tavou Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ντεμπούτο για το PokerXRC, τη νέα Ελληνική αίθουσα πόκερ! **kali arxi:Dmerikes erotiseisapo rakeback ti ginete?to 3.000 kai to evdomadiaio 500$ freeroll einai MONO gia ellines?xreiazonte kapia katathesi:)? Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Έχω τις ίδιες ερωτήσεις με τον tavou. Επίσης όταν απαντήσετε κάντε και διευκρίνηση για τον αν αυτά που θα πείτε ισχύουν και για παίκτες που παίζουν ήδη στο network της cake.EDIT (3 λεπτά μετά από αρχικό post): Καλή αρχή κύριοι. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Οι υπόλοιποι τρείς ποιοι είναι? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Δεν μου ανοίγει το λογισμικό. :S Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 BONUS CODES?rakeback? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 To λογισμικο σας έχει πρόβλημα.Το έτρεξα και ως admin ,τα ίδια. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Όλα οκ.Το firewall ήταν το πρόβλημα. Παράθεση
PokerXRC Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Καλησπέρα σε όλους,Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!Η PokerXRC Pro Team αποτελείται από τέσσερις παίκτες τους Ήλιο Καματάκη, Νίκο Πανόπουλο, Γιωγο Τσολάκο, Γιώργο Σκιαδά και την Άννα Δημητριάδου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση και των υπόλοιπων παικτών και θα δημοσιευτούν και τα διαφημιστικά τους videos!Τα Freeroll είναι ανοιχτά για όλους τους παίκτες του PokerXRC και η συμμετοχή σε αυτά δεν προϋποθέτει κατάθεση μόνο δημιουργία λογαριασμού με πραγματικά χρήματα. Οπότε περιμένουμε να σας δούμε όλους εκεί!Το PokerXRC δεν προσφέρει rakeback αυτή την στιγμή. Επίσης όσον αφορά γενικά τι ισχύει, οι κανόνες του Cake Network επιτρέπουν μόνο ένα λογαριασμό rakeback ανά χρήστη στο δίκτυο. Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς ενός λογαριασμού rakeback από το ένα poker room του δικτύου σε ένα άλλο με την προϋπόθεση ότι ο πρώτος λογαριασμός είναι ανενεργός για τρεις μήνες.Το bonus πρώτης κατάθεση δεν απαιτεί κάποιον κωδικό. Πιστώνεται αυτόματα στον bonus λογαριασμό σας.Αγαπητέ GeorgeSadoor χαίρομαι που πριν προλάβω να απαντήσω βρέθηκε λύση στο πρόβλημα σου. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης πελατών μας το οποίο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα όλη την εβδομάδα. Μπορείς να επικοινωνήσεις είτε στο support@pokerxrc.com είτε να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Call me back χρησιμοποιώντας την ειδικά φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας. Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και περιμένουμε να σας δούμε στα τραπέζια μας! Παράθεση
liondani Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Στο site σας γράφεται στην πρώτη παράγραφο ότι το Poker XRC Arena θα γίνεται Πέμπτη 21,30 και στο τέλος της παραγράφου ... Παρασκευή. Τι ισχύει? Παράθεση
Paraforos Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Ούτε εγω μπορω να κανω update το software... μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον server αν και το εχω βαλει να περναει απο το firewall Παράθεση
PokerXRC Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Καλησπέρα,Liondani σε ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση. Το τουρνουά είναι κάθε Πέμπτη στις 21:30 η ώρα. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για Παρασκευή αλλά τελικά έγινε αλλαγή. Το κείμενο έχει διορθωθεί.Αγαπητέ Paraforos, θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά και στις ρυθμίσεις ασφαλείας των Windows. Αν δεν βρεις κάτι που να λύνει το πρόβλημα μπορείς να επισκεφτείς το section "Βοήθεια" στην ιστοσελίδα μας μήπως βρεις κάποια απάντηση εκεί και βέβαια μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 den katalava...lete oti sto freeroll den thelei na kanoume katathesi alla thelei logariasmo real money.gia na ginei real money o logariasmos den xreiazete katathesi ? Παράθεση
PokerXRC Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Φίλε tavou για να κάνεις λογαριασμό αληθινών χρημάτων χρειάζεται απλά να συμπληρώσεις μία φόρμα με τα στοιχεία σου την οποία θα βρεις στο Ταμείο του Lobby μας.Δε χρειάζεται να κάνεις κατάθεση. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Πολύ "ψωνισμένος" ο Νίκος...Ήλιε κάνε μου την χάρη μην βγεις και εσύ έτσι... δεν έχεις ανάγκητέτοια εικόνα ... please Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Kali arxi na efxithw kai na dwsw sigxaritiria gia to lobby arketa endiaferon, kai ofeilw na paradextw arketa kalo-efxristo sygkritika me alles xamiloterou velinekous apo PS kai FT etaireies.2 erwtisoules mono kai apo mena :1.Deposit pou kanoume? -- Moneybookers dexeste?2.Rakeback pote tha mbei + poso?3.T-Shark kai PT-3 einai apodexta?thnx , ksana kali arxi . Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 thimame apla stin party poker oti gia na gineis real money player ithele mia katathesi:)otan anakoinothei to 3.000 freeroll tha ftiakso acount kai vlepoume:) Παράθεση
theostinky31 Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 bad beat bonus exei? Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 elpizo na min thelei apo kapio link to download gia ta freeroll giati tora eftiaksa acount:P Παράθεση
PokerXRC Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 liondani:Πολύ "ψωνισμένος" ο Νίκος...Ήλιε κάνε μου την χάρη μην βγεις και εσύ έτσι... δεν έχεις ανάγκητέτοια εικόνα ... pleaseΘα ήθελα απλά να σε ενημερώσω ότι γενικά στα βίντεο οι περισσότερες κινήσεις των παικτών είναι επιλογές του σκηνοθέτη, σε μια επίπονη και πολύ κουραστική διαδικασία για όλους.mathew aceKali arxi na efxithw kai na dwsw sigxaritiria gia to lobby arketa endiaferon, kai ofeilw na paradextw arketa kalo-efxristo sygkritika me alles xamiloterou velinekous apo PS kai FT etaireies.2 erwtisoules mono kai apo mena :1.Deposit pou kanoume? -- Moneybookers dexeste?2.Rakeback pote tha mbei + poso?3.T-Shark kai PT-3 einai apodexta?thnx , ksana kali arxi . Ευχαριστούμε πολύ φίλε mathew ace για τις ευχές σου! Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:1. Κατάθεση μπορείς να κάνεις στο Lobby πατώντας στο tab Ταμείο όπου θα δεις την επιλογή Κατάθεση. Σε περίπτωση που έχεις κάνει λογαριασμό πραγματικών χρημάτων και δε σου εμφανίζει αυτή την επιλογή έλεγξε μήπως δεν έχεις επιβεβαιώσει το email σου. Με την εγγραφή σου αποστέλεται αυτόματα στο προσωπικό σου email ένα email επιβεβαίωσης μέσα στο οποίο πρέπει να κάνεις κλικ σε ένα link για να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός σου. Αν δε μπορείς να το βρεις ρίξε μια ματιά και στα junk email σου.΄Φυσικά και δεχόμαστε καταθέσεις μέσω moneybookers.2. Αυτήν την στιγμή δεν παρέχεται rakeback από το PokerXRC. 3. Δέχεται το PT-3, απλά είναι για δικά σου στατιστικά μόνο και αυτό μόνο μετά το παιχνίδι. Δε μπορείς δηλαδή να τρέχεις ταυτόχρονα με το τραπέζι το PT-3 και αυτό έχει επιλεχθεί από την Cake έτσι ώστε οι παίκτες που χρησιμοποιούν τέτοια προγράμματα να μην έχουν επιπλέον πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.Ελπίζω να βοήθησα και για ότι άλλο χρειαστείς είμαστε στη διάθεσή σου.theostinky3:bad beat bonus exei? Δεν υπάρχει bad beat bonus.tavou:elpizo na min thelei apo kapio link to download gia ta freeroll giati tora eftiaksa acount:PΔε χρειάζεται κανένα απολύτως Link για να κάνεις download. Τα freerolls είναι για όλους εσάς, τους Έλληνες παίκτες του PokerXRC. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 perimenoume imerominies:) Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Πολύ "ψωνισμένος" ο Νίκος...Ήλιε κάνε μου την χάρη μην βγεις και εσύ έτσι... δεν έχεις ανάγκητέτοια εικόνα ... please Εγώ τουλάχιστον διάλεξα με τι ταχύτητα θα πηγαίνω... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:Πολύ "ψωνισμένος" ο Νίκος...Ήλιε κάνε μου την χάρη μην βγεις και εσύ έτσι... δεν έχεις ανάγκητέτοια εικόνα ... please Εγώ τουλάχιστον διάλεξα με τι ταχύτητα θα πηγαίνω... ΚΑΤΑΛΑΒΑ Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Να ευχηθώ κι εγώ καλή αρχή και καλή επιτυχία. Ελπίζω το «τόλμημά«σας να αγκαλιαστεί από τους Έλληνες παίκτες αλλά κι εσείς να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας. Παράθεση
PokerXRC Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Σχετικά με το διαφημιστικό video του κ. Πανόπουλο αλλά και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι παίκτες (τόσο σε αυτό το video όσο και στα υπόλοιπα διαφημιστικά που θα βγουν πολύ σύντομα) θα ήθελα να τονίσω ότι το σενάριο, το ύφος και ο τρόπος που στήνεται κάθε παίκτης δεν είναι προσωπική επιλογή του καθενός αλλά επιλογές του PokerXRC και του σκηνοθέτη.Οπότε σε κάθε περίπτωση, κυρίως σε ότι αφορά αρνητικά σχόλια, καλό θα ήταν να απευθύνονται προς το PokerXRC και όχι προς τους παίκτες, καθώς δεν είχανε επιλογές ούτε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ούτε ως προς το τελικό αποτέλεσμα και είναι κρίμα να δέχονται αυτοί την αρνητική κριτική.Κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω ότι ο σκοπός των συγκεκριμένων διαφημιστικών είναι να μπορέσει να τραβήξει κόσμο στο πόκερ χρησιμοποιώντας δυνατές εικόνες. Είμαστε ανοιχτοί προς κάθε κριτική ως προς το περιεχόμενο και την αισθητική καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον αλλά ταυτόχρονα είμαστε και περήφανοι που δημιουργήσαμε τα πρώτα ελληνικά διαφημιστικά για το πόκερ και καταφέραμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι - κατά την γνώμη μας αλλά και της πλειοψηφίας των ανθρώπων που τα είδαν - πολύ εντυπωσιακό και καλοδουλεμένο. Παράθεση
vostok Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Καλημέρα. Καλή αρχή και απο εμένα!(Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα βγεί έκδοση mac του λογισμικού σας? Γνωρίζω για emulator, αλλά δέν το χρησημοποιώ.)All The Best!v* Παράθεση
Recommended Posts