SHARKastic Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Μολις δήλωσα συμμετοχή στο σημερινό τουρνουά.Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι δεν ζητούσε password για να κανεις register. Τέλος πάντων.Επίσης όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή, πρέπει να το κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από δικό του λογαριασμό. Στο ονομά του. Αλλιώς, σε περίπτωση νίκης, η εταιρεία κατηγορηματικά ξεκαθαρίζει πως θα στείλει στο WSOPE αυτόν στου οποίου το όνομα είναι ο λογαριασμός. Τι θέλω να πω; Μη κάνετε καμία μαλακία και δηλώσετε συμμετοχή από τον δικό σας λογαριασμό που όμως το όνομα του είναι στο όνομα πατέρα-μάνας-αδερφής-γυναίκας-φίλου κτλ κτλ...Καλή επιτυχία σε όλους (όσους παίξουν στο τουρνουα)Καλή τύχη όμως δεν μπορώ να ευχηθώ για κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. ΧΕΧΕΧΕΧΕ...Γεια και χαρά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Θα την χρειαστείς.....loltheomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 20 έγιναν οι εγγραφές!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts