takisnik Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 Θεωρω πως το poker ειναι χομπυ και διασκεδαση!Σιγουρα ολες αυτες τις μερες με την τραγωδια που ζουμε ολοι μας κανενας δεν θα εχει διαθεση να ταξιδεψει και να παιξει σε ενα live τουρνουα...μιλαω για το ASOP της Κυριακης 2 Σεπτεμβριου.Ομως σκεφτομαι να το δειτε ολοι σας σαν ενα τροπο να μαζεψουμε ενα ποσο το οποιο να δοθει για τους πληγεντες απο τις καταστροφικες πυρκαγιες που μαστιζουν την πατριδα μας.Θα στειλω προσωπικα μηνυματα σε ολους οσους εχω προσκαλεσει ως τωρα ενω οποιος αλλος θελει να συμμετασχει στην προσπαθεια αυτη ας δηλωσει εδω την επιθυμια του.Ευχαριστω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KissmyA Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΕΠΙΓΕΙΟΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2007 Συγχαρητήρια για τη σκέψη!Εμένα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!Θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να παίξουμε και "ελεύθερο" πόκερ!Θα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας.Μπράβο!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts