Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

O Kωνσταντίνος Αλεξίου στο τελικό τραπέζι του Italian Poker Tour San Marino!

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: O Kωνσταντίνος Αλεξίου στο τελικό τραπέζι του Italian Poker Tour San Marino! **

Μπραβο σου φιλε.john taramas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλε georgiou13

όταν πρόκειται για live events, καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να γνωρίζεις για κάθε παίκτη, ακόμη και για τους μεγάλους επαγγελματίες, πόσα και ποια τουρνουά παίζει. Γι' αυτό και όταν πρόκειται για live τουρνουά δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο στατιστική για ROI, profit, avg buy in κλπ.

Το μοναδικό στατιστικό λοιπόν που μπορεί να μετρηθεί, είναι τα ποσά που κερδίζει κάθε παίκτης σε αυτά τα τουρνουά. Σύμφωνα λοιπόν με τα ποσά που έχει αποκομίσει ο Αλεξίου, φτάνει τις 330.000 ευρώ, όχι δολάρια, για Έλληνα παίκτη είναι τα περισσότερα.

Να είσαι σίγουρος όμως ότι αυτά τα cashes τον έχουν στο πολύ +. Επιπλέον έχει τελικό τραπέζι στο EPT της Πράγας, cash σε EPT Main event (Snow Festival), 5ος σε Side Event στο Σαν Ρέμο, στη Νόβα Γκόριτσα έχει μαζέψει πρωτιές και δευτεριές, σαν διακρίσεις και μόνο είναι απλώς ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!

Ο Αλεξίου από το button έκανε raise (135.000 μάρκες σε blinds 25Κ/50Κ), δέχθηκε reraise από το big blind (€330.000) και απάντησε με all in (1,5 εκατομ. μάρκες). Όπως μας δήλωσε ο Έλληνας παίκτης, ο αντίπαλος του θα έκανε call μόνο με Άσσους ή Ρηγάδες.

Απλες αποριες :

Γιατι το reraise στις 330,000 με τι θα το εκανε?

Με J-7?

Και αντε πες το reraise δεν το δινουμε σημασια,μονο εγω παρατηρησα οτι εβαλε 135.000(ουτε καν *3) απτο button και μετα shovare 1.5 mil σε σχεδον miniraise?

Αυτο τι δειχνει? ΑΑ?

Οποιος εχει εκει δηλαδη QQ η ακομα και JJ-AK θα τα πετουσε τοοοοσο ευκολα?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Anyway.

Congrats για το cash

Απο κει και επειτα η ολη αυτη αναλυση που παρουσιαζει σαν λογικη, ολου του κοσμου τα reads να εχεις, εμενα δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου λογικη.Sorry.

Ισως να ειμαι εγω λαθος.

duke σε τετοιες φασεις τουρνουα το χ3 raise δεν υπαρχει σχεδον ποτε..

Οπως και το 3bet δεν πλησιαζει καν στο min raise που λες.

nice move αλλα δεν θα το εκανα γιατι δεν θα εβρισκα τον λογο ενω εχω πολυ καλο stack να τα βαλω με ενα stack που στην πραξη με αποκλειει.

gg gl παω να παιξω κανενα στοιχηματακι.

foustouki έγραψε:

duke σε τετοιες φασεις τουρνουα το χ3 raise δεν υπαρχει σχεδον ποτε..

Οπως και το 3bet δεν πλησιαζει καν στο min raise που λες.

nice move αλλα δεν θα το εκανα γιατι δεν θα εβρισκα τον λογο ενω εχω πολυ καλο stack να τα βαλω με ενα stack που στην πραξη με αποκλειει.

gg gl παω να παιξω κανενα στοιχηματακι.

Σταυρε σορυ που ρωταω ρε μαν, αλλα απο που το εμαθες εσυ αυτο?

Ειναι κατι που στο ειπε καποιος? Το λες απο προσωπικη σου εμπειρια?

Το διαβασες καπου?

Γιατι αν δεν υπαρχει το *3 και το 3bet δεν πλησιαζει καν το min raise πως βγαινει απο κει συμπερασμα οτι το shove ειναι nice move?

*2,5, *2,2 * 5 και gg nice move?

Ok...

ps: ριξε μεξικο και δεν θα χασεις.

D.uK.e έγραψε:

Congrats για το cash

Απο κει και επειτα η ολη αυτη αναλυση που παρουσιαζει σαν λογικη, ολου του κοσμου τα reads να εχεις, εμενα δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου λογικη.Sorry.

Ισως να ειμαι εγω λαθος.

Duke, και ο ίδιος όταν μιλήσαμε μαζί του δεν υπστήριξε ότι ήταν το super play, απλώς ανέφερε το σκεπτικό με το οποίο έκανε το move. Ο αντίπαλος του ήταν κι αυτός στους πρώτους 3 του τραπεζιού σε μάρκες, με αυτό το σκεπτικο, πράγματι, ίσως πετούσε και Ντάμες ο αντιπαλος (βαλέδες, ΑΚ, AQ το θεωρώ σίγουρο ότι θα πετούσε).

Ας μην μένουμε όμως μόνο στο συγκεκριμένο χέρι, ο Αλεξίου είναι συνεχώς σε τελικά τραπέζι καλών τουρνουά, ήταν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, ανάμεσα σε 380 παίκτες, το 90% από την Ιταλία. Ας σταθούμε περισσότερο στην επιτυχία, δεν έχουμε και πάρα πολλές.

baskont έγραψε:

Duke, και ο ίδιος όταν μιλήσαμε μαζί του δεν υπστήριξε ότι ήταν το super play, απλώς ανέφερε το σκεπτικό με το οποίο έκανε το move. Ο αντίπαλος του ήταν κι αυτός στους πρώτους 3 του τραπεζιού σε μάρκες, με αυτό το σκεπτικο, πράγματι, ίσως πετούσε και Ντάμες ο αντιπαλος (βαλέδες, ΑΚ, AQ το θεωρώ σίγουρο ότι θα πετούσε).

Ας μην μένουμε όμως μόνο στο συγκεκριμένο χέρι, ο Αλεξίου είναι συνεχώς σε τελικά τραπέζι καλών τουρνουά, ήταν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, ανάμεσα σε 380 παίκτες, το 90% από την Ιταλία. Ας σταθούμε περισσότερο στην επιτυχία, δεν έχουμε και πάρα πολλές.

Exeis apolyto dikio vassili, kai ennoeitai pws o ka8enas mas anagnwrizei poso shmantikes einai oles aytes oi epityxies.

Ena sxolio eipa apla na kanw gia mia pasa pou mou fanhke to apolyto karfwma tou tournoua.

Ayto.

GG next tour.

D.uK.e έγραψε:

Exeis apolyto dikio vassili, kai ennoeitai pws o ka8enas mas anagnwrizei poso shmantikes einai oles aytes oi epityxies.

Ena sxolio eipa apla na kanw gia mia pasa pou mou fanhke to apolyto karfwma tou tournoua.

Ayto.

GG next tour.

No prob με το σχόλιο σου, απλώς φοβήθηκα μήπως εξελισσόταν το thread επικεντρωμένο μόνο σε αυτό το χέρι, ενώ "η είδηση" είναι ότι για ακόμη μια φορά ο TΖEIMS... χαμογέλασε στην κάμερα ενός μεγάλου τουρνουά!