Erev0s Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αποχωρώ από την παρούσα θέση που έχω στο pokerland. Χρειάζομαι κάποιο χρόνο για να βάλω ορισμένα πράγματα σε μια σειρά που μου έτυχαν και προέχουν αυτή την περίοδο. Μου είναι αδύνατον να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου προς το σάιτ και την κοινότητα, ως μέλος της ομάδας του Pokerland.gr άρα αποχωρώ.Ενώ ουσιαστικά είναι απλά εσωτερικό θέμα αυτό (τώρα έκανα send και την παραίτηση μου χωρίς να έχω μιλήσει πιο πριν με τα παιδιά), το αναφέρω σε post και το δημοσιεύω για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις γενικά ή θεωρίες συνομωσίες. Η συνεργασία μου με τον Σταύρο και τον Βασίλη ήταν άριστη σε γενικές γραμμές - σε όλα τα επίπεδα - και όλη η εμπειρία που είχα από την κοινότητα του pokerland ήταν κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον στην ως τώρα επαγγελματική μου καριέρα στον χώρο.Στο μέλλον φυσικά θα είμαι παρών και πάλι ως απλός χρήστης τουλάχιστον, μιας και ο χώρος του πόκερ είναι κάτι που γουστάρω, γεμάτος προοπτικές - δεν τον αφήνω - και το pokerland είναι το καταλληλότερο σημείο (για τα Eλλαδικά δεδομένα τουλάχιστον) για ενημέρωση, κοινωνική αλληλεπίδραση και συνεργασία.Ελπίζω να κατάφερα να βοηθήσω αρκετά μέλη σε ότι θέματα τους απασχολούσαν και με ρωτούσαν προσωπικά απόψεις/γνώμες. Με το καλό θα ξαναδώσω το παρών στην κοινότητα σύντομα. (Ως τελευταία αρμοδιότητα moderator κάνω lock το thread μιας και δεν χρειάζονται ούτε σχόλια, ούτε τίποτα - ούτως ή άλλως δεν θα δω ότι γραφεί για κάποιο χρονικό διάστημα και δεν είναι ότι χάνομαι για πάντα). Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts