chaos Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2010 καλησπερα σε ολους.ειμαι στην διαδικασια που ψαχνω software.κοιταξα το φορουμ ομως δεν αναφερετε κατι για το poker-edge5.οσο εχω ασχοληθει με τα 3 αυτα προγραμματα μου φενεται τ καλυτερο.θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας ποιο θεωριται καλυτερο το p-edge η τοp t3΄? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
le_liz@rd Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2010 Holdem manager mono Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chaos Δημοσίευση 18 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουλίου, 2010 θεωρεις τ HM ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ P-EDGE?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΟΣΟ ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΕΙ ΟΤΙ Τ PEDGE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Σ ΡΟΤΑΩ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts