Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

14 to go Sunday 2nd Chance vs Telefonkiosk

bits10

Recommended Posts

Arxika yparxei la8os sto pot size sto flop. Einai sigoura megalytero apo 25k etsi opws einai ta bet (+ante+sb).

Twra egw 8elw na dwsw mia kainurgia apopsi.

Sto flop pisteyw oti exei sxedon pada kapoio fyllo (pair,pair n gutshot,etc) pou 8a callarei ena donk bet-lead( h 8a kanei float), to opoio 8a einai megalytero ap to cbet toy kai 8a xtisoume emeis to pot, me to sizing poy apofasisoume.

Episis moy aresei na leadaroyme kai to turn. O asso syxna toy dinei 2 pair, an odws eixe pair sto flop, kai me tetoio board einai sxedon anagasmenos na to prostatepsei m ena raise.

Genikotera egw 8a propa8usa na balw ola ta lefta sto turn, me ton ena h ton allo tropo. Oxi gia na teleiwsw to xeri ekei legontas "arketa exei to pot, den mamiete...", alla epeidh einai poly dyskolo na pareis max value OOP sto river, eidika me enan kalo paikth. Nomizw oti 8a kanei check behind se check mas tis perisoteres fores. 8a podarei mono an veltiw8ei, kai den nomizw na dei ena over shove apo brosta, akoma kai me set 9 (ektos an yparxei kapoio tromero history blofarismatos metaxi sas).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sinithos egw se rotaw gia hands ... alla tha pw tin tapini mou apopsi...

all in sto turn. Mainly giati perneis call apo hands pou einai sxedon drawing dead (2 pairs, good Ax). Exeis diksei xeri oxi polu dunato alla se kapio draw isos kai me epafi tha nomizei otie inai kaliteros kait ha callaraei

kai diwxneis xeria pou kinigane xroma (kai dedomenou tou tourney stage ... den kerdizoume kati apo to na tous bgaloume apla ligo eksw apo ta odds tous na calalraoun kai meta na leme istories gia to pws xasame...)

HPanigma έγραψε:

sinithos egw se rotaw gia hands ... alla tha pw tin tapini mou apopsi...

all in sto turn. Mainly giati perneis call apo hands pou einai sxedon drawing dead (2 pairs, good Ax). Exeis diksei xeri oxi polu dunato alla se kapio draw isos kai me epafi tha nomizei otie inai kaliteros kait ha callaraei

kai diwxneis xeria pou kinigane xroma (kai dedomenou tou tourney stage ... den kerdizoume kati apo to na tous bgaloume apla ligo eksw apo ta odds tous na calalraoun kai meta na leme istories gia to pws xasame...)

1)Good Ax is 2pair ektos apo AQ kai amfivallw an 8a kanei call me ayto

2)Kerdizoume markes!!!

risk managment bale tis extra markes pou tha kerdiseis.. 80k? me to na riskareis ena pot toso m egalo + oles tis markes sou giati den foldareis pote... bad risk managment gia toso late se tourney!!

midle stage mazi sou... toso late riskaroume 400k gia 50-60-90k more? hmmm

@ liz@rd: obv einai lathos to pot size sto flop alla sou pa den exei poly megali simasia.

episis de symfwnw me to lead sto flop gt ena cbet tha sto dwsei panta.enw elpizeis na kanei float hands opws underpairs etc.

@HPan : de symfwne re...giati na thelw na diwxw to xrwma?de m aresei stous 14 enos wraiou tournoua na ta paixw toso mprosta?

anyway...i synexeia tou xeriou einai i exis...

hero raises to 104k,telefonkiosk snap calls. pot is 260 me effective 130 ish.

river is Ks...frikti karta alla meta apo skepsi kataligoume sto oti vgazei para polla apo to range tou to opoio pleon thewroume oti einai extremely polarized -AK,AJ...

checkaroume vrizontas me to fyllo pou anoixe kai checkarei grigora apo pisw deixnotas AcJc