SamGreek Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Ως cash γαϊδαράκος είπα να ποστάρω 2-3 παρτίδες που έπαιξα σε τραπέζια rush poker χωρίς προϊστορία για τους παίκτες, μιας κι η fulltilt μου έδωσε λίγο τυράκι (τη φάκα όμως δεν είχα δει ) αν δοκίμαζα τα rush poker ring games και μάζευα κάτι ψιλά από πόντους μέσα σε λίγες μέρες.Full Tilt Poker Game #21706889742: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:13:27 ET - 2010/06/18Seat 1: Hero ($20.60)Seat 2: krukovich80 ($14.87)Seat 3: LaVoyageuse ($50.04)Seat 4: jhigs ($63.38)Seat 5: ALLS WELLs ($10.49)Seat 6: Erinsbrough100 ($38.93)krukovich80 posts the small blind of $0.10LaVoyageuse posts the big blind of $0.25The button is in seat #1*** HOLE CARDS ***Dealt to Hero [6c 6s]jhigs foldsALLS WELLs foldsErinsbrough100 raises to $0.85Hero calls $0.85krukovich80 foldsLaVoyageuse folds*** FLOP *** [9h 6d 4c]Erinsbrough100 bets $1.50Hero calls $1.50*** TURN *** [9h 6d 4c] [Ad]Erinsbrough100 bets $3Hero raises to $6Erinsbrough100 calls $3*** RIVER *** [9h 6d 4c Ad] [7h]Erinsbrough100 checksHero bets $12.25, and is all inErinsbrough100 calls $12.25*** SHOW DOWN ***Hero shows [6c 6s] three of a kind, SixesErinsbrough100 shows [Ah As] three of a kind, AcesErinsbrough100 wins the pot ($39.48) with three of a kind, AcesFull Tilt Poker Game #21707115073: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:24:46 ET - 2010/06/18Seat 1: Hero ($22.30)Seat 2: Ray Ross ($25.45)Seat 3: kaka2211 ($43.37)Seat 4: tesz-el-vesz ($88.74)Seat 5: pengwynn ($19.55)Seat 6: IMPART1AL ($25.35)IMPART1AL posts the small blind of $0.10Hero posts the big blind of $0.25The button is in seat #5*** HOLE CARDS ***Dealt to Hero [Qc As]Ray Ross raises to $0.75kaka2211 foldstesz-el-vesz foldspengwynn calls $0.75IMPART1AL foldsHero calls $0.50*** FLOP *** [Ah Qh 7d]Hero checksRay Ross has 15 seconds left to actRay Ross checkspengwynn has 15 seconds left to actpengwynn bets $2.35Hero calls $2.35Ray Ross has 15 seconds left to actRay Ross has timed outRay Ross folds*** TURN *** [Ah Qh 7d] [Kc]Hero checkspengwynn has 15 seconds left to actpengwynn bets $4.75Hero calls $4.75*** RIVER *** [Ah Qh 7d Kc] [8d]Hero checkspengwynn bets $11.70, and is all inHero calls $11.70*** SHOW DOWN ***pengwynn shows [Ks Ac] two pair, Aces and KingsHero mucksΞέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?) και για εξαπάτηση. Γενικά ποια lines ακολουθείτε και με τι αναλογίες περίπου;Υ.Γ.: Έχω τα showdowns με άσπρα γράμματα για να μην επηρεαστείτε όσοι δε θέλετε. Παρακαλώ μην αποκαλύπτετε με τα posts σας το αποτέλεσμα και μιλήστε γενικότερα για όλα τα πιθανά φύλλα των αντιπάλων χωρίς να πείτε τι τελικά είχαν. Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?) και για εξαπάτηση. :laugh: Γενικά ποια lines ακολουθείτε και με τι αναλογίες περίπου;πφφφφ καποιες φορές fold στο flop, συνήθως call κ fold στο turn κ φυσικά οποτε φτάνουμε στο river συνήθως χάνουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Το πρωτο standard με το set, το δευτερο idk τι τυπος ειναι.. Παντως δεν πασσαρω ευκολα..Edit:Δεν ειδα οτι ειναι rush poker οποτε δεν εχουμε info να μας πεις, στο πρωτο παραμενει standard με το set απλα θα εκανα raise στο flop εγω επειδη στο rush αν εχει ενα φυλλο για να συνεχισει θα μπουν ολα τα λεφτα μεσα αν οχι δεν θα κερδισεις και πολλα με το slowplay ισα ισα. Το δευτερο τωρα υπαρχει και το missed fd στη μεση που ισως θα callara unhappy βεβαια μιας και κερδιζω την μπλοφα η κανα retarded AT/Ax.. Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?)nope.. :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 ti akrivws einai standard sto prwto me to set?call flop minraise turn pezeis ta sets sou?sto 2o sam me to AQ c/r flop, ektos an exeis kapio read oti o tipos 8a barrelarei se mplofa apo utg to stack tou se 3way potbluff inducing exei noima opoudipote aneksartita tou eidous kai twn stakes apla sto sigkekrimeno spot failareibalancing kiriws den exei noima sto 25nl, sto rush isws exei se akraies periptwseis pou eisai rush reg sta megalitera stakes tou rush kai exeis history me diaforous alous regs Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Vatal έγραψε:ti akrivws einai standard sto prwto me to set?call flop minraise turn pezeis ta sets sou? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Vatal έγραψε:ti akrivws einai standard sto prwto me to set?call flop minraise turn pezeis ta sets sou?Οχι δεν ειδα το min raise, κανω re-raise στο flop με intention να μπουν ολα τα λεφτα μεσα αυτο ειπα καθαρα.. Δεν ειμαι fan του slowplay και ποτε δεν κανω min raises. Αμεσως οι εξυπναδες..Εσυ που γελας crackling λες και μου την ειπε επειδη λεω βλακειες συνεχεια, με εχεις δει πολλες φορες να λεω retarded πραγματα?? "ναι min raise το set" "easy call με το AQ εισαι μπροστα""trap and pop em on the river!!!" Δε λεω οτι ειναι ολα σωστα αλλα δεν νομιζω να εχω πει εν γνωση μου τετοιες χαζομαρες..Στο AQ θα εκανα unhappy call μαλλον λογο του fd και το οτι υπαρχουν 6 συνδιασμοι ΑΚ μονο και δεν θα τον εβαζα σε ΤJ ευκολα, Βασικα δεν θα τον πιστευα για straight και θα ελεγα fck him i call. Λαθος? μπορει -1bi i dont care δεν ειμαι nit.. Δεν ειδα το min raise και δεν παιζω τα set σαν ηλιθιος ffs.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 1)Το σετ μπορεις να το παιξεις με διαφορους τροπους.Παντως σχεδον ποτε δεν θα εκανα call flop και min raise turnα)raise flop για να μπουν τα λεφτα turn/river η ακομα και στο φλοπ αν εχει overpair ο αντιπαλος.β)call flop και shove turn η παλι call turn και all in riverγ)Ενα play που δοκιμαζα για ενα διαστημα ειναι raise flop,check behind turn και shove river.2)Με το AQ raise flop.Στο river δεν κερδιζεις τιποτα.ΑΑ,ΚΚ,QQ εχουν σεταρει,ΑΚ σε κερδιζει με JJ/TT δυσκολα να κανει τετοια μπλοφα.Κερδιζεις μονο thin shove με ΚQ η καποιο utg T9s raise που αστοχησε στο χρωμα. Οποτε μαλλον fold αλλα δυσκολα να εφτανα στο river και να ειχα εγω την αποφαση.raise φλοπ και αν γινει call τοτε shove turn/call flop και shove turn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Οτι κ να γραφτεί σε αυτό το θέμα αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Sam που μετά απο τόσα χρόνια ποστάρει set παιγμένο κατ΄αυτόν τον τρόπο.Υ.Γ. foustouki υπάρχουν πολλοί τρόποι να παιχτεί ενα set .... ο εξής ένας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:"ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΥ" Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ( Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 fileasfog έγραψε:ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:"ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΥ" Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (xaxaxaxa kalo!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Ευχαριστώ για τις απόψεις για τις παρτίδες αν και θα περίμενα κάπως δικαιολογημένες απόψεις (πχ λόγω board texture προτείνω αυτό, ή λόγω position/stacks/betting pattern) αλλά κάποια τα συμπέρανα μόνος μου. Πχ στο 2ο χέρι με το top 2 pair λόγω flop texture και pot size bet ο αντίπαλος πιθανότατα έχει Α με καλό kicker ή K hi flush draw, ή combo draw, άρα σχεδόν πάντα πρέπει να κάνουμε check-raise. Για lead bet τι λέτε; Ποτέ;Στο 1ο χέρι περίμενα να πείτε ότι πχ επειδή ο αντίπαλος δεν έχει σχεδόν ποτέ κάποιο αξιόλογο draw (μόνο το 78s παίζει που είναι 4 hands) θεωρώ ότι με raise διώχνω όλα τα μεσαία/μικρά pockets που δε σετάρανε καθώς και τα overcards, ενώ το ρίσκο του να δώσω free card σε overpair είναι ελάχιστο μιας κι ο αντίπαλος κυνηγάει μόλις 2 outs. Επίσης δεν άκουσα σχόλια για τη σημασία που έχει το γεγονός ότι το turn ήταν Α κι όχι πχ 9 ή 3 ή J. Έχει σημασία, γιατί πλέον χτυπάει το range του αντιπάλου που κάνει συχνά flop c-bet με Ax. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο πιθανό να πληρωθώ ένα raise στο turn από ότι στο flop (αρκεί φυσικά να μην είναι overbet γιατί κάνει μπαμ). Θέλω να πω καλώς εκφράζετε τις απόψεις για το τι θα κάνατε, το θέμα είναι όμως ότι αναφέρατε πολλά lines ανεξάρτητα της διαμόρφωσης του board (λάθος σκεπτικό για μένα) και χωρίς μια απλή δικαιολογία. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Full Tilt Poker Game #21707588629: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:49:23 ET - 2010/06/18Seat 1: Marcus Cicero ($17.81)Seat 2: WhurlingDurvish ($37.44)Seat 3: nawias ($171.09)Seat 4: zwiesza ($20.68)Seat 5: hero ($37.24)Seat 6: EyeFartedLOL ($18.76)nawias posts the small blind of $0.10zwiesza posts the big blind of $0.25The button is in seat #2*** HOLE CARDS ***Dealt to hero [Th 9h]hero has 8 seconds left to acthero raises to $0.74EyeFartedLOL foldsMarcus Cicero foldsWhurlingDurvish foldsnawias has 15 seconds left to actnawias calls $0.64zwiesza folds*** FLOP *** [Ah 9c Jh]nawias checkshero checks*** TURN *** [Ah 9c Jh] [2h]nawias bets $1.25hero raises to $5.48nawias has 15 seconds left to actnawias has requested TIMEnawias foldsUncalled bet of $4.23 returned to herohero muckshero wins the pot ($4.02)*** SUMMARY ***Total pot $4.23 | Rake $0.21Board: [Ah 9c Jh 2h]Seat 1: Marcus Cicero didn't bet (folded)Seat 2: WhurlingDurvish (button) didn't bet (folded)Seat 3: nawias (small blind) folded on the TurnSeat 4: zwiesza (big blind) folded before the FlopSeat 5: hero collected ($4.02), muckedSeat 6: EyeFartedLOL didn't bet (folded)Το 3ο χέρι που είπα και το άφησα για τελευταίο. Τι κάνετε γενικά εδώ απέναντι σε άγνωστο πιθανότατα regular παίκτη; Εννοώ ποια lines ακολουθείται και ποιο σε προτίμηση των άλλων, όπως ζήτησα στα προηγούμενα posts ανάλογα με το board που έχουμε εδώ κλπ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 To raise sto turn einai poly Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts