theomas Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τελευταία εβδομάδα των Ελληνικών προκριματικών της Betfair για το WSOPEbla, bla, bla.........που πάμε για εγγραφή?πόσο στοιχίζει?πότε είναι?bla, bla, bla...........αυτό θα πεί...ενημέρωση...Πλάκα μας κάνετε?bla, bla, bla.................μου θυμίζετε ένα παλιό ανέκδοτο..."σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, ένας, σταματάει κάποιον και του λέει: συγγνώμη, μήπως έχετε ώρα?Και του απαντάει ο άλλος: έχω.Και φεύγει..."theomas Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 αφου δεν σε ενημέρωσε κανείς ας το κάνω εγώ.Σήμερα 20/8 στις 19,30 εχει τον τελευταίο προκριματικό γύρο. H εγγραφή Eίναι free Παράθεση
PsssT Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 pou borw na brw ton kwdiko gia to freeroll twn 7:30?? Παράθεση
genok Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2007 baskont έγραψε:Elladaeisai pantaxoy parwn kai ta panta plhrwn Παράθεση
Recommended Posts