Antonis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα εαν περνας με ταυτότητα στα Σκόπια?Εχω καινούργια ταυτότητα αλλα το διαβατηριο μου έληξε τον Αυγουστο.Εαν περνάω με την ταυτότητα ας μην το ανανεώσω και πληρώσω τσαμπα 80€,Υ.Γ. Κύριε Τσονούλη μηπως θα μπορούσατε να απαντήσετε στο ποστ μου που ενδιαφέρει αρκετούς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Odissei Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 mporeis...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2007 Odissei έγραψε:mporeis......Ευχαριστώ odissei και εγω αυτό εμαθα.Γλίτωσα και το ..... τρέξιμο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts