takisnik Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2007 Στις αρχές του χρόνου τον είχα αποκλείσει από ένα τουρνουά όταν κάνω pre-flop raise από το button με Α-J. Αυτός από το big blind μου τα γυρίζει σε all-in (με εμφατικό τρόπο) καθώς είχα αυξήσει 3 συνεχόμενες φορές κλέβοντας τα blinds. Σκέφτηκα αρκετά και τελικά με βαριά καρδία είδα το στοίχημα. Είχε και αυτός Α-J. Με 4 καρά στο board όμως εγώ έκανα το flush και τον πέταξα έξω. (ουπς... sorry)Σκέφτομαι για αρκετή ώρα. Προσπαθώ να κερδίσω χρόνο μετρώντας τις μάρκες μου και βλέποντας αντιδράσεις από τον αντίπαλο. Τότε τον ρωτάω: "were you flushing mate?" Στην αρχή δεν απάντησε τίποτα. Εγώ όμως ξαναπροσπάθησα να κερδίσω κάποια πληροφορία: "ok, i can understand your call after the flop, but if you were just flushing, why did you see the pot size bet on the turn?" Σε εκείνο το σημείο κέρδισα την πληροφορία που έψαχνα καθώς μου απάντησε: "pay me and you will find out". Αυτό που είπε και κυρίως ο τρόπος που το έκανε με οδήγησαν αμέσως να πιάσω τις μάρκες μου και να ετοιμαστώ να τις πετάξω μέσα. Πριν το κάνω όμως αυτό και καλά για να μην φανεί ότι έπιασα κάποιο tell, ξανασήκωσα να δω τα φύλλα μου (λες και δεν ήξερα τι είχα. χαχα)..Βλέπω λοιπόν το στοίχημα κερδίζω το ποτ (ο άλλος είχε Α-J) και μετά γυρίζω και λέω στον phil: ευχαριστώ 'tiger' αλλά την βοήθεια σου θα ήθελα να την έχω όταν πραγματικά θα την χρειαστώ... Κατάλαβε λοιπόν ότι ούτως η άλλως θα έβλεπα το στοίχημα και μου έριξε μια χαιδευτική καρπαζιά λέγοντας: well done young man.Εκανες ολοκληρο post για να τιμησεις το φιλο σου η για να μας δειξεις οτι εισαι παιχταρας..?Διοτι εγω κατι τετοιο συμπεραινω...Μαλλον οφειλεται στην ηλικια σου αλλα καλο ειναι να μην περιαυτολογεις ...ασε τους αλλους να μιλησουν και να αναφερθουν στην αξια σου.Συγνωμη αλλα εκνευριζομαι οταν καποιος προσπαθει μεσα απο τετοια post να περασει στους υπολοιπους διθυραμβους για τον εαυτο του και ποσο καλος παικτης ειναι..φυσικα τιποτα προσωπικο ..δεν σε ξερω καν!!Ελπιζω να προσγειωθεις γρηγορα γιατι φαινεται πως το εχεις καβαλλησει το καλαμι απο τωρα και δεν θα σου βγει σε καλο ! Παράθεση
SHARKastic Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Μόλις είδα το μήνυμα σου και με εξέπληξε φίλε μου.Αν ένα πράγμα έχω σιχαθεί τα τελαυταία χρόνια με το ιντερνετ και τα δεκάδες φόρουμ, αυτό είναι οι διαξιφισμοί μεταξύ των μελών και οι καβγάδες που ουσιαστικά ξεκινούν από ασήμαντες αφορμές.Εγώ έγραψα έχθές το βράδυ ένα άρθρο στο my blog και όχι στο forum επειδή θεώρησα σκόπιμο να τιμήσω έναν γνωστό μου από τα live tournys που παίζω φέτος σε καθημερινή βάση.Δικαίωμα σου και μάλιστα αναφαίρετο να δημιουργήσεις την οποιαδήποτε γνώμη θες για εμένα. Με μια ελάχιστη διαφορά όμως. Αν όντως ήθελες το καλό μου και να με συμβουλέψεις κάτι (επειδή συν τοις άλλοις είμαι και πολύ μικρός), θα μπορούσες να το κάνεις με σαφώς πιο όμορφο και λιγότερο επιθετικό τρόπο στέλνωντας ένα προσωπικό μήνυμα, ή έστω ένα σχόλιο στο blog. Το να ξεκινήσεις όμως ολόκληρο θέμα στο forum, κράζωντας με για κάτι που χωρίς τα κατάλληλα δεδομένα συμπέρανες, είναι αν μη τι άλλο άκομψο. Από μικρός στον καφενέ του χωριού οι παπούδες με συμβούλευαν να προσέχω τον τρόπο που θα κρίνω την οποιαδήποτε κατάσταση γιατί μέσα σε αυτόν καθρεφτίζεται το ήθος μου.Όσο για αυτό που είπες για διθυράμβους και για το καλάμι πυ έχω καβαλήσει, μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο και εκτός πραγατικότητας. Δεν σε κατηγορώ όμως. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν και πόσο μάλλον σε κάποιον άγνωστο ότι δεν είμαι ελέφαντας. Κλείνω με ένα από τα αγαπημένα μου ρητά: "The only fool bigger than the person who knows it all is the person who argues with him." - (Stanislaw Jerszy Lec)Μια θερμή παράκληση: Αν επιθυμείς να συνεχιστεί η οποιαδήποτε κουβέντα αυτό καλό θα ήταν να γίνει μέσα από προσωπικά μηνύματα. Νομίζω πως εδώ δεν χωράνε οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα κακώς κείμενα της προσωπικότητας του καθενός. Εσύ λές ότι έχω καβαλήσει το καλάμι, εγώ σε ειρωνεύομαι για τον επιθετικό τρόπο που εξέφρασες την άποψη σου και μπλα μπλα μπλα... Έλα όμως που αυτά δεν ενδιαφέρουν την μεγάλη μάζα που μπαίνει εδω μέσα με στόχο να βελτιώσει λίγο το παιχνίδι του και να διευρύνει τους ορίζοντες του και το πεδίο της σκέψης του πάνω στο εξειδικευμένο αυτό χόμπυ του.Ευχαριστώ πολύ,Καλό βράδυ. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Οταν γραφεις κάτι δημόσια να εισαι ετοιμος να δεχτείς και δημόσια κριτική γιαυτό που γράφεις.Δεν νομίζω οτι εχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση.Δηλ αν γράψει κάποιος οτι η πρωτευουσα της Βουλγαρίας ειναι το Λονδίνο ο άλλος θα πρέπει να τον διορθώσει με πρoσωπικό email για να μην αντιπαρατεθεί μαζί του?Εγραψες κάτι και δέχτηκες κριτική. Εαν διαφωνείς με αυτήν μπορείς να τον πείσεις οτι κάνει λαθος και οχι γιατί στην έκανε δημόσια.Δημόσια δεν την έστειλες? Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο ..αλλωστε δεν γνωριζομαστε.Οποιος διαβασει το post που εκανες,πιστευω πως θα βγαλει τα ιδια ακριβως συμπερασματα...οτι δηλ.αντι να αναφερεσαι στα κατορθωματα και την αξια του φιλου σου που επιχειρεις να τιμησεις ξεφευγεις απ'το θεμα και αναφερεσαι σε δικες σου ενεργειες που μαλιστα τις τονιζεις με τροπο που δειχνει πως προσπαθεις να πεισεις για την δικη σου αξια στο χωρο του ποκερ...Μπορει αυτο να γινεται κατα λαθος και να μην το προσεξες ομως, οσο και να σ'ενοχλει το σχολιο που εκανα, αυτο που βγαζεις προς τα εξω ειναι αυτο ακριβως που σου λεω ...προσπαθεις να προβαλλεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ ..καιεγω σε συμβουλευω 'ασε τις νικες σου οπως επισης και τους συμπαικτες σου να το κανουν.. Παράθεση
genok Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2007 takisnik έγραψε:Δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο ..αλλωστε δεν γνωριζομαστε.Οποιος διαβασει το post που εκανες,πιστευω πως θα βγαλει τα ιδια ακριβως συμπερασματα...οτι δηλ.αντι να αναφερεσαι στα κατορθωματα και την αξια του φιλου σου που επιχειρεις να τιμησεις ξεφευγεις απ'το θεμα και αναφερεσαι σε δικες σου ενεργειες που μαλιστα τις τονιζεις με τροπο που δειχνει πως προσπαθεις να πεισεις για την δικη σου αξια στο χωρο του ποκερ...Μπορει αυτο να γινεται κατα λαθος και να μην το προσεξες ομως, οσο και να σ'ενοχλει το σχολιο που εκανα, αυτο που βγαζεις προς τα εξω ειναι αυτο ακριβως που σου λεω ...προσπαθεις να προβαλλεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ ..καιεγω σε συμβουλευω 'ασε τις νικες σου οπως επισης και τους συμπαικτες σου να το κανουν..takh nomizw kaneis lathos an deis o sark leei oti eide me baria kardia to stoixhma kai tonizei thn eynoia poy eixe na toy pesoyn 4 kara.ayto den exei na kanei me epideiksh tis ikanothtas toy san paikth giayto o filos to egrapse opws to egrapse kai to tonizei malista "me varia kardia" diladi thewroyse oti einai xamenos kata 60-70%ara den kanei epeidiksi tis paiktikis ikanotitas toy.oson afora file shark ton antoni exei apolyto dikio otan grafeis dhmosia tha dexesai kai dhmosio epaino h kritikieinai allhlendeta ayta ta dyo diladi to dhmosiws grafein me thn kritiki h ton epaino.telos pantwn eirhnh umin Παράθεση
Recommended Posts