Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Για το θεμα τα πιστευω του ποκερα

Recommended Posts

Duke μπραβο τα καταφερες κ κλειδωθηκε το θεμα,δυστυχως υπαρχουν τυποι σα κ σενα που τους ακουνε οι υπεθυνοι κ κλειδωνουν θεματα.Οσο υπαρχει ελευθερια του λογου ομως καποιοι θα λεμε τις αποψεις μας κ το χιουμορ μας κ ας μην αρεσει σε καποιους.Ο δηθεν συντηρητισμος κ η ευαισθησια καποιουν σα κ σενα που θιγονται με το παραμικρο δεν οδηουν πουθενα παρα σε αποστειρωμενες αποψεις χωρις νοημα.Κριμα που εισακουονται...god bless u

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stikis έγραψε:

Πιστεύω εις έναν Θεόν, ζεύγους των άσσων παντοκράτορα

ποιητήν cash και τουρνουά, ζωντανών τε πάντων και των network.

Και εις ένα χέρι δυνατόν, εις μιαν θέσην καλήν

το εκ του dealer μοιραζόμενον, προ button των αιώνων.

Fold εκ ψαριών, pot μεγάλον εκ χτυπήματος μεγάλου

νικηθέντα, ου badbeatθέντα,

δι' ου γαιδούριον under the gun τα πάντα εcallare.

Τον δι ημάς των παικτών και δια του stack τη σωτηρίαν

κατελθόντα εις το flop και κρατηθέντα εις τουρνουάν μεγάλον

και εις τη δευτέραν ημέραν προχωρήσαντα.

Καρφωθέντα δε υπερ ημών

από Ποντίου Τιλτάτου και short stack εναπομείναντα.

Kαι αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά του event

και ανελθόντα εις το final table

και καθεζόμενος εκ δεξιών του dealer

μετα δόξης και πάλιν εsqueezαρε.

Και εις το skill το άπειρον το μέγιστον το μαρκο-ποιόν

το εκ της πέιρας εκπορευόμενον

το συν γυαλίων ηλίου συνεργαζόμενον και συνδοξαζόμενον

το λαλήσαν δια των forums

Eις μιαν βολικήν, αναπαυτικήν και ορθοπεδικήν καρέκλα

Ομολογώ εν πονταρίσματος εις αύξησης μαρκών

προσδοκώ ανάστασιν ψαριών

και ταξίδιν του μέλλοντος εις Vegas.

ALL IN!

solipsistis έγραψε:

Duke μπραβο τα καταφερες κ κλειδωθηκε το θεμα,δυστυχως υπαρχουν τυποι σα κ σενα που τους ακουνε οι υπεθυνοι κ κλειδωνουν θεματα.Οσο υπαρχει ελευθερια του λογου ομως καποιοι θα λεμε τις αποψεις μας κ το χιουμορ μας κ ας μην αρεσει σε καποιους.Ο δηθεν συντηρητισμος κ η ευαισθησια καποιουν σα κ σενα που θιγονται με το παραμικρο δεν οδηουν πουθενα παρα σε αποστειρωμενες αποψεις χωρις νοημα.Κριμα που εισακουονται...god bless u

Την ανωριμοτητα σου και τις δηθεν αποψεις σου, κρατησε τες μακρια απο εμενα φιλαρακο.

Εγω τον Νικο(stiki) τον εχω γνωρισει απο κοντα και ξερω και τι ανθρωπος ειναι και τι ακριβως προθεση ειχε, με το ποστ που εκανε.

Αν κανεις τον κοπο να παρατηρησεις, θα αντιληφθεις οτι δεν ειπα απολυτως τιποτα για το ποστ. Ισα ισα ειπα οτι μου φανηκε εξυπνο απλα δεν γελασα.Αρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ποστ του Νικου.

Εκει που θεωρησα πως πρεπει να απαντησω και να πω κατι, ηταν επανω σε ενα τελειως γελοιο και τελειως ανωριμο σχολιο που ειδα που ελεγε : "Ποια θρησκεια μωρε? Ποκερ χωρις χριστοπαναγια δεν γινεται"

Ειστε καλα? Καταλαβαινετε πως μπορει να δει ο εξω κοσμος ενα τετοιο σχολιο εδω μεσα, που βρηκε και εναν υποστηρικτη μαλιστα, που ανεφερε: πως ολοι οσοι δεν δεχονται αυτη την αληθεια πρεπει να πεσουν σε τρολε'ι' ?

Δηλαδη τι στο ..τσο εχετε μεστο μυαλο σας οταν γραφεται τετοιες μα..κιες ?

Οτι ειπατε εξυπναδα και θα αρχισουν ολοι τα +1 και τα lol ?

Οτι ειπατε κατι βαθυστοχαστο?

Πες μου τι υποστηριζεις και τι θες να μας εκφρασεις με κατι τετοιο?

Την ασεβεια σου, προς την θρησκεια των περισσοτερων εδω μεσα?

Την μαγκια σου?

Την ηλικια σου, που ανετα εισαι 13-14 ?

Τι ακριβως?

Εγω φιλαρακο δεν ειμαι τιποτα παραπανω εδω μεσα απο εσενα.

Οτι εισαι ειμαι. Απλο μελος. Ουτε moderator ειμαι, ουτε κολλητος του Μιχαλη, του Βασιλη, και των αλλων παιδιων.

Επειδη ομως εθιξες το θεμα, παρακαλω παρα πολυ οποιον απτους mods εχουν τον χρονο και την διαθεση πανω απολα, να σχολιασουν τον λογο για τον οποιο κλειδωθηκε το προηγουμενο thread και να αναφερουν αν εγω τους παροτρυνα με καποιον αλλο τροπο εκτος αυτου που εγραψα.

ΥΓ: Περαστικα σας φιλε. Τα λεμε οταν τελειωσετε το γυμνασιο.

Θα τα δουνε,θα τα κανουν τι θα πει ο κοσμος..Τι το περασες το ποκερ?Μαγαζι σου κ του κανεις διαφημιση?Το ποκερ ειναι μες στη ζωη κ στη ζωη υπαρχουν ολα.Και αν θες να το αναλυσουμε για τη χριστοπαναγια.Αν εσυ χασεις κανα 1% πες ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ!Ειτε καλως ειτε κακως ετσι εχουμε μαθει να εκφραζομαστε.Οσο για το γυμνασιο κι αυτα ουτε καν απαντω..Εσυ μαλλον νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε παιδακια..

solipsistis έγραψε:

Θα τα δουνε,θα τα κανουν τι θα πει ο κοσμος..Τι το περασες το ποκερ?Μαγαζι σου κ του κανεις διαφημιση?Το ποκερ ειναι μες στη ζωη κ στη ζωη υπαρχουν ολα.Και αν θες να το αναλυσουμε για τη χριστοπαναγια.Αν εσυ χασεις κανα 1% πες ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ!Ειτε καλως ειτε κακως ετσι εχουμε μαθει να εκφραζομαστε.Οσο για το γυμνασιο κι αυτα ουτε καν απαντω..Εσυ μαλλον νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε παιδακια..

Εμας τι μας νοιαζει ρε "μεγαλε", τι λες εσυ και οι φιλοι σου οταν τρωτε το bad beat?

Τι σχεση εχει ολο αυτο με το ποστ του Νικου?

Δηλαδη ο Νικος εγραψε ολο αυτο για να μας πει ο καθενας στο τελος πως βριζει το Χριστο και τη Παναγια οταν χανει? Και οτι οσοι δεν το αποδεχομαστε να πεσουμε σε κανα τρολει ?

Εκει καταληξαμε?

Κανε οτι θες αλανι μου εσυ και ριξε οσες χριστοπαναγιες γουσταρεις, εγω ομως εχω το δικαιωμα να σου λεω πως το να το αναφερεις σε ενα forum για το ποκερ ειναι τρισμεγιστη μα..κια.

Οπως και να λες σε οποιον δεν το δεχεται να παει να πεσει σε κανα τρολει, ειναι το ιδιο μεγαλη μα..κια.

Τεσπα κανε οτι σου κατεβει και αμα γουσταρεις ποσταρε ολο το ρεπερτοριο που διαθετεις και λες οταν τρως τα suckout και διαφημισε το. Ειναι αμεσα συνδεδεμενο αλλωστε με αυτο που σχολιαζουμε εδω μεσα.

Αντε καληνυχτα

Εγω του ucthelegend ειδα το ποστ κ το βρηκα σωστο κ αληθινο κ αυτο σχολιασα οχι του αλλουνου..Απλα εν μπορω να καταλαβω κ δε δεχομαι οτι στο μυαλο σου τα χεις τα πραματα με ορια.Οπως σου πα ολα μεσα ειναι.Δε νομιζω οτι εγινε κατι χυδαιο.Κ μου φαινεται υποκριτικο να κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας κ να το παιξουμε κ εκκλησια εδωπερα.Ο καθενας εχει δικαιωμανα να λεει οτι θελει αν δεν προσβαλει καποιον.Τωρα οκ εσυ προσβληθηκες επειδη ειπαμε οτι αμα χασουμε θα φυγει κ καμια χριστοπαναγια.Λες κ εισαι 75 χρονων μπαρμπαγιωργος.Δεν ειπα οτι ειναι σωστο γενικα να βριζεις αλλα για μενα προσωπικα ειναι αναποσπαστο κομματι της ποκας.Ραυλ μπραβο

Μην μου ζαλιζεις τον ερωτα ρε μεγαλε. Ουτε καν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις τι σου εγραψα και απαντας?

Προφανως και μπορεις να λες οτι σου κατεβει οταν χανεις, το να το ποσταρεις εδω μεσα ομως λεγοντας : "Ποια θρησκεια μωρε? Ποκερ χωρις χριστοπαναγια δεν γινεται και οποιοι δεν το δεχεστε πεστε στα τρολει" ειναι απειρως ηλιθιο.

Τι να σου πω παραπανω?

Σπιτι σου και οπου γουσταρεις λεγε οτι σου κατεβει, εδω μεσα ομως και ειδικοτερα στο συγκεκριμενο thread, ηταν απιστευτα ακυρο.

Πρεπει να ειμαι 75 χρονων για να σου πω οτι λες μα..κιες ?

Συνειδητοποίησε την διαφορα του γραφω στο msn σε εναν κολλητο μου, μιλαω σε φιλους μου, chatarw γενικα, και postara σε ενα forum για το ποκερ.

Μια φορα κλειδωθηκε το thread και οχι γιατι το ζητησε ενα μελος αλλα για τους δικους τους λογους.

Ε ξαναποσταρε οτι σου κατεβει και αν στο ξανακλειδωσουν το κλειδωσαν.

Τζαμπα τελικα ολο αυτο.

Δεν βγαινει νοημα.

Εσυ νομιζεις οτι σου κανω μαθηματα ζωης-συμπεριφορας ενω εγω σου ειπα οτι το βρισκω λαθος και ακυρο να λες τετοιες μα..κιες εδω μεσα.

GL

Τωρα λες οτι ειναι ακυρο.Πριν ελεγες κατι προσβαλει την πλειοψηφια κ κατι τετοια δικα σου λες κ μιλας για καποιον αλλον ξεχωρα απ τον εαυτο σου.Ας δεχτω ομως τωρα οτι απλα το εκανες θεμα επειδη το θεωρησες απλα ακυρο..Οπως κ να χεις καταλαβα την οπτικη σου κ πιστευω πως αυτη θα εκφραστει κ σε αλλα ποστ.Οσο για την εμμονη σου με κλειδωματα κ απαγορευσεις μπορω να καταλαβα ακομα πιο πολλα για παρτυ σου 'αλανι'.. ;)

Κ βασικα πολυ κρατησα επιπεδο ενω συνεχιζεις να λες μα!@@κιες αυτα που λεω.Κ σου λεω στα ισα μαζεψου κ ασε αυτες τι μαπες κ σουπα μουπα που γραφεις.Αυτα στον ανθιμο κ στον ψωμιαδη..

Πες μου τι υποστηριζεις και τι θες να μας εκφρασεις με κατι τετοιο?

Την ασεβεια σου, προς την θρησκεια των περισσοτερων εδω μεσα?

Την μαγκια σου?

Την ηλικια σου, που ανετα εισαι 13-14 ?

Τι ακριβως?

Αυτα ειπα πριν.

Οχι : "Πριν ελεγες κατι προσβαλει την πλειοψηφια κ κατι τετοια δικα σου".

Αυτα τα βγαζεις εσυ απτο μυαλο σου.

Εμμονη με κλειδωματα ? :huh: Ανοιγεις ενα ολοκληρο thread και υποστηριζεις οτι εγω "φταιω" που κλειδωσαν ενα αλλο thread και εχω εγω εμμονες με κλειδωματα?

Σου ειπα απλα οτι δεν εγινε επειδη το ειπα εγω. Τελος κιαυτο.

Εσυ κρατα το επιπεδο με τις χριστοπαναγιες ψηλά και εγω θα το ριχνω οταν λεω οτι λες μα..κιες. Και οποιος θελει ας με κρινει.

Σουπα μουπες και μαπες δεν ειπα παντως. Κιαυτα τα φανταστηκες.

Και τι μου λες στα ισα ? Να μαζευτω?

Ε δεν μου το λες στα ισα... Σε ενα forum μου το λες.

Στο προηγουμενο ποστ που βαριεμαι να κανω κοπυ πειστ γιατι δε το χω κ επαγγελμα να γραφω σε φορουμ.Οτι ειχα να πω στο ειπα.Απο κει και περα ακονισε το μαχαιρι σου κ γω το σουγια μου.. B)

solipsistis έγραψε:

Στο προηγουμενο ποστ που βαριεμαι να κανω κοπυ πειστ γιατι δε το χω κ επαγγελμα να γραφω σε φορουμ.Οτι ειχα να πω στο ειπα.Απο κει και περα ακονισε το μαχαιρι σου κ γω το σουγια μου.. B)

Χαχαχχαχαχα οκ! Τουλαχιστον κλεινουμε με χιουμορ.

GL

Μπορεί αυτός που κλείδωσε το θέμα να μας εξήγήσει το γιατι?

Αν σε κάθε διαφωνία κ ανταλλαγή απόψεων κλειδώνετε ενα θέμα τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του forum. :woohoo: :woohoo:

Antonis έγραψε:

Αν σε κάθε διαφωνία κ ανταλλαγή απόψεων κλειδώνετε ενα θέμα τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του forum. :woohoo: :woohoo:

+1

solipsistis έγραψε:

Antonis έγραψε:

+1[/quote:3ucoopsb]

Το κλείδωσα γιατί η συζήτηση είχε βγει εντελώς off και γιατί κατέληξε όπως και αυτή εδώ σε αντιπαράθεση μεταξύ 2-3 ατόμων.

Παίδες την κλειδώνω κι αυτήν και ότι σχετικό υπάρχει μπορείτε να το πείτε μέσω ΠΜ. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν σε αυτό το φόρουμ αυτού του είδους οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Και το έχουμε ξαναπεί 100 φορές. Όταν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις άσχετες με το αρχικό θέμα είτε θα σβήνουμε τα ποστ είτε θα κλειδώνεται το θέμα και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις - αναλύσεις (ο χρόνος του καθενός μας είναι περιορισμένος)....

Κρίμα γιατί το ποστ του Νίκου είχε πολύ γέλιο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...