foustouki Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2010 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Πραγματικα δεν περιμενα τοσες καλες γνωμες.Ακουστηκαν διαφορετικες αποψεις αλλα ολες με αιτιολογηση.Ηρθε η ωρα να πω και εγω το σκεπτικο μου συμφωνα με το οποιο επαιξα την παρτιδα.- στανταρ ανοιγμα utg και sb 3 bets. Αν κανω 4bet φοβαμαι οτι μπορει να πεταξει 99-ΤΤ πιθανα ΑJ AQ κλπ και οτι θα shovarei μονο ΑΚ ΚΚ ΑΑ.Αν ειχα reads οτι θα κανει shove μικροτερα PP η ΑQs για παραδειγμα θα εκανα 100% 4bet.Κανω call και ελπιζω σε χαμηλο board για να τον κανω stack off με medium pair.-στο nl25 υπαρχουν nits υπαρχουν και καλοι light 3bettors που ξερουν να παιζουν καλα 3bet pots oop οσο και αν φαινεται λιγο περιεργο αυτο για το συγκεκριμενο limit.-στο flop δεν μαρεσει καθολου ο J που πεφτει καθως τωρα χανω και απο JJ.Δεν βρισκω κανενα λογο να κανω raise το flop καθως πεταει ολα τα ΑΚ,AQ τυχον air οπως και μικροτερα ζευγαρια.Περιμενω λοιπον καλο turn card για να κανω shove εκει σε τυχον bet του.-Ερχεται ο Α στο turn ο οποιοσ δεν ξερω αν ειναι καλη η κακη καρτα για μενα.Ειναι κακη γιατι χτυπαει πολυ το range του αλλα ειναι και καλη γιατι ειναι τελεια bluffing card απο την μερια του αν θελει να μετατρεψει mediup pairs σε bluff.Επισης πιστευω με ΑΚ ΑQ θα εκανε μεγαλυτερο bet στο turn.Κανω λοιπον το call.-river ερχεται flush και κανει check.Σε αυτο το σημειο καταλαβαινω οτι μαλλον χανω και οτι το check ειναι check auto call σε τυχον shove μου.Σαν να λεει αν χανω χανω απο το να πονταρω εγω ας κανω check μπας και κανω κανενα induce bluff.Σκεφτηκα να κανω shove το river για το flush αλλα εκεινη την στιγμη ημουν σιγουρος οτι θα ετρωγα call.Ειχα καποιο showdown value και επελεξα το check.JJ ο αντιπαλος τελικα αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ.Μαλλον ετσι εξηγειται το μεγεθος του bet του στο turn.Δεν ανελυσα καλα το σκεπτικο μου γιατι ειμαι με το αισθημα και βρηκα ενα τεταρτακι free οποτε εγραψα τι ακριβως σκεφτηκα εκεινη την ωρα της παρτιδας με 9 τραπεζια ανοιχτα και δεν εκανα αναλυση της παρτιδας.Πραγματικα χαρηκα πολυ για τις απαντησεις μακαρι να υπηρχαν τετοια σχολια με επιχειρηματα σε καθε ποστ η εστω να ποσταρονται συχνοτερα παρομοιες παρτιδες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2010 Ne to bet sizing tou sto turn to kanei profanes oti den xrisimipoia ton A gia mblofa, apla kanei value bet.Na to telos tou hand me ton shaun deeb pou ekana post:*** RIVER *** [Ks Kd 7h 2s] [Th]SickSick: checks shaundeeb: bets $4424sturutter23 joins the table at seat #6 SickSick: calls $2850 and is all-inUncalled bet ($1574) returned to shaundeeb*** SHOW DOWN ***shaundeeb: shows [Qc 9h 4s Ts] (two pair, Kings and Tens)SickSick: shows [Qd Jh As Ac] (two pair, Aces and Kings)SickSick collected $10124 from potNai gia na kanw to call prepei na ton valw se teliws float sto flop kai meta na prospathei na to pe3ei akrivos san na eixe King. Auti tin fora eixa dikaio, alli fora tha to exei alla epeze toso active pou skeftika ta odds einai na kanw call.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Μια χαρά μου φαίνεται και εμένα... κράτησες χαμηλά το pot μετά την δύναμη που έδειξε επειδή "φοβήθηκες" κάποιο overpair... Όταν είδες τον άσσο σωστό check για να "ψαρώσει" και να του φανεί "ύποπτη" η κίνησή σου (trap) και επειδή είχε ρηγάδες έκανε check behind επειδή φοβήθηκε τον άσσο στο board (AK ή set δικό σου)... έχασες όσα λιγότερα γινόταν gg edit: sorry παίδες τώρα είδα τις προηγούμενες απαντήσεις.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts