑΤΕΓΚΤΗ!

Δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουμε το όποιο ποσό θέλουμε ή μπορούμε, στο site τους, και, αυτοί να επιτρέπουν ΕΣΤΩ & την ΜΥΡΩΔΙΑ της ΑΠΑΤΗΣ!

Τα Αμερικάνικα και άλλων εθνικοτήτων ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, που ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, θα πρέπει να φάνε χώμα και να τους πετάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ στο reaver!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Η εμπιστοσύνη του κόσμου ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ από τέτοια φαινόμενα. Και αν προχωρήσουν οι έρευνες θα βρεθούν και άλλοι μπλεγμένοι στην υπόθεση.

Το όλο θέμα ΒΡΩΜΑΕΙ μόνο & μόνο επειδή υπάρχουν κατά καιρούς ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ καταγγελίες για ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΤΤ με συμμετέχοντες ΚΥΡΙΩΣ από Αμερική, οι οποίοι ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ μεταξύ τους και ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ για την ΕΠΟΜΕΝΗ κίνησή τους στο online τραπέζι που μετέχουν!

Λένε τα φύλλα τους στους "συμπαίκτες" τους...και κάνουν ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ για να πετάξουν ΕΞΩ τον κάθε ανυποψίαστο.

ΑΙΣΧΟΣ!

theomas

Δημοσίευση

theomas έγραψε:

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το PokerStars τιμωρεί με αποκλεισμό τον Neverwin και άλλα γνωστά ονόματα του Limit πόκερ

Oποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ΠΛΑΓΙΟΥΣ τρόπους για να αποκρύψει στοιχεία της ταυτότητάς του ή παίζει με πολλαπλούς λογαριασμούς, είναι ΕΝΟΧΟΣ!

Το pokerstars θα πρέπει να πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση στο ζήτημα, ΑΜΕΣΑ!

Εγώ, προσωπικά, επειδή ΠΑΙΖΩ σε αυτό, θα παρακολουθώ το θέμα ΣΤΕΝΑ και ήδη τους έχω στείλει σχετικό e-mail, περιμένοντας την οριστική τους απάντηση.

Επειδή στο online poker πολλά μπορεί να συμβούν...η θέση ενός γίγαντα όπως το pokerstars πρέπει να είναι ΑΤΕΓΚΤΗ!

Δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουμε το όποιο ποσό θέλουμε ή μπορούμε, στο site τους, και, αυτοί να επιτρέπουν ΕΣΤΩ & την ΜΥΡΩΔΙΑ της ΑΠΑΤΗΣ!

Τα Αμερικάνικα και άλλων εθνικοτήτων ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, που ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, θα πρέπει να φάνε χώμα και να τους πετάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ στο reaver!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Η εμπιστοσύνη του κόσμου ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ από τέτοια φαινόμενα. Και αν προχωρήσουν οι έρευνες θα βρεθούν και άλλοι μπλεγμένοι στην υπόθεση.

Το όλο θέμα ΒΡΩΜΑΕΙ μόνο & μόνο επειδή υπάρχουν κατά καιρούς ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ καταγγελίες για ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΤΤ με συμμετέχοντες ΚΥΡΙΩΣ από Αμερική, οι οποίοι ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ μεταξύ τους και ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ για την ΕΠΟΜΕΝΗ κίνησή τους στο online τραπέζι που μετέχουν!

Λένε τα φύλλα τους στους "συμπαίκτες" τους...και κάνουν ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ για να πετάξουν ΕΞΩ τον κάθε ανυποψίαστο.

ΑΙΣΧΟΣ!

theomas

to allo pws to vlepeis oti kanoyn freeroll gia oles tis alles ethnikotites ektos apo thn ellada

Δημοσίευση

Για ποιο λόγο να κάνει μια αίθουσα αν δεν είναι ελληνική freeroll για την Ελληνες? Για το μηδενικό rake που θα προσφέρουν οι Ελληνες? Για τον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που θα προσελκύσει η αίθουσα? Μη τρελενόμαστε. Είμαστε ένα τίποτα για το διεθνές στερέωμα του πόκερ και τίποτα θα παραμείνουμε ακόμα και αν έρθουν επιτυχίες. Ας υποθέσουμε οτι όλοι οι Ελληνες ασχολούνται με το πόκερ. Ωραία 10 εκατομμύρια ακόμα μείον 5 που δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν ,οπότε είμαστε μια αγορά 5 εκατομυρίων. Δεν νομίζω να αξίζουμε κάποια προσφορά απο οποιαδήποτε αίθουσα.

Δημοσίευση

bosio θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όσον αφορά την προοπτική της Ελλάδας και το αν αξίζει ή όχι προσφορές από τις αίθουσες.

Απλά πάρε το παράδειγμα της Σουηδίας, της Δανίας, της Ολλανδίας κλπ. Κι αυτές οι χώρες έχουν πληθυσμό σαν το δικό μας, όμως δεκάδες αίθουσες χτυπιούνται για το ποια θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο εκεί και οι προσφορές που δίνουν είναι απίθανες.

Απλά η διείσδυση του πόκερ στην Ελλάδα είναι ακόμη χαμηλή. Όταν θα αρχίσουν να ασχολούνται περισσότεροι Έλληνες με το πόκερ θα δεις τι έχει να γίνει με τις αίθουσες...

Δημοσίευση

bosio έγραψε:

Για ποιο λόγο να κάνει μια αίθουσα αν δεν είναι ελληνική freeroll για την Ελληνες? Για το μηδενικό rake που θα προσφέρουν οι Ελληνες? Για τον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που θα προσελκύσει η αίθουσα? Μη τρελενόμαστε. Είμαστε ένα τίποτα για το διεθνές στερέωμα του πόκερ και τίποτα θα παραμείνουμε ακόμα και αν έρθουν επιτυχίες. Ας υποθέσουμε οτι όλοι οι Ελληνες ασχολούνται με το πόκερ. Ωραία 10 εκατομμύρια ακόμα μείον 5 που δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν ,οπότε είμαστε μια αγορά 5 εκατομυρίων. Δεν νομίζω να αξίζουμε κάποια προσφορά απο οποιαδήποτε αίθουσα.

sto pokerstars sta megala toyrnoya exw proswpika synantisei 25-30 ellines oi opoioi paizoyn apokleistika ekei kai me epityxia malista kai me prosfora pros to room.

milame oxi gia paiktes xamilwn oriwn an kai kyriws einai paiktes twn toyrnoya me ypsilo buy-in sinithws apo aytoys 3 paiksan sto freeroll poy diorganwse to pokerstar gia to nacional cup.

epishs kai sthn microgaming eidika sthn ladbrokes kai sthn bet365 paizoyn polloi poy den toys ypologizeis afoy den emfanizontai poythena.

nomizw oti o poliscas exei proseggisei to thema orthwtera apo sena.

oi aithoyses exoyn anagki kai to mermygki akoma kai thn sconh toy na afhsei kalo tha einai gia aytes.

tha deis se ligo kairo kapoies aithoyses den tha anteksoyn ton antagwnismo kai tha aporofithoyn apo alles

tote tha pliroforitheis posoi ellines paizoyn.

Δημοσίευση

bosio έγραψε:

Ο χρόνος θα δείξει...

moy areseis dioti me dyo lekseis les polla panta oxi mono se toyto to post.

alla exe kata noy oti yparxoyn kai argostrofoi san emena gine kai kamia fora ligo pio analytikos h omilitkos an thes:Ad :Td :6c :7c (to agapimena moy fylla sto omaha)

alitheia graftikes sto 5.000$ toy doyles kai sto 25.000$ 19/9 an den apatwmai to 5.000 einai methayrio kai den se eida mesa apaitei 10 xeria to megalo apaitei 25 xeria.

good luck

Δημοσίευση

Εχω τελειώσει για φέτος(μέχρι τον Οκτώβρη) με τα τουρνουά. Το τελευταίο μου ήταν σήμερα. Για προπόνηση και μόνο έπαιξα λίγα αυτό το μήνα. Οπότε δεν έχω γραφτεί στου Doyles. Οσον αφορά το ''ο χρόνος θα δείξει'' δεν έχω να προσθέσω τίποτα. . .