Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Φειδίας "ael1979" Γεωργίου είναι ο πιο κερδοφόρος Έλληνας παίκτης από τα online τουρνουά!

drazi

Recommended Posts

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mixolssss έγραψε:

i istoria einai upokeimeniki

den mporeis na tn diavaseis apo to wikipedia

Αυτό το λες εσύ; Μα 3-4 ποστ πιο πριν κάνεις copy paste το wikipedia και το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα σου!!! Και μετά κράζεις "μη χρησιμοποιείτε το wikipedia", που εγώ δε χρησιμοποίησα!!! Ό,τι ξέρω και έγραψα το διάβασα στο manual του φούρνου μικροκυμάτων, όχι στο wikipedia!

Δεν το καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρόμπα, όσο το συνεχίζεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEGONOS ISTORIKO PRAGMATIKO

katalaves?

DEDOMENO ALITHEIA EGINE SUMFWNIA UPOGRAFIKE

UPARXEI

auta p upostirizeis eina deigmata imimorfwmenou klasikou ellinara

TELOS dn asxoloumai allo dn exeis to erisma gnwsewn na akolouthiseis mia suzitisi panw apo morfwtiko epipedo gumnasiou

STAMATAW psaxe s wikipedia na morfwtheis

PATA s GOOGLE ELLINARAS GAMATOS THEOS MAGAS O VASILIAS TOU KOSMOU

kai pes mas opws prin ti gamatoi p einai oi ellines! kai poso mas agapane oi kupriou

VATHIA MESANUHTA KALHNUHTA S

Kala_Azar έγραψε:

χωρις διαθεση για τσακωμους και ελληνικα αιματα και με απολυτο σεβασμο σε ολους οι 9/10 κυπριους που ειναι στη σχολη μου εκνευριζονται οταν τους λεμε ελληνες.

θεωρουν αυτονοητο οτι αλλο κυπρος αλλο ελληνας.

Δυστυχώς το πάραπάνω μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Ισως ο Mathew_Ace και ο Sick_Sick να μην νοιώθουν έτσι, αλλα εγώ το έχω εκλάβει πολλές φορες. Το έχουν εκλάβει και πολλά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος με τους οποίους το έχω συζητήσει πολλές φορές.

Καποτε με προβλημάτιζε. Τώρα όχι. Κατέληξα οτι το πως αισθάνεται ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα (Ελληνας, μη Ελληνας, ΚΎπριος Κινέζος).

Το αν η Κύπρος είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας, είναι απλή ιστορία. Δεν νομίζω να χωράει συζήτηση.

Mixolssss έγραψε:

GEGONOS ISTORIKO PRAGMATIKO

katalaves?

DEDOMENO ALITHEIA EGINE SUMFWNIA UPOGRAFIKE

Αααααααααααα, ΟΚ! Δηλαδή υπογράφτηκε συμφωνία, δεν ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από το λαό, όπως μας έλεγες πριν;

klo_23 έγραψε:

ellines eimaste afou enoikoume sto ellhniko ethnos, den eimaste elladites.

παω γυρευοντας αλλα τι λες? και ο μιχος....

αλλα δεν φταιτε εσις.

το 2010 στα σχολεια μαθαινουν στα οπαιδια οτι υπηρχαν κρυφα σχολια...

JeanJK έγραψε:

Kala_Azar έγραψε:
χωρις διαθεση για τσακωμους και ελληνικα αιματα και με απολυτο σεβασμο σε ολους οι 9/10 κυπριους που ειναι στη σχολη μου εκνευριζονται οταν τους λεμε ελληνες.

θεωρουν αυτονοητο οτι αλλο κυπρος αλλο ελληνας.

Δυστυχώς το πάραπάνω μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Ισως ο Mathew_Ace και ο Sick_Sick να μην νοιώθουν έτσι, αλλα εγώ το έχω εκλάβει πολλές φορες. Το έχουν εκλάβει και πολλά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος με τους οποίους το έχω συζητήσει πολλές φορές.

Καποτε με προβλημάτιζε. Τώρα όχι. Κατέληξα οτι το πως αισθάνεται ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα (Ελληνας, μη Ελληνας, ΚΎπριος Κινέζος).

Το αν η Κύπρος είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας, είναι απλή ιστορία. Δεν νομίζω να χωράει συζήτηση.[/quote:1577bfvs]

Afto pou les safws isxiei. Isxiei episis kai to gegonos oti ena synolo Ellinwn den symbathei-thewrei pareisaktous -allodapous tous ellinokyprious. Afta omws, kai san ellinokyprios-kyprios- ellinas pou eimai mborw na sou epivevaiwsw oti antistoixoun se meionotita pou antikatoptrizetai sto 4-8%. De facto. Kai apo tis 2 plevres tou nomismatos safws.

PS: mixolssss, find a hole and drop yourself in it.

fridis έγραψε:

fortsa PAOKARA OEOEOEOEOEOEOEOEOE

ANTE KAI GAMISOY RE fenermpaxtse

mpite na deite ti ginete mesa sto koloxanio reeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.iraqgoals.tv/ch11.html

τι να μας πεις και εσυ που εχετε για επιθετικο τον σαλπιγγιδη???

μιλαμε ο τυπος ειναι για ΑΠΕΛΑΣΗ :P

mathew ace έγραψε:

.... Kai apo tis 2 plevres tou nomismatos safws.

Ακριβώς ..

Τι χαλιέσαι με την άποψη του καθενός?? Πανε πιές την ποτάρα σου στο Coral (Εσύ δεν γράφεις για το coral?? :laugh: )και ξεχασέ το.

Kala_Azar έγραψε:

fridis έγραψε:

μιλαμε ο τυπος ειναι για ΑΠΕΛΑΣΗ :P[/quote:teenykuv]

ti na soy po kai egw

poy ta paidia pigan stin poli xwris kameres,xwris ypourgoys,xwris na dixni to mats h ert {poy plirono kai go},xwris diafimisi,xwris astinomiki sinodia,xoris fovo,me tin uefa na kanei ta strava matia,

e loipon na soy po kati nai re parton kai apelaseton mias kai aytos einai rosopontios kai esy ellinas protevoysianos

alla ena na thimase oti xaraktirismo kai oti xroma vapsis kapoion den simeni oti toy kserizoses kai ta pisteyo toy

ante twra kalo vrady kai prosexe min skasi kana lastixo ekei konta kai moy tromaksis

fridis έγραψε:

Kala_Azar έγραψε:
fridis έγραψε:

μιλαμε ο τυπος ειναι για ΑΠΕΛΑΣΗ :P[/quote:2upyvqew]

ti na soy po kai egw

poy ta paidia pigan stin poli xwris kameres,xwris ypourgoys,xwris na dixni to mats h ert {poy plirono kai go},xwris diafimisi,xwris astinomiki sinodia,xoris fovo,me tin uefa na kanei ta strava matia,

e loipon na soy po kati nai re parton kai apelaseton mias kai aytos einai rosopontios kai esy ellinas protevoysianos

alla ena na thimase oti xaraktirismo kai oti xroma vapsis kapoion den simeni oti toy kserizoses kai ta pisteyo toy

ante twra kalo vrady kai prosexe min skasi kana lastixo ekei konta kai moy tromaksis[/quote:2upyvqew]

ε???

απλα ενοουσα οτι θελει απελαση γιατι ειναι αμπαλος...

βαζει ενα γκολ και μετα χανει αλλα 3 αχαστα...

πλακα εκανα γτ ειναι απεριγραπτος χασογκολης...

relax man...

baskont έγραψε:

Mixolssss έγραψε:
i istoria gia esena einai kapoies grammes s wikipedia

ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, έχεις σε προηγούμενο ποστ σου αντιγράψει την πρώτη πρόταση και την τρίτη παράγραφο και τη δημοσίευσες εδώ!!! Από το wikipedia! LOL ρε φίλε, έχεις και το θράσος να λες "ATOMA pou xrisimopooiun to diadiktuo ws pigi morfwsis einai to ligotero afeleis" και "i istoria gia esena einai kapoies grammes s wikipedia".[/quote:25inf9ao]

This is so unreal. Provlepw Darwin Award sto mellon sou..

http://www.darwinawards.com/

Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου thread.

τιμητικη αναφορα στo post του mathewace 'τραγουδαω τον εθνικο υμνο καθε μερα κ δακρυζω' και σε ολα τα post της mixalous

Το ακούσαμε κι αυτό... ότι δεν είμαστε Έλληνες.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μυστήρια άτομα...

Έβλεπα τα updates του ΜΕ κι ο poutsokefalos είχε δίπλα τη σουηδική σημαία, ο KingGR τη γερμανική. Ούτε αυτοί Έλληνες μήπως;

mathew ace έγραψε:

Σε γνωρίζω από την κόψη

του σπαθιού την τρομερή,

σε γνωρίζω από την όψη

που με βία μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη

των Ελλήνων τα ιερά,

και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Afto tragoudaw kai DAKRYZW KAI KANENAS DEN THA MOU TO STERISEI AFTO. KANENAS. ELLADA-KYPROS ENA KAI TO AFTO.

drazi έγραψε:

liondani έγραψε:
drazi έγραψε:
Είναι Κύπριος πολίτης ναι η όχι?Έχει κυπριακό διαβατήριο ναι η όχι?Όταν παίζει σε live τουρνουά δηλώνει Κύπριος ναι η όχι?

Ας αφήσουμε λοιπόν τους λαικισμούς κύριε poliskas.

OTI NA NAI !!!!!

ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΥΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ , ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ????

ΜΗΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟΣ ... ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ?[/quote:1xr4mpgf]Τα επιχειρήματα σου είναι παιδιού με νοητική καθυστέρηση.

Άλλωστε σου έχω ξαναγράψει ότι ο βλάκας είναι ανίκητος.[/quote:1xr4mpgf]

diesel_stupid_01.jpg

Ερωτηση παγιδα:

Αν ο poutsokefalos εχει σουηδικη σημαια, ο arxidokampos τι σημαια εχει?

EDIT: Μολις θυμηθηκα οτι προχθες που επαιζα ενα τουρ στην σταρς συμμετειχε κ ενας με κωδικη ονομασια: mounaki (australia)

Παρα το οτι προδωσε την χωρα κ μεταναστευσε, κρατησε τα ελληνικα εθιμα φαινεται..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...