Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Το PokerXRC ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία του chat του! **

to pleon akyro site(no offence) bazei kai chat sto programma...malista!!

doste prota kana instant bad beat rake back kai meta ola ta alla.

edit :: moderator :: (όχι επιφωνήματα)

Δημοσίευση

gitemenos έγραψε:

makedon exeis paiksei se ayto to room?

an oxi mpes kai des... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

den yparxei sou leo!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Υπερβάλεις λίγο, αν δεν υπάρχει κάποιος ικανοποιητικός αριθμός χεριών και στοιχείων καλύτερα να μην βγαίνουμε να λέμε τέτοια. Δεν έχω κάποιο όφελος αλλά απ όσο ξέρω η pokerxrc είναι νέο room στον χώρο και καλό είναι να μην λέμε τέτοια λόγια του αέρα γιατί κάπως έτσι «βγαίνει» το όνομα. Όταν μπαίνει ο νέος παίχτης και βλέπει κάτι τέτοιο αποθαρρύνεται από το να δοκιμάσει την xrc και όταν δοκιμάσει και φάει το πρώτο bad beat θα πει «δίκιο είχε αυτός στην pokerland».και τα bad beat μέσα στο παιχνίδι είναι, αν δεν υπήρχαν τα bad beat δεν θα είχε τόση «αίγλη» το παιχνίδι. Γι αυτό, φιλικά πάντα, θα έλεγα αν δεν έχουμε κάποια χειροπιαστά στοιχεία καλύτερα να αποφεύγουμε τέτοια post.

Δημοσίευση

έχω παίξει στο PokerXRC και τα ίδια που έχω δει αλλού τα είδα και εκεί. Και τα καλά και τα suck out. Άμα είναι να την φας θα την φάς ότι και να κάνεις. Και σου μιλάει κάποιος που σήμερα στο XRC έχασε 50$, για τα stakes που παίζω εγώ είναι τεράστιο ποσό.

Πάντως εμένα με κρατάει εκεί η εξυπηρέτηση και ο χαβαλές στα τουρνουά.

Δημοσίευση

Ο κάθε ανέπαφος κάθεται και κράζει το poker roοm όταν bustarei. Ποτέ δεν φταίει ο ίδιος.

Καταρχάς το xrc δεν είναι πλατφόρμα αλλά skin , κοινώς είναι το cake network με customized κουμπάκια. 'Αρα δεν έχουν την παραμικρή επιρροή πάνω στα φύλλα που θα πέσουν. Στατιστικά είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να φας και 500 κακουχίες σερί. Για να επιβεβαιωθούν τα στατιστικά κάποιος πρέπει να την πατήσει και ίσως αυτός ο κάποιος τώρα ήσουν εσύ.

Δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ το xrc ή την cake, έχω διαβάσει για όλα τα major sites αυτές τις ανυπόστατες ηλιθιότητες. Ένα pokerroom που αποκομμίζει τεράστια ποσά rake κάθε μέρα δεν έχει τον παραμικρό λόγο να στήσει εσένα ή οποιονδήποτε άλλο ούτε να ευνοήσει τον αντίπαλο σου. ΑΝ υπήρχε μια τέτοια πιθανότητα στόχος θα ήταν οι επαγγελματίες και όχι εσύ το xyz fish.

Επίσης αν ίσχυε όντως αυτό για κάποιο site σίγουρα θα το είχαν καταλάβει οι επαγγελματίες παίκτες πολύ πριν απο εσένα και θα είχε μαθευτεί παντού.

Για όποιον κάθεται και σκέφτεται έτσι έχω να πω απλά σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα και κοιτάξτε πως θα βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Αν η μόνη σου απάντηση είναι πάλι μαλακίες περί ψαρέματος καλύτερα μην απαντήσεις καθόλου.