PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παρουσίαση της PokerXRC Pro Team - $10 Free Money για τους 30 πρώτους! **Μερικές διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία για τα free money.Αρχικά πρέπει να κάνετε απλό λογαριασμό. Αυτό γίνεται αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό του PokerXRC και στη συνέχεια ανοίγοντάς το κάνετε κλικ στο Εγγραφή Τώρα. Εκεί δε χρειάζεται να βάλετε κάποιο κωδικό.Στη συνέχεια μέσα στο Lobby μας, μπείτε στο tab Ταμείο και κάντε κλικ στο "Δημιουργήστε Λογαριασμό Αληθινών Χρημάτων". Εκεί θα συμπληρώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία και στο τελευταίο πεδίο θα βάλετε τον κωδικό που θα σας δωθεί με pm εδώ στο Pokerland.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση μη διστάσετε να ρωτήσετε.Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Μπορείτε να μου δώσετε τον κωδικό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Φίλε GeorgeSadoor ο κωδικός σου έχει αποσταλεί με pm. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giannis1981 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 kai ego Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 PokerXRC έγραψε:Φίλε GeorgeSadoor ο κωδικός σου έχει αποσταλεί με pm.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 PokerXRC έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παρουσίαση της PokerXRC Pro Team - $10 Free Money για τους 30 πρώτους! **Μερικές διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία για τα free money.Αρχικά πρέπει να κάνετε απλό λογαριασμό. Αυτό γίνεται αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό του PokerXRC και στη συνέχεια ανοίγοντάς το κάνετε κλικ στο Εγγραφή Τώρα. Εκεί δε χρειάζεται να βάλετε κάποιο κωδικό.Στη συνέχεια μέσα στο Lobby μας, μπείτε στο tab Ταμείο και κάντε κλικ στο "Δημιουργήστε Λογαριασμό Αληθινών Χρημάτων". Εκεί θα συμπληρώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία και στο τελευταίο πεδίο θα βάλετε τον κωδικό που θα σας δωθεί με pm εδώ στο Pokerland.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση μη διστάσετε να ρωτήσετε.Ευχαριστώ.kalimeraego eimai douliamporo na lavo kodiko gia argotera otan paw spiti? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Μάλλον δεν θα προλάβεις Λουκά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Και αυτοί που άνοιξαν λογαριασμό πριν την προσφορά σας πως λέγονται?Ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά κερδίζει $10 από μένα ... ή μάλλον $ 15 γιατί είμαι και πιο κιμπάρης! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Φίλε Loukas34 μπορείς να ζητήσεις τον κωδικό μέσω pm αρκεί να είσαι μέσα στους πρώτους 30 και να έχει δημιουργήσει τουλάχιστον απλό λογαριασμό στο PokerXRC, που είναι μία διαδικασία 1 λεπτού. Από εκεί και πέρα τον κωδικό μπορείς να τον χρησιμοποιήσει όποτε θέλεις. Αγαπητέ Crazy Frank ξέρω την απάντηση στην ερώτηση σου αλλά φοβάμαι να την πω μην με κόψει η λογοκρισία Δυστυχώς αν και θέλαμε να τρέξουμε την προσφορά από την πρώτη ημέρα τους κωδικούς τους λάβαμε χθες οπότε δεν γινόταν αλλιώς. Σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον για τους παίκτες που δεν έχουν κάνει ακόμα κατάθεση ίσως κάνουμε κάτι όσο τρέχει ακόμα η προσφορά. Προς το παρόν έχουμε δώσει 15 κωδικούς όποτε όσοι ενδιαφέρονται ακόμα προλαβαίνουν. Τέλος μία σημείωση τα στοιχεία πρέπει να γράφονται με λατινικούς χαρακτήρες αλλιώς δεν λειτουργεί ο κωδικός. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stavrosr4 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Θα μου στειλετε κ μενα τον κωδικο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Όπως αναφέρθηκε παραπάνω για την ερώτηση του φίλου Loukas34, πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο PokerXRC και στη συνέχεια να μου στείλεις εδώ ένα pm με τα στοιχεία σου για να σου στείλω τον κωδικό για τα δωρεάν χρήματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 PokerXRC έγραψε:Όπως αναφέρθηκε παραπάνω για την ερώτηση του φίλου Loukas34, πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο PokerXRC και στη συνέχεια να μου στείλεις εδώ ένα pm με τα στοιχεία σου για να σου στείλω τον κωδικό για τα δωρεάν χρήματα..AXXX den 8a prolavo giati eimai ergasia:(euxaristo pantos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 έκανα εγγραφή χτες βράδυ. μπορώ να τα πάρω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 PokerXRC έγραψε:Φίλε Loukas34 μπορείς (........) θέλεις. Αγαπητέ Crazy Frank ξέρω την απάντηση στην ερώτηση σου αλλά φοβάμαι να την πω μην με κόψει η λογοκρισία Δυστυχώς (...) ακόμα προλαβαίνουν. Τέλος (...) δεν λειτουργεί ο κωδικός.Επιτέλους , μια απάντηση από έναν mod με χιούμορ, και όχι του στυλ ''ξέρεις, να , αλλά , μπορεί να έκανες κατάθεση αλλά εμείς ΘΑ ΘΑ ΘΑ''...Ειλικρινά χαίρομαι και που εξέλαβε ο xrc mod (τώρα γιατί εγώ τον φαντάζομαι με μαύρο παλτό - κάτι σε matrix...) το post μου ως αστείο (αυτή ήταν εξάλλου και η διάθεσή μου) αλλά και που απάντησε χιουμοριστικά. Για ακόμα για φορά θα σας ευχηθώ καλή επιτυχία και θα τα λέμε συχνά και στα τραπέζιά σας (φήμες αναφέρουν ότι το pokerstars τρέμει στην ιδέα να με χάσει από super-duper-gold-pinobafouskaipaizoPRO μέλος του). Συνεχίστε με την ίδια όρεξη! :cheer: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 malachaskos:έκανα εγγραφή χτες βράδυ. μπορώ να τα πάρω? Στείλε τα στοιχεία σου με pm στο χρήστη PokerXRC και θα σε ενημερώσουμε σύντομα.Ειλικρινά χαίρομαι και που εξέλαβε ο xrc mod (τώρα γιατί εγώ τον φαντάζομαι με μαύρο παλτό - κάτι σε matrix...) το post μου ως αστείο (αυτή ήταν εξάλλου και η διάθεσή μου) αλλά και που απάντησε χιουμοριστικά.Φίλε Crazy Frank δυστυχώς έπεσες εξώ. Δεν είναι ο mod αλλά Η mod του PokerXRC. Και είναι η παρακάτω. Στη δική σου περίπτωση, θα κανονίσουμε να σου παραδώσει προσωπικώς τα $10. :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 nice one modΑν βρεθουμε δεν χρειαζεται να μου δωσεις τα 10$..Θα σε δωσω εγω οσα θελεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αντε παιξε μαζι της heads up κι αμα εχεις ιδεα τι θα κανεις και εισαι συκεντρωμενος σφυρα μου! :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 to top pair den to afinei me tpt!! :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 σου έστειλα pm...αλλά μην το δεις καν, θα στα πω απο κοντά! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 thanks mod(άμα μάθει η γυναίκα μου mod ότι αλλάξαμε μηνύματα ... θα με σκοτώσει! Αν μάθει ότι με κέρασες και $10... ΑΣΤΑ :laugh: :laugh: ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 5 accounts ακόμα έμειναν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
taskar88 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 thnx file... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Κωδικοί τέλος! Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και αναμένουμε να σας δούμε στα τραπέζια του PokerXRC! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerXRC Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Με την ευκαίρια να κάνουμε και μία ενημέρωση για τις προσφορές μας. Δυστυχώς λόγω τεχνικών προβλημάτων η προσφορά PokerXRC Jackpot, η καθημερινή μας κλήρωση που μοιράζει $100 δεν θα ξεκινήσει από σήμερα καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμη η εφαρμογή chat. H προσφορά Lucky Ten που απαιτεί να κερδίσει ένας παίκτης 10 πόντους για να μπει στην καθημερινή μας κλήρωση για $100 ξεκινάει κανονικά από σήμερα και αύριο θα γίνει η πρώτη κλήρωση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 μέχρι τώρα μόνο θετικά τα πρώτα σχόλια για την πλατφόρμα.αν και έχω παίξει μόνο 2 ωρίτσες φαίνεται αρκετά καλή.μόνο που έχει λίγο κόσμο και πρέπει να περιμένεις λίγο ιδικά στα sng.και λίγο το ψάξιμο είναι κουραστικό! με το επίπεδο τον αντιπάλων αρκετά καλό για έναν αρχάριο σαν εμένα! θα συνεχίσω να παίζω XRC. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts