Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Το Ongame Network αλλάζει το σύστημα υπολογισμού-διανομής της γκανιότας

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το Ongame Network αλλάζει το σύστημα υπολογισμού-διανομής της γκανιότας **

Πριν από λίγους μήνες είχαμε δει το iPoker να "επιπλήττει" ακόμη και να απειλεί αίθουσες μέλη του δικτύου της που είχαν υψηλό ποσοστό winning παικτών. Τώρα η Ongame επιβραβεύει τους loosers παίκτες με στόχο να τους κάνει να "αντέξουν" περισσότερο και να ανακυκλώσουν τα χρήματά τους λίγο περισσότερο.

Είναι γεγονός ότι το online πόκερ δυσκολεύει συνεχώς και πλεόν όσοι νέοι παίκτες εισέρχονται στο σύστημα κυριολεκτικά "καταβροχθίζονται"..

Αυτό είναι πλέον το στοίχημα για τις αίθουσες: ποιος θα μπορέσει να προσελκύει συνεχώς νέους παίκτες οι οποίοι θα φέρνουν χρήματα στο σύστημα. Άραγε θα το καταφέρει η Ongame με αυτό το τρικ? Ο χρόνος θα δείξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι όπως το πάνε θα καταστρέψουν το Poker και θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι τζόγου... Δηλώνω απογοητευμένος από τέτοιες κινήσεις !!!

εγω δε θα βιαστω να κατακρινω αυτην την κινηση γτ αν εχει οντως ως συνεπεια την προσελκυση νεων και αρχαριων παιχτων θα ειναι οφελος για τους regulars.Αλλωστε επειδη παιζω στην ongame ειχα παρατηρησει και εγω μεγαλη αυξηση των regulars-grinders και ταυτοχρονη μειωση των fishes.ειδικα στο nl100 που παιζω εδω και κανα μηνα, βρισκεις τραπεζια με το τουφεκι με αγνωστους παιχτες.

παντως οποιος παιζει στη bwin θα καταλαβε απο την κινηση αυτη οτι το ολο μπαχαλο που ειχε γινει με τους binside ποντους(εμενα προσωπικα μου πηραν πανω απο 600.000 με την αιτιολογια οτι μου πιστωνοντουσαν λαθος) μονο τυχαιο δν ηταν...μαλλον βρηκαν ασυμφορο το ολο θεμα με το rakeback και ειπαν να "καθαρισουν" το τοπιο...

Όπως δηλώνουν με ειλικρίνεια οι άνθρωποι της Ongame Network: «Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα πόκερ rooms να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα “ψάρια”».

nea seira {o panos tis gr paei gia psarema } krima ksexasa aytos theli alla den ton afinoyne :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: