gosor Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 o kathe laos tha einai kalo na apodextei thn istoria tou.kapoioi kuprioi thewroun ton eauto tous ellhna kapoioi oxi.Yparxoun pragmata pou mas enwnoun kai pragmata pou mas xwrizoun.Kleidwste to admins eleos... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Apisteutes papares graftikan se auto to topik me apokorifoma oti k kala opios elinas metanasteuei einai proin ellinas.Telika ixe dikio o papous moy otan elega oti sto Kanada eine ellinas kai stin ellada kanados.Pantos opos exete katantisei thn ellada auto to proin ellinas den me xalaei k polu. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
drazi Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα παρακαλώ τους υπεύθυνους να το κλειδώσουν.Αναφέρθηκα σε ένα καθαρά τυπικό ζήτημα και όμως έγινε πανικός.Ποτέ δεν ισχυρίστικα ότι οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες.Δεν περίμενα νέοι άνθρωποι να έχουν τόσο ακραίες απόψεις και τέτοια αμορφωσιά.Ειλικρινά λυπάμαι.Δεν θα επανέλθω στο θέμα και ελπίζω η παράκληση μου να γίνει δεκτή από τους υπευθύνους. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clansman Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 μπα ρε φιλε, ηρθες και ειπες τη μπαρουφα σου, τωρα θα τα λουστειςκαι να σου πω και κατι.Ελλαδιτες και Κυπραιοι παικτες ταξιδευουν μαζι στα tour,συζητανε,κανουν παρεα, ειναι ομαδα.Ανηκουν ολοι στην ιδια ελληνικη ποκερικη κοιντητα.Δεν ξερω αν εισαι αμορφωτος αλλα σιγουρα εισαι ασχετος απο ποκερ. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
loizos83 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 File Anton gia na sou liso thn aporia exo elliniki simaia.Arxidokampos Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 mixlossss, mia entonh erwtikh apogohteush apo kyprio prepei na exeis viwsei edw kai 6 mhnes (opws exeis dhlwsei) kai koita pws katanthses... krima!P.S Alh8eia einai istorikos to paidi? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lDOLLS Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Ένα από τα πρώτα άτομα που κατασκόπευα όταν άρχισα να παίζω πόκερ και για μένα ένας πολύ ικανός παίχτης. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα με νέες επιτυχίες online αν και είμαι σίγουρος ότι έχει βρει τρόπο και βγάζει αλλού περισσότερα χρήματα από αυτό το παιχνίδι σε home games. Θυμήθηκα την τραγική ιστορία για το ept Λονδίνου που βγήκες 11. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά γιατί όχι στο φετινό Ept London!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonpitbull Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 loizos83 έγραψε:File Anton gia na sou liso thn aporia exo elliniki simaia.Arxidokampos :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Εσυ εισαι? Ειναι τιμη που σε γνωριζω διοτι οταν διαβασα πρωτη φορα το νικ σου δε μπορουσα να σταματησω να γελαω για 5 μερες.. Δε ξερω πως σου ηρθε το συγκεκριμενο αλλα ευγε.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 semibluff έγραψε:fridis έγραψε: fortsa PAOKARA OEOEOEOEOEOEOEOEOEANTE KAI GAMISOY RE fenermpaxtsempite na deite ti ginete mesa sto koloxanio reeeeeeeeeeeeeeeeeehttp://www.iraqgoals.tv/ch11.htmlουγκ ουγκ ουγκ... ζμπαουγκ[/quote:1t6oiefx] PPPPAAAAOOOKKKK REEEEE KAI GIA NA MIN KSEXNIOMASTE AFOU TO TOPIC TO KANAME SAN TA MOUTRA MAS SYMPOLITI,SYMPOLITI SOU MAMAME NANANANA NANANANA KAI TO NANANA A KAI TORA POU AFISATE TIS OMADES TOU TOPIKOU ARXISTE TO KLAMA XAXAXA KALI POREIA STO UEFA SAS EUXOMAI EGO THA EIMAI STOUS 16 KAI THA PERIMENO ESEIS KANTE TAMA STIN AGIA ATLETIKO NA MIN SAS RIKSEI KAMIA 6ara KAI THIMITHITE TIS KATA TONI EPOXES Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 To θέμα θα κλειδωθεί γιατί πάλι ξέφυγε το θέμα...Το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Κύπριοι είναι πιο Έλληνες και από εμάς εδώ και από την επαφή μου με τους Κύπριους πάντα έχω να θυμάμαι τα καλύτερα... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts