voukefalas4 Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Κύριοι αν κάποιος ενδιαφέρεται έβγαλα στο ChipMeUp το 50% της συμμετοχής μου προς πώληση για το EPT Vilamoura.Είναι διαθέσιμες 200 μετοχές με τιμή για την κάθε μια τα 17,50$. Το screenname μου στο Pokerstars είναι voukefalas4(για όποιον ενδιαφέρεται να με τσεκαρει στο OPR) και μετά τα δύο GPT στην Αυστρία και τα δύο GSOP στα Σκόπια είναι το μεγαλύτερο live event που συμμετέχω. Όποιος θέλει να συμμετέχει μαζί μου στο όνειρο του ΕPT FINAL TABLE ας σπεύσει ετσι ώστε να έχει και αυτός αγωνία μαζί με εμένα στο τελικό τραπέζι...:) Στο ChipMeUp Θα με βρείτε ως a7707a7707. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Επειδή ήμαστε όλοι λίγο τεμπέληδες... έβαλα το link του φίλου παρακάτω....http://chipmeup.pokernews.com/event/74317 Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 voukefalas4 έγραψε:Κύριοι αν κάποιος ενδιαφέρεται έβγαλα στο ChipMeUp το 50% της συμμετοχής μου προς πώληση για το EPT Vilamoura.Είναι διαθέσιμες 200 μετοχές με τιμή για την κάθε μια τα 17,50$. 200*17.5= 3500 gia to 50%....lol oute o mercier den tha poulage metoxes se tetoia timi!!! protinw anaprosarmogi Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 J0hnny_Dr@m@ έγραψε:voukefalas4 έγραψε:Κύριοι αν κάποιος ενδιαφέρεται έβγαλα στο ChipMeUp το 50% της συμμετοχής μου προς πώληση για το EPT Vilamoura.Είναι διαθέσιμες 200 μετοχές με τιμή για την κάθε μια τα 17,50$. 200*17.5= 3500 gia to 50%....lol oute o mercier den tha poulage metoxes se tetoia timi!!! protinw anaprosarmogi[/quote:2c7ybps6]Απ οτι καταλαβες το ChipMeUp το κανω πρώτη φορα.....Τώρα αν δεν πάρει κανένας καμία μετοχή δεν θα κλάψω κιόλας για μένα είτε 3.500$ buy in είτε 7,000$ είναι το ίδιο ΑΚΡΙΒΟ οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.Το μύνημα που σου έστειλα το είδες?Μπορείς να με βοηθήσεις για τρόπους μετάβασης-διαμονής κτλ(ο J0hnny_Dr@m@ που είδα στο lobby του PS εσύ είσαι φαντάζομαι) Οσο για τον φίλο liondani σε ευχαριστώ πολυ που έβαλες το link δεν είναι οτι βαριόμουν απλά δεν ήξερα πως να το βάλω και αν επιτρέπεται:) Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 tha kaneis kai ekei resteal me 10 blinds me 34s opos sto qualifier pou kerdises???an einai na treksoume na agorasoume Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Προφανως ο voukefalas4 ψαχνει για κορόιδα. Πιθανως εχει στο πισω μερος του μυαλου του οτι αρκει να βρει 1-2 κορόιδα να χρηματοδοτησουν (στο 2πλασιο!) ακομη και την ηττα του. Τετοιες περιπτωσεις δεν θα επρεπε να αντιμετωπιζονται ευγενικα. Αναλογικα πόσο %premioum θα επρεπε να ζητησουν μελλοντικα οι J0hnny Dr@m@ και crf88? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 crf88 έγραψε:tha kaneis kai ekei resteal me 10 blinds me 34s opos sto qualifier pou kerdises???an einai na treksoume na agorasoume1ον.Αν φτάσω στο Heads Up ναι θα το κάνω και μην γράφεται κακιούλες για ένα move που έκανα και βγήκε (λες και εσείς δεν εχετε κάνει ποτέ...)2ον.Για το resteal me 34s με κράζεις για το call με Α5s δεν λές τίποτα.3ον.Ηταν γραφτό να κερδίσω εγώ (και όχι ο Μίλτος τον οποίο δεν ξέρω καν και μακάρι να κερδίσει 100 τέτοια τουρνουα).Όπως και να έχει δεν έβαλα το πιστόλι σε κανενός το κεφάλι και το χέρι σε κανενός το πληκτρολόγιο για να στείλει λεφτά.....και ήταν γραφτό μου να πάω γιατί αν μια μέρα πριν δεν είχα βγει 3ος στο 40K GTD των 21:00 δεν θα κάναμε τώρα αυτή τη κουβέντα γιατί απλά δεν θα πηγαινα......γι αυτό και ήταν γραφτό.ΥΓ. Στο 40K GTD έχασα με ΑΑ vs Κ9ο γιατί απλά preflop στο 4Bet μου δεν με πίστεψε και έκανε ρέστα....45ΒΒ ο τύπος 35ΒΒ εγώ 10ΒΒ ο δεύτερος του τουρνουα.:) Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 azamat έγραψε:Προφανως ο voukefalas4 ψαχνει για κορόιδα. Πιθανως εχει στο πισω μερος του μυαλου του οτι αρκει να βρει 1-2 κορόιδα να χρηματοδοτησουν (στο 2πλασιο!) ακομη και την ηττα του. Τετοιες περιπτωσεις δεν θα επρεπε να αντιμετωπιζονται ευγενικα. Αναλογικα πόσο %premioum θα επρεπε να ζητησουν μελλοντικα οι J0hnny Dr@m@ και crf88?Απάντησα και πιο κάτω και πιο πάνω αδερφέ....και λεφτά να πάω έχω και το εισητήριο πληρωμένο να σε καλα και καλά κερδη σου ευχομαι. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Eιλικρινα σου ευχομαι καλη τυχη και μακαρι να βγεις 1ος. Δεν θα τα παρεις απο μενα. Απλως σου εφιστω την προσοχη στο να κανεις σωστες πραξεις διαιρεσης γιατι προσβαλεις τη νοημοσυνη των τηλεθεατων! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Το ανήθικο δεν είναι ότι πουλάς με premium. Όποιος θέλει αγοράζει. Το ανήθικο είναι ότι δεν το αναφέρεις και έχεις κάνει λάθος τη μετατροπή. Αυτό εννοεί και ο Johnnie μάλλον. Ίσως καταλάθος επειδή είναι η πρώτη φορά...EDIT ΑΚΥΡΟ. Μόνο 5% ζητάει. Γιατί τον κράξατε; Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stratos Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 J0hnny_Dr@m@ έγραψε:voukefalas4 έγραψε:Κύριοι αν κάποιος ενδιαφέρεται έβγαλα στο ChipMeUp το 50% της συμμετοχής μου προς πώληση για το EPT Vilamoura.Είναι διαθέσιμες 200 μετοχές με τιμή για την κάθε μια τα 17,50$. 200*17.5= 3500 gia to 50%....lol oute o mercier den tha poulage metoxes se tetoia timi!!! protinw anaprosarmogi[/quote:2fvhruo7]Επειδη δεν ξερω ακριβως πως δουλευει το chip me up απ οτι ειδα το EPT Vilamoura εχει buy in 6800$ περιπου και ο Voukefalas πουλαει τα 3400$ προς 3500$ δηλαδη +3%. Δε λεω οτι κανει καλα η οχι αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ποια ειναι η φυσιολογικη τιμη να πουλησει? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 giorgio έγραψε:Το ανήθικο δεν είναι ότι πουλάς με premium. Όποιος θέλει αγοράζει. Το ανήθικο είναι ότι δεν το αναφέρεις και έχεις κάνει λάθος τη μετατροπή. Αυτό εννοεί και ο Johnnie μάλλον. Ίσως καταλάθος επειδή είναι η πρώτη φορά...den katalaveno giati ton krazete ton anthorpo vazei ena event pou kanei 5300 euro diladi peripou 7000 dollaria kai poulaei to miso gia 3500 dollaria isa isa pou einai poli ftinos ta exoda tou kai to xenodoxeio tou den ta vazei i apodosi einai apolyta symferousa o mercier kai oi alloi pou anaferete mallon tha poulagan tin mia metoxi gyro sta 20 me 25 dollaria giati tha evazan kai ta exoda tous mesa prin kraxete kante kamia praxi sto computeraki sas .... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 giorgio έγραψε:Το ανήθικο δεν είναι ότι πουλάς με premium. Όποιος θέλει αγοράζει. Το ανήθικο είναι ότι δεν το αναφέρεις και έχεις κάνει λάθος τη μετατροπή. Αυτό εννοεί και ο Johnnie μάλλον. Ίσως καταλάθος επειδή είναι η πρώτη φορά...EDIT ΑΚΥΡΟ. Μόνο 5% ζητάει. Γιατί τον κράξατε;Δεν ζητάω ουτε 5% ούτε 0% το ποσό που έγραψα το είδα στο CMU απο έναν τύπο (CaseyKastle) που έβαλε buy in 7020$ και εγώ ο κλέφτης έκοψα και ένα 20$ όποιος δεν με πιστεύει: http://chipmeup.pokernews.com/event/72609Και ναι είναι η πρώτη φορά που το κάνω και προφανώς και η τελευταίαΤρία χρόνια μέλος στο site δεν έχω χαρακτηρήσει κανέναν.Ο καθένας μας μπορεί να γράψει ότι θέλει δεν θα απαντήσω σε άλλα κακεντρεχή ή μη σχόλια να είστε όλοι καλά και καλά κέρδη.:) Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Υποψιάζομαι ότι κάποιο μπλέξιμο έχει γίνει με τα euros και τα dolls. H αλήθεια είναι ότι πουλάει με κάτι παραπάνω. 5300(euros buy in)*1.267(τωρινό currency )=6715, συνολική διαφορά 285$, 285/2=142,5 επιβάρυνση για τις μετοχές που προσφέρονται. Περίπου 4% των προσφερόμενων μετοχών. Δεν ξέρω καθόλου τον παίχτη αλλά υποθέτω ότι αν θεωρεί ότι έχει αρκετό edge δεν μου φαίνεται παράλογο το 4%.Τα stats του πάντως στο opr δεν είναι και άσχημα… αν και ένα μεγάλο μέρος των κερδών του προέρχονται από την νίκη στο προκριματικό για το ept απ ότι βλέπω. Η αλήθεια είναι πως δεν το έψαξα πολύ. Αλήθεια, θα ήθελα να ρωτήσω μια επιβάρυνση τέτοιου μεγέθους χρειάζονται πολύ καλά αποτελέσματα για να την βάλει κάποιος??ρωτάω καθαρά από περιέργεια.currency here Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 to na poulaei kapios sto chip me up me 104% einai entelos tsampa xanathimizo ta exoda tou anthropou kai ton kopo tou synithos poulane ta online tournoua pou den exoun kamia metakinisi pano apo 119% apla kai mono epeidi xoris katholou kopo exeis tin dinatotita na mpeis se kapia sovara kerdi kapoioi pou exoun na epeidixoun kai kapoia kala ROI poulane 160 kai 170% px telefonekiosk , rkruok kai nommadmantora sta live fantasteite poso tsampa einai to 104% min vgazoume ton elliniko mas xaraktira me tin proti eukeria mia deuteri skepsi panta xreiazete .... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 ok. Το buyin ειναι 5300 ευρω και οχι $. Eίναι μόνο buy-in και οχι πακετο. Στο pokerprolabs --> satelite pokerstars αναφερονταν $. Kαλη τυχη εκει αν και απ'οτι φαινεται δεν πιστευεις στον εαυτο σου. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 klasiko paradigma se auta pou leo parapano einai to parakato link tou typou pano ston opoio patise o voukefalas http://chipmeup.pokernews.com/event/72609autos loipon opos tha deite poulaei 134% xoris na einai kai kanenas phill ivey Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 profanws mperdepsan dolaria me euros kai ekraksan xwris logovamvoux esi den katalavenw giati to vriskeis ftinota eksoda metakinisis kai o kopos tou den exoun kamia apolitws sxesi kai de kserw giati ta spamareis eisai kapws sigouros oti o voukefalas4, aka a7707a7707, einai winning se ept main event? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Vatal έγραψε:profanws mperdepsan dolaria me euros kai ekraksan xwris logovamvoux esi den katalavenw giati to vriskeis ftinota eksoda metakinisis kai o kopos tou den exoun kamia apolitws sxesi kai de kserw giati ta spamareis eisai kapws sigouros oti o voukefalas4, aka a7707a7707, einai winning se ept main event?o logos pou to vrisko ftino einai giati asxoloume kapoious mines me to chip me up kai xero ti ginete ekei epeiseis xero oti ego gia na pao thelo5300 euros gia to tournoua600 euros peripou metaforika 300 euros peripou diamoni200 euros peripou diafora exoda ekei dia diatrofi ..synolo 6400 euro sigoura loipon gia na diekdikiso mia antamoivi apo ot syngekrimeno ept prepei na ependiso to ligotero 6400 euro syn kamposo xrono o kyrios gia ton opoio den exo kamia apolytos pliroforia alla kai o kathe allos kyrios pou vazei ena event sto chipme up mou deinei tin dynatotita na paro metoxes se mia etairia kai ara na diekdikisio kerdi xoris na kano tipota para mono na ependiso ena mikro poso auto loipon einai mia apli mathimatiki praxi apo autes pou kanoume se kathe partida poker mathimatiki praxi apodosis tis ependisis pou kaleise na kaneis symfona loipon me auton to toso aplo skeptiko einai ftines oi metoxes tou synkekrimenou paixti auta .... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 kamia epafi... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Vatal έγραψε:kamia epafi...akrivos den exeis kamia epafi...opote asto kalitera xalas fea ousia .... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 vamvoux έγραψε:Vatal έγραψε:kamia epafi...akrivos den exeis kamia epafi...[/quote:2he41tui]triti dimotikou, deutero thraneio apo ti meria tis edras Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Τιμης ενεκεν, θα επρεπε να αγορασει ποσοστο ο Μιλτος. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ice9 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Φίλε vanvoux δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο περιλαμβάνεις τα έξοδα ταξιδιού στο buyin. Η επένδυση γίνεται στο τουρνουά και όχι στο εισιτήριο της Ολυμπιακής ή στο σεντόνι του Hilton. Τι μας νοιάζει εμάς πώς θα πάει εκεί, που θα μείνει και τι θα φάει? Πρόβλημά του...Δηλαδή εγώ το GSOP το βγάζω στο chipmeup για 800Ε που είμαι από Ρόδο ενώ ο άλλος από Θεσσαλονίκη για 350Ε και ο sicksick για 2000Ε από Μαιάμι? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 τιμης ενεκεν πρεπει να μου δωσει μονος του το μισο τουρνουα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts