Kala_Azar Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Πολυ καλος παιχτης απλα κανει τετοια video για γελιο και χαβαλε..Εχω δει αρκετα video και εχω ριξει πολυ γελιο..Απλα κοροιδευει τα training sites και τον τροπο που μιλανε/σχολιαζουνε οι instructors.Οσο για το αν ειναι πραγματικα καλοςhttp://www.pokertableratings.com/fullti ... water+boat Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Έχουμε γελάσει πολύ με τον foustouki στο παρελθόν με τα βίντεο του. Ειδικά εκείνο το βίντεο που παίζει ένα SNG $1 και κάνει ότι του κατέβει και κερδίζει τις παρτίδες είναι απλά απίστευτο...Από τους κορυφαίους... γιατί και η χαζομάρα θέλει εξυπνάδα για να είναι πετυχημένη... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 the twilight zone strategy.Εχω δει κι άλλα βιντεάκια του τυπά είναι άπαιχτος.Πολύ γέλιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 "You normally see me play these hands on a full table, but heads up you really gotta tighten it up" κλαίω :laugh: :laugh: :laugh: "Were focusing on the players tells, so that is what we do here. Were basicly looking at the players eyes" :silly: :silly: :laugh: τον εχω ξαναδει τον τυπο σε βιντεο για full ring table στην αρχη λεω τι στο π? :dry:μετα νταξει..καταλαβα οτι χαβαλε κανει..τα σπαει ο τυπας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Johny_mac32 έγραψε:"You normally see me play these hands on a full table, but heads up you really gotta tighten it up" κλαίω :laugh: :laugh: :laugh: "Were focusing on the players tells, so that is what we do here. Were basicly looking at the players eyes" :silly: :silly: :laugh: τον εχω ξαναδει τον τυπο σε βιντεο για full ring table στην αρχη λεω τι στο π? :dry:μετα νταξει..καταλαβα οτι χαβαλε κανει..τα σπαει ο τυπας an sou pire pano apo 3 deuterolepta na to katalaveis pas se mia gonia ksaploneis kai stamatas na anapneeis gia deka lepta Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 o leonidas (apo kalamata) pantws to katalavainei amesws. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Kala ola auta alla nomizw kalitera na vlepoume videos apo pio gnostous kai empirous epaggelmaties, san ton Taylor Caby tis Cardrunners: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 LUADARKO έγραψε:o leonidas (apo kalamata) pantws to katalavainei amesws. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 LUADARKO έγραψε:o leonidas (apo kalamata) pantws to katalavainei amesws. :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 crf88 έγραψε:Johny_mac32 έγραψε:"You normally see me play these hands on a full table, but heads up you really gotta tighten it up" κλαίω :laugh: :laugh: :laugh: "Were focusing on the players tells, so that is what we do here. Were basicly looking at the players eyes" :silly: :silly: :laugh: τον εχω ξαναδει τον τυπο σε βιντεο για full ring table στην αρχη λεω τι στο π? :dry:μετα νταξει..καταλαβα οτι χαβαλε κανει..τα σπαει ο τυπας an sou pire pano apo 3 deuterolepta na to katalaveis pas se mia gonia ksaploneis kai stamatas na anapneeis gia deka lepta[/quote:hat8639r]εξυπνάδα?ε ειχα προδιαθεση να δω κανα βιντεο σοβαρο..και στην αρχη εμεινα απλα αναυδος ...αυτο ειπα...αντε πες καμια εξυπναδα παλι να σου πουμε μπραβο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts