liondani Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Και όμως είναι αλήθεια 0% rake στο http://www.betraiser.com/en/Κρατάνε 10% μόνο όταν κάνετε ανάληψη και εφόσον πρόκειται για το καθαρό σας κέρδος !!! Απίστευτο πλάνο αλλά αληθινό!!! Πραγματικά πανέξυπνο. Συμφέρει και εμάς τους παίκτες και την εταιρεία! Στο forum 2+2 το έχουν δοκιμάσει αρκετοί χρήστες με επιτυχημένες αναλήψεις... Νομίζω αξίζει να δοκιμάσετε...ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ?Ελάχιστοι παίκτες προς το παρόν και πολύ χαμηλά τα όρια !ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Παράθεση
liondani Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Κάθε 2 ώρες γίνεται ένα ΜΤΤ με buy-in $2 και $100 εγγυημένο με λιγότερες από 30 συμμετοχές! (overlayed δηλ.) Παράθεση
tomaik Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Το δοκιμασε κανεις απο εδω μεσα? Παράθεση
liondani Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Εγώ αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ανάληψη. Παράθεση
Recommended Posts