pokerovios Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 User: galletti777Button: seat 4Players in round: 5Seat 5: hessel281 (127.70)Seat 6: Ghoulio1 (99.90)Seat 7: Push0rDie (98.15)Seat 3: tranaza (91.40)Seat 4: galletti777 (104.50)hessel281 posts small blind (0.50)Ghoulio1 posts big blind (1)---Dealing pocket cards Dealing to galletti777: Push0rDie foldstranaza foldsgalletti777 raises 4 to 4hessel281 raises 10.50 to 11Ghoulio1 foldsgalletti777 calls 7 --- Dealing flop hessel281 bets 12galletti777 calls 12 --- Dealing turn hessel281 bets 21galletti777 calls 21 --- Dealing river hessel281 checksgalletti777 ????? ο αντιπαλος ειναι σχετικα μετριος και παιζει 32/11/10 .preflop λογω του μεγαλου 3βετ που εχει ειμαι μεταξυ call kai 4bet και αποφασιζω το πρωτο να δω φλοπστο φλοπ αποφασιζω να floatarw και αν δω check στο turn να προσπαθησω να παρω το ποτ εκει διωχνοντας ολους τους πιθανους ace high,αντ αυτου χτυπαω τη q και ο αντιπαλος ξαναχτυπαειο αντιπαλος checkarei το ριβερ και το ερωτημα ειναι,πρεπει να κανω value bet παιρνωντας ισως καποιο call apo j,j 10,10 etc η κανουμε check behind?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Bet river Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 100% bet river..Χανεις απειρο value με το check behind. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 prospathw na skeutw an einai kalitero na pas all in i na kaneis ena mikro value:P Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exide Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Εγώ θα έκανα check.. χάνεις απο αρκετά χέρια, τα μόνα που θα μπορούσε να έκανε call στο River και να κέρδιζες ήταν 10's / JJ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 exide έγραψε:χάνεις απο αρκετά χέρια.Αν έκανα μπετ και δεχόμουν call και έχανα σ'αυτό το σποτ,θα έμενα πραγματικά έκπληκτος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exide Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Εξαρτάται πως παίζει ο αντίπαλος σου.. σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ δεν συνηθίζω να κάνω value bet, ο καθένας παίζει διαφορετικά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 @ exide δεν νομιζω οτι χανω απο πολλα χερια,ουσιαστικα χανω απο a,a k,k 9,9 νομιζω αλλα κανουν αυτα τα χερια check στο river??αυτο ειναι και το θεμα στο χερι πιστευωμετα πιστευω οτι κερδιζω j,j 10,10 8,8 k,q και υπαρχει και το ακραιο σεναριο του split pot me a,q.αυτα τα βαζω λογω του 3βετ range tou.@ crαckling ενδιαφερον το σκεπτικο σου με το all-in.να υποθεσω οτι το λες με τη λογικη του ισως διωξουμε πιθανα α,α κ,κ a,q ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Έχετε κάπου 60$ eff και ~80$ το ποτ.Shove για value και όχι με την λογική να δίωξουμε(?!?!) ΑΑ,ΚΚ,ΑQ.Έτσι κι αλλιώς σπάνια έχει κάποιο από αυτά τα χέρια,τα shovarei σχεδόν πάντα στο river.Στο ρίβερ πάντα θα πόνταρα σε τέτοιο σποτ,ή αλλιν ή ένα gay bet στα 25$ αν πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση για call από ΑΚ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ayuken Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 το vbet ειναι φυσικα μονοδρομος εδω. Συμφωνω και με το shove. Αν εχει χειροτερες Q δεν παιζει να foldαρει, και παιχτες που κανουν double barrel TT ή JJ σε τετοιο turn δεν κανουν c/f river κατα την γνωμη μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 pokerovios έγραψε:@ crαckling ενδιαφερον το σκεπτικο σου με το all-in.να υποθεσω οτι το λες με τη λογικη του ισως διωξουμε πιθανα α,α κ,κ a,q ?oxi apla les oti pezei 32/11 poy an einai megalo deigma xeriwn simenei oti einai calling station. to check toy sto river POLY diskola to kanei me AA , KK poy einai ta mona xeria poy xaneis opote an einai pekths poy de tha petajei jj 1010 toso eykola to all in einai kalh kinisi giati tha pareis max value... an den evlepa to 32/11 tha soy elega sigoyra ena mikro bet borei kai 28$ gia na plirwtheis sigoura Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 alienhack έγραψε:Έχετε κάπου 60$ eff και ~80$ το ποτ.Shove για value και όχι με την λογική να δίωξουμε(?!?!) ΑΑ,ΚΚ,ΑQ.Έτσι κι αλλιώς σπάνια έχει κάποιο από αυτά τα χέρια,τα shovarei σχεδόν πάντα στο river.Στο ρίβερ πάντα θα πόνταρα σε τέτοιο σποτ,ή αλλιν ή ένα gay bet στα 25$ αν πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση για call από ΑΚ.alienhack απλα θελω να καταλαβω το σκεπτικο του,εχεις δικιο σε αυτα που λες .το αναφερω προσπαθωντας να εξηγησω τι μπορει να σημαινει το check του στο river για να δω πως θα πραξω εγω μετα!!αυτο που ηθελα να ξερω ειναι ποιο ειναι το σωστο play γτ εκεινη τη στιγμη κολλησα :dry: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exide Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 preflop λογω του μεγαλου 3βετ που εχει ειμαι μεταξυ call kai 4bet και αποφασιζω το πρωτο να δω φλοπΔεν υπάρχει περίπτωση να έχει 67suited ? Φαίνεται πως είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το check είναι η πιο σωστή κίνηση.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Preflop για ποιο λόγο σκεφτόσουν το 4bet?Νομίζω ότι το φλατ είναι σίγουρα καλύτερο και ποστ-φλοπ το play αρκετά στάνταρ(αν πόνταρες στο river). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 alienhack έγραψε:Preflop για ποιο λόγο σκεφτόσουν το 4bet?Νομίζω ότι το φλατ είναι σίγουρα καλύτερο και ποστ-φλοπ το play αρκετά στάνταρ(αν πόνταρες στο river).απλα καμμια φορα οταν εχω τετοιους αντιπαλους(δλδ οχι regs) δυσκολευομαι sto post flop αν δν χτυπησω κατι και εχει χτυπησει ο αντιπαλος αλλα ναι το στανταρ ειναι flatarisma.anyways στο river εκανα ena bet gyrv sta 30$ ο αντιπαλος εκανε call και μου δειξε κ,κ!!δν ξερω γτ checkare αλλα του βγηκε σε καλο γτ ειχα αποφασισει οτι θα πληρωνα μονο αν εκανε μικρο βετ στο ριβερ σε shove θα foldara...τωρα επειδη το δικο του check μαλλον δηλωσε φοβο δν ξερω τι θα εκανε σε δικο μου shove, αν και τετοιοι παιχτες δυσκολα πετανε τετοια φυλλα@exide δε νομιζω οτι κανει ποτε check me trips i καποιο full house εκει δν υπαρχει λογος εκτος αν θελει να κανει bluff induce που ειναι λιγο τραβηγμενο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Μην κρινεις απο το αποτελεσμα ειναι 100% bet/shove το river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exide Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 pokerovios έγραψε:alienhack έγραψε:Preflop για ποιο λόγο σκεφτόσουν το 4bet?Νομίζω ότι το φλατ είναι σίγουρα καλύτερο και ποστ-φλοπ το play αρκετά στάνταρ(αν πόνταρες στο river).απλα καμμια φορα οταν εχω τετοιους αντιπαλους(δλδ οχι regs) δυσκολευομαι sto post flop αν δν χτυπησω κατι και εχει χτυπησει ο αντιπαλος αλλα ναι το στανταρ ειναι flatarisma.anyways στο river εκανα ena bet gyrv sta 30$ ο αντιπαλος εκανε call και μου δειξε κ,κ!!δν ξερω γτ checkare αλλα του βγηκε σε καλο γτ ειχα αποφασισει οτι θα πληρωνα μονο αν εκανε μικρο βετ στο ριβερ σε shove θα foldara...τωρα επειδη το δικο του check μαλλον δηλωσε φοβο δν ξερω τι θα εκανε σε δικο μου shove, αν και τετοιοι παιχτες δυσκολα πετανε τετοια φυλλα@exide δε νομιζω οτι κανει ποτε check me trips i καποιο full house εκει δν υπαρχει λογος εκτος αν θελει να κανει bluff induce που ειναι λιγο τραβηγμενο[/quote:246z16gq]Σε καμία περίπτωση δεν θα foldare.. απλώς στο river περίμενε να κάνεις shove για να πληρωθεί τα Kings.. έτσι θα το έπαιζα και εγώ, αλλα μπορεί να παίζω και λάθος όλα αυτά τα χρόνια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 minraise turn na deis pou vriskesai just kiddin shove river :cheer: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 απλα καμμια φορα οταν εχω τετοιους αντιπαλους(δλδ οχι regs) δυσκολευομαι sto post flop αν δν χτυπησω κατι και εχει χτυπησει ο αντιπαλος αλλα ναι το στανταρ ειναι flatarisma.Δηλαδή πιο εύκολα παίζεις το AQ ενάντια σε reg παρά σε μη reg?Περίεργο.τωρα επειδη το δικο του check μαλλον δηλωσε φοβο δν ξερω τι θα εκανε σε δικο μου shove, αν και τετοιοι παιχτες δυσκολα πετανε τετοια φυλλαKανένας δεν θα πάσαρε ΚΚ εκεί για κανέναν λόγο.δν ξερω γτ checkare αλλα του βγηκε σε καλο γτ ειχα αποφασισει οτι θα πληρωνα μονο αν εκανε μικρο βετ στο ριβερ σε shove θα foldara...Πολύ σπάνια θα δεις non-allin bet όταν το ποτ είναι 80$ και έχετε 60$ από πίσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 crackLiNg έγραψε:prospathw na skeutw an einai kalitero na pas all in i na kaneis ena mikro value:PΠροτιμώ value bet γύρω στα 30 καθώς το board texture δεν είναι τέτοιο που να δικαιολογεί στο μυαλό του shove μπλόφας (no draws που δεν βγήκαν κλπ). Δύσκολα δηλαδή θα εκλάβει το shove σου ως μπλόφα ώστε να σε πληρώσει με χειρότερα φύλλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostasg205 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 valuebet Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts