Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

jj δυσκολη αποφαση

aekara1921

Recommended Posts

tournoua 27 atomon.arxiko stack 1500,exo 2800 kai kratao jj se middle position.blinds 25-50.o utg kanei raise 150,kapoios kanei call kai erxetai i seira mou,kano raise 450,oloi paso mexri to button pou kanei allin 1500,paso o arxikos raiser kai autos pou ekane call.einai na balo alla 1000 peripou gia 2300.meta apo tetoio action to allin tou den faneronei big pair?thelo peripou 35% pou me basi to range pou tou dino mallon den to exo.einai ksekatharo paso?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνηθως προτιμώ flat call pre flop.Εχει ανοιξει utg,ειναι ακομα νωρίς,πιστεύω ειναι πιο καλο να δεις flop.Μετα απο τη κίνηση του D all in 30bb εγω θα πήγαινα γρήγορα πάσο.Μονο για flip ελπίζεις και όπως ειπα ειναι αρκετα νωρίς για να μπλέξεις.

htan super turbo,den prokeitai na exeis kai polles eukairies,den mou aresei poli na antimetopizo tous jj opos ta middle pair,diladi perisotero me tin logiki tou set.an kano call(iparxei idi enas pou exei exei kanei call) to pio pithano einai na bretho me overcards sto flop me allous 2 na paizoun mesa.opote protimo 3bet etsi toulaxiston na paikso tin partida me enan mono.thelo diladi oposdipote na diokso ton paixti pou ekane call o opoios exei xeirotero fillo apo jj,an o utg kanei allin tote mallon paso ara akoma xeirotera stin parapano periptosi pou kanei allin o button.

ωραια,αφου ειναι super turbo δεν είναι ακομα πιο άσχημο να κάνεις 3 bet/fold?παιζει ρολο σε μενα πολυ το ανοιγμα utg,συμφωνω τον caller ton έχεις.Εχουμε και θεση νομιζω σχετικα ευκολα θα καταλαβεις στο flop αν εισαι μπροστα ή πίσω.Τουλαχισοτν ετσι αντιμετπίζω εγώ τους JJ σε early stages.

Και γω στα early stages προτιμώ το Flatt call απ' οτι το 3 Bet αλλά δεν μου φαίνεται και λάθος.Πάντως μετά το shove του button και δεδομένο το action μάλλον τα πετάς.

entaksei o utg exei panta mikrotero range alla nomizo pos oi jj exoun kapoia dinami apenanti sto range auto.apla mou fainetai poli diskolo xeri postflop kai me allous 2 mesa.protimo na thisiaso kapoies markes gia na paro kai kapoies plirofories preflop.allios tha prepei na antimetopiso tous jj opos ta 88.kai epeidi sinithos bgainei ena megalitero fillo kai oxi 2,me 2 paixtes mesa tha problimatisto idiaitera gia to an eimai mprosta i oxi.me to 3bet(an ipothesoume pos den iparxei to shove tou button) o utg kanei call i shove.o allos paixtis an kai exei ta odds sinithos kanei paso.an o utg kanei shove ego eimai mallon fold.an kanei call tote mallon eimai mprosta kai exo thesi apenanti tou.

Cool bro, γιατι να σε ειρωνευτω? δεν πηγαινε για σενα, τα εξηγει καλα ο john.

Οσον αφορα το 3bet δεν νομιζω οτι υπαρχει απολυτα σωστη επιλογη γιατι και με το απλο call ψιλο "καις" το φυλλο σου αλλα ειναι και λιγο νωρις, γιατι να μπλεξεις, να φας κανενα all in η να ανοιξει κανενα overcard... παντως πρoσωπικα μαλλον θα το σκαγα το 3bet.

Οσον αφορα το all in του button εξαρταται τι παιχτης ειναι. αν μιλαμε για solid regular στην καλυτερη για μας να εχει ΑΚ, με QQ-ΑΑ να συγκεντρωνουν τις περισσοτερος πιθανοτητες. Αν ειναι κανενα donk μπορει χαλαρα να κανει αυτη τη κινηση με Α-10 η 33-1010 (εχουν δει πολλα τα ματια μου ειδικα σε low stakes)οποτε σε αυτη τη περιπτωση call. Δεν ειναι και τρομερα λαθος επιλογη το call + το οτι αν χασεις δεν θα εισαι σε πολυ ασχημη θεση με βαση τα blinds, αν δεν ειχα πληροφοριες για τον αντιπαλο θα τα πεταγα.

ΥΓ Υπαρχει τπτ χειροτερο απο το ειναι 2.30 το βραδυ, 15 αυγουστου, να γιορταζεις και να μιλας για το τι κανεις με JJ απο MP. :lol:

Δεν κανεις call εκει περα γιατι εκτος των δυο που ειναι ηδη θα παρεις αλλα δυο call και παιξε μετα JJ 5-handed.Σωστο το 3-bet αλλα μετα το shove απτο btn δειχνει δυναμη.Δεν εχουμε εικονα ουτε δικη σου στο τραπεζι,ουτε του παικτη που παιζει ρεστα.Αν ειναι reg ακομα χειροτερα,το range του ειναι JJ+,AK τουλαχιστον, και αν ειναι απλα σκεπτομενος ξερει οτι δεινει τρελα odds στους υπολοιπους οποτε ειναι QQ+.Εγω ειμαι fold.Δεν πιεζομαι ακομα απο τα blinds,ουτε αυτος που shovarei.

Νομίζω ότι to call είναι ποιο σωστό, αν δεν ήσουν πολύ σφιχτός μπορεί να θεωρεί ότι κλέβεις (ότι κάνεις κάποιο squeeze move) ούτως ή άλλως η στάκα σου σου το επιτρέπει και μπορείς να συνεχίσεις ακόμα και αν χάσεις στην αντιπαράθεσή σας... εκτός και αν ήταν πραγματικά πολύ tight η εικόνα του, ή η δική σου, στα προηγούμενα χέρια...τότε fold.