DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Σε αυτό το post μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την PokerXRC για την ευκαιρία που έδωσε να κερδίσω ένα τουρνουά χθες το βράδυ με τεράστιο value!!!Βγήκα πρώτος σε μόλις 20 άτομα και με buy in 11$ κέρδισα 665 $ !!!!!Απίστευτα μεγάλες ευκαιρίες έχει αυτό το site και μου κάνει εντύπωση που δεν το προτιμούν πολλοί παίχτες!!!Θα έπρεπε να το στηρίξουμε πιο πολύ, αφού από το λίγο που έχω γνωρίσει τον Ήλιο Καματάκη και παρόλο την αναμφισβήτη ποκερική αξία του ΔΕΝ έχει "καβαλίσει το καλάμι"....
liondani Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 gg bro !Ειδικά στο Heads Up ήσουν απλά για άλλη μια φορά απίστευτος!Τυχαίο? :laugh:
liondani Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 ... την ώρα που ξεκίναγε το τουρνουά ξεκίνησε και ο τελικός του Mundial... οπότε ψιλό λογική η μικρή συμμετοχή Δεν σε χάλασε πάντως
ksotirak Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 sinxaritiria stin xrc..pragmatika fenete poly kalo pokerroom... kai sinxaritiria kai ston tommy pou me kerdise sto heads up!
liondani Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 ksotirak έγραψε:sinxaritiria stin xrc..pragmatika fenete poly kalo pokerroom... kai sinxaritiria kai ston tommy pou me kerdise sto heads up!Συγχαρητήρια και σε εσένα GG !
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Ksotirak....Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!ggΆμα ανέβεις κάποια φορά Σκόπια για κάποιο GSOP θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά!!!
Atatas Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:Σε αυτό το post μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την PokerXRC για την ευκαιρία που έδωσε να κερδίσω ένα τουρνουά χθες το βράδυ με τεράστιο value!!!Βγήκα πρώτος σε μόλις 20 άτομα και με buy in 11$ κέρδισα 665 $ !!!!!Απίστευτα μεγάλες ευκαιρίες έχει αυτό το site και μου κάνει εντύπωση που δεν το προτιμούν πολλοί παίχτες!!!Θα έπρεπε να το στηρίξουμε πιο πολύ, αφού από το λίγο που έχω γνωρίσει τον Ήλιο Καματάκη και παρόλο την αναμφισβήτη ποκερική αξία του ΔΕΝ έχει "καβαλίσει το καλάμι"....Καλά, εσύ αγοράκι μου έχεις ξεφύγει.Για να καταλάβω, το post το έκανες για να1. Διαφημίσεις την PokerXRC;2. Να παινευτείς την 1 θέση σε tour 20 ατόμων;3. Να γλείψεις τον Μεροκαματακη ;
panos2345 Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 gt kathe fora p kapoios kerdizei kati sto xrc to diafhmizei oeo???
dionisis Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Εσυ ρε αμπαλε Atata το account το εκανες για να γραψεις την **** σου και να πεις τον Ηλιο Καματακη , Μεροκαματακη και να βγαλεις ολο το κομπλεξ σου , εισαι πιο χαζος και απο τις πετρες
kasspav Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω όλους τους @$@@#$@$ Ελληνες που με εξοργιζουν καθε φορα, και με κανουν να μελεταω πιο πολύ για να τους σκιζω όπου βρω...cu at the tables...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Καλά, εσύ αγοράκι μου έχεις ξεφύγει.Για να καταλάβω, το post το έκανες για να1. Διαφημίσεις την PokerXRC;2. Να παινευτείς την 1 θέση σε tour 20 ατόμων;3. Να γλείψεις τον Μεροκαματακη ;Καταρχάς είμαι 33 χρονών και όχι "αγοράκι"!! 1. Δεν είμαι μέλος της PokerXRC και δεν έχω κανένα συμφέρον να την διαφημίσω!2. Ποτέ δεν έχω ποστάρει καμία μου επιτυχία και πίστεψέ με έχω κάνει πολύ μεγαλύτερες από αυτή που ήταν, όπως και έχω ποστάρει, "μόλις" 20 άτομα!!! 3. Ο άνθρωπος λέγεται Ήλιος Καματάκης και όχι Μεροκαματάκης!!! Θα πρέπει να τον σέβεσαι!!!Ποτέ δεν έχω γλύψει κανέναν ούτε βέβαια και τον Ήλιο!! Τον έχω γνωρίσει λίγο στα Σκόπια και ήταν πολύ ευγενικός και γι'αυτό ήθελα να τον στηρίξω για την προσπάθεια που κάνει στο site της PokerXRC!!! O ίδιος με είχε στηρίξει με την "ψήφο" του σε ένα άλλο μου post για να με βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνω να γίνω dealer sto Texas στο Λουτράκι....
D.uK.e Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Εχετε αναρωτηθει ποτε, ποιος ειναι ο λογος, που τωρα τελευταια "αναβουν τα αιματα" τοσο ευκολα σε παρα πολλα posts ?1)Φταιει η ζεστη2)Φταιει η κατασταση στην Ελλαδα3)Φταει η γενικοτερη παιδεια μας και παντοτε ημασταν ετσι απλα τωρα χειροτερεψε το πραγμα4)Φταινε ολα τα παραπανωΔιαλεχτεεεε!Υγ: Συγχαρητηρια φιλε Tommy για την επιτυχια σου.Αποσο τον γνωριζω δεν ειναι απτους τυπους που βγαινουν και καμαρωνουν δημοσια μια επιτυχια τους.Για να γραψει ενα τετοιο post προφανως ειχε τους λογους του.Οσοι τον κραξατε -1, και μπειτε κατω απο καμια ντουζερια να ηρεμησετε η παρτε σε κανενα 0 800 69 69 69 για να ξεχαρμανιασετε!edit: Κοψτε και λιγο το online και το "foruming" ρε σεις και βγειτε λιγο απτο σπιτι να ζησετε!Φαινεστε σαν τις μυγες μεστο γαλα απτις αντιδρασεις σας και ετσι φαινετε και ο τροπος που ζειτε! Στο τελος θα ζητατε απτους φιλους σας( αν εχετε) να σας φωναζουν : Απο Μητσο πχ, Mitsokoko και απο Αλεξη πχ, Αlexildur_1 etc.. !
w0undy Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 kasspav έγραψε:Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω όλους τους @$@@#$@$ Ελληνες που με εξοργιζουν καθε φορα, και με κανουν να μελεταω πιο πολύ για να τους σκιζω όπου βρω...cu at the tables...be aware of the almighty kasspav you ignorant little bitches cuz..
vamvoux Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 για τον φίλο που έκραξε τον τομας έχω να πώ ότι δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκετε εδώ μέσα και να κάνει καμία βόλτα αλλού επειδή και εγώ πρόσφατα έγραψα για μία πρώτη θέση στο xrc ξέρω πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο έκανε το πόστ είχα γράψει στο δικό μου πόστ οτι στο xrc δεν συμπληρώνονται οι συμμετοχές και το εγγυημένο prize pool αποδίδει αρκετά παραπάνω απο το αναμενόνενο και εφαγα ένα αντίστοιχο κράξιμο οτι δήθεν διαφημίζω το συγκεκριμένο σάιτ και αφού ανακάλυψα κάτι τέτοιο γιατί δεν το κρατάω για πάρτυ μου και το λεω εδώ μέσα ο μάθιου μάλιστα ρώτησε γιατί δίνω τέτοια πληροφορία που θα μπορούσε να έχει ώς αποτέλεσμα να μπένουν περισότεροι και άρα να χάσω αυτό το value συμμετέχοντας σε γεμάτα πλέον τουρνουά η απάντηση μου ήταν οτι έχω μάθει πολλά για το αγαπημένο μου πόκερ εδω μέσα και νοιώθω αρκετά συνάδελφος με όλους εδώ οπότε θεώρησα οτι πρέπει να μοιραστώ την πληροφορία αν οι συμμετέχοντες σε αυτό το φόρουμ ήταν σαν τον απαράδεχτο atatas δεν θα είχα την ανάγκη να μοιραστώ τίποτα ευτυχως η πληοψηφία απέχουν πολύ πρός το καλύτερο απο το απαράδεχτο αυτό μοντέλο ....atatas go home .... είσαι για τα μπάζα
ferryman8245 Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 μια ερώτηση θα κάνω , στο site αυτό βλέπω αριστερά δεξιά διαφήμιση του xrc , δηλαδή νομίζετε ότι από τα post γίνετε καλύτερη διαφήμιση?? lol το bat beat κάνει κακό βλέπω !! play poker and enjoy the game !!
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2010 "στο xrc δεν συμπληρώνονται οι συμμετοχές και το εγγυημένο prize pool αποδίδει αρκετά παραπάνω απο το αναμενόνενο"Μετά το "κράξιμο" που έφαγα, σκέφτηκα να μην ξαναστείλω ανάλογο post.... Αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα σαν τον vomvix που καταλαβαίνουν!!!Γι'αυτό θα συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ σημαντικά...Και μόνο ένας σαν τον vomvix να υπάρχει αξίζει!!!Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που καταλαβαίνετε ότι ένα "ευχαριστώ" δεν είναι γλύψιμο....και όλους εσάς που δεν είστε αχάριστοι και στηρίζετε ανθρώπους που αξίζουν!...Υ.Γ. : Το να μην ζηλεύεις είναι μεγαλείο!!! Προσπάθησε να ανέβεις και εσύ στην κορυφή.... Όσο λάσπη και να ρίχνεις είσαι πολύ χαμηλά για να πετύχεις κάποιους που είναι εκεί ψηλά....
lefkaslion Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 παιδες εχω παιξει στο λουτρακι πολλες φορες με τον τομασ και ειναι εξαιρετο παιδι.οποτε ,φιλε,εσυ που τον ειρωνευτηκες καλο θα ηταν να ανακαλεσεις
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:"στο cake network δεν συμπληρώνονται οι συμμετοχές και το εγγυημένο prize pool αποδίδει αρκετά παραπάνω απο το αναμενόνενο"
antonios1984 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 απορώ γιατί πρέπει να απολογείστε ρε παίδες. Ποστάρατε για να τονίσετε το value που υπάρχει στα τουρνουά του xrc. αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν μην ασχολείστε. ο άλλος αναφέρεται στον κύριο Καματάκη και το λέει μεροκαματάκη. Φίλε ένα πράγμα θα σου πω: αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα είχε γεμίσει όλη η χώρα
pocket10s Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 να ευχαριστησω και εγω την XRC καθως ημουν ο νικητης στο σημερινο lucky ten και ειναι παντοτε καλο να σου ερχονται χρηματα οταν δεν το περιμενεις επισης το freeroll παει πολυ καλα,θα δειξει τωρα..
fridis Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 kasspav έγραψε:Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω όλους τους @$@@#$@$ Ελληνες που με εξοργιζουν καθε φορα, και με κανουν να μελεταω πιο πολύ για να τους σκιζω όπου βρω...cu at the tables...poy toys vriskis toys ellines dld kai toys skizis den katalaveno?pezeis stin roual?einai to mono site mono me ellines..... h pas gia live 4 fores tin evdomada apollonia? ta 2 meri mono me ellines poy oloi thelete na gamisete...ektos an milas toso ypotimitika gia ta filarakia soy poy pezete sto spiti h se kapoia kafeniomin mperdeyeis tin pokerstar me toys ellines,me toys ellines den tha vgaleis akri kai kerdos pote,ta lefta ta pola einai aloy{pokerstars}sta lew ayta giati mexri twra se ola soy ta post eixes xamila tin mpala kai xafnika simperiferese san ton holdem ton paketopro :laugh:poy postarei opoy vrei mpas kai toy zitisi kamia simvoyli kapoios kai vgalei kana burbuar
kasspav Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 fridis έγραψε:kasspav έγραψε:Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω όλους τους @$@@#$@$ Ελληνες που με εξοργιζουν καθε φορα, και με κανουν να μελεταω πιο πολύ για να τους σκιζω όπου βρω...cu at the tables...poy toys vriskis toys ellines dld kai toys skizis den katalaveno?pezeis stin roual?einai to mono site mono me ellines..... h pas gia live 4 fores tin evdomada apollonia? ta 2 meri mono me ellines poy oloi thelete na gamisete...ektos an milas toso ypotimitika gia ta filarakia soy poy pezete sto spiti h se kapoia kafeniomin mperdeyeis tin pokerstar me toys ellines,me toys ellines den tha vgaleis akri kai kerdos pote,ta lefta ta pola einai aloy{pokerstars}sta lew ayta giati mexri twra se ola soy ta post eixes xamila tin mpala kai xafnika simperiferese san ton holdem ton paketopro :laugh:poy postarei opoy vrei mpas kai toy zitisi kamia simvoyli kapoios kai vgalei kana burbuar[/quote:86l0vd9z]Καθως εκανα ενα τσιγαρο, για να χαλαρωσω από το tiltarisma που μου προκαλεσαν οι προσωπικοι(και το τονιζω αυτο) χαρακτηρισμοι που μου εκανες, σκεφτηκα οτι ισως παρεξηγησες το υφος του συγκεκριμενου ποστ. Το ποστ αυτο πηγαινε για τους συγκεκριμενους τυπους (που ειναι οντως Ελληναρες) που το μονο που ξερουν να κάνουν ειναι να ειρωνευονται και να κακολογουν (καλη ωρα).Υποθετω οτι θεωρησες οτι μιλουσα γενικα για τους ελληνες, κατι βεβαια που δεν στεκει αφου το εγραψα σαν απαντηση στους συγκεκριμενους που ποσταραν βλακεις για τον Τομας.Αν ειχα την μπάλα χαμηλα που λες, και τωρα ψηλα, θα σου απαντησουν ολοι αυτοι που με προσωπικά μνμ μιλούσαμε και συνεχιζουμε να μιλάμε.ΥΓ1. Αν σε καλυψα σε παρακαλώ ανακάλεσε. Δεν ανεχομαι να μου λενε ατομα που δεν με γνωριζουν προσωπικά, "οτι κυνηγαω πουρπουαρ"...
liondani Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 atatas σε ευχαριστούμε. Χωρίς την παρέμβασή σου δεν θα γίνονταν τόσες προβολές στο post του Tomas. Well done :laugh: :laugh: :laugh:
mickie310 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Duke says: (δεν ξέρω να κάνω παράθεση)Έχετε αναρωτηθει ποτε, ποιος ειναι ο λογος, που τωρα τελευταια "αναβουν τα αιματα" τοσο ευκολα σε παρα πολλα posts ?1)Φταιει η ζεστη2)Φταιει η κατασταση στην Ελλαδα3)Φταει η γενικοτερη παιδεια μας και παντοτε ημασταν ετσι απλα τωρα χειροτέρεψε το πραγμα4)Φταινε ολα τα παραπάνωΟ Ερμής είναι ανάδρομος φίλε Duke.....
D.uK.e Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Χαχαχα λες ε? Τι να πω...Γενικα και εγω ξεφυγα σε καποια posts μου τον τελευταιο καιρο και μετα ηρεμος καταλαβαινω ποσο λαθος ημουν.Τουλαχιστον απο πλευρας εντασης.Ηθελα απλα να πω και ισως ειναι λαθος ισως σωστο, δεν ξερω, πως εδω μεσα υπαρχουν 20-30-40-100 ανθρωποι που προσπαθουν να βοηθησουν καποιες φορες σε προβληματισμους, συμμετεχουν ενεργα σε πολλα threads και γενικα γουσταρουν να ασχολουνται με τα παντα γυρω απτο ποκερ.Ας δωσουμε βαρος και αξια σαυτο. Αυτο ειναι το ομορφο εδω μεσα και οχι οι αντιπαραθεσεις.Πρωτος εγω ζηταω συγνωμη για την οποια ενταση δημιουργησα.Υγ: Μην ασχολειστε απλα με τον οποιοδηποτε ατατα και οποιον αλλο απλα πεταγεται να προσβαλει η να πει την εξυπναδα του. Ειδικα τα "ενεργα μελη"..GL σε ολους.
Recommended Posts