Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: 99% χρήμα και ...1% δόξα! **

Παρα πολύ ωραίο αρθρο, ίδιες σκέψεις γύρναγαν και στο δικό μου μυαλό τώρα τελευταία και τις διατύπωσες πολύ ωραία...Και εγώ έχω κόψει το online και παίζω μόνο live, λόγω των fishes που υπάρχουν και πραγματικά εκεί είναι τα λεφτά...

Δημοσίευση

:D:D o pio petiximenos Ellinas pextis apo live tournoua fetos dilonei pure cash player. Ena megalo F-U se olous tous tournament pros diladi :D hahahah Ainias rulez

Haha sigoura prepei na arxisw sovara na psaxnw fish games para na pezw sta pio diskola online games kathe mera. Kai elpizw auti i 'gnostiki dieurinsi' pou exw kanei toso kairo na metafrastei kai se megalitera makroxronia kerdoi!

p.s. exw xasei kapia kila twra, kai sou dinw ta 17m handicap twra gia to 100m tre3imo prop bet pou legame, etoimastou!

Δημοσίευση

Προφανώς, το table selection και πόσο μάλλον το game selection αποτελούν βασικούς παράγοντες κερδοφορίας στο πόκερ. Από την άλλη πλευρά, σε κάθε προσπάθεια επαγγελματικού προσανατολισμού υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που σίγουρα παίρνουν ένα κομμάτι από το 99%. Ασφάλεια, συνθήκες εργασίας, ηθική, ελεύθερος χρόνος, προσωπική και συναισθηματική ολοκλήρωση και άλλα πολλά ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός. Προσωπικά, θα προτιμούσα να παίζω στο Bellagio για 2ΒΒ/100 παρά σε ένα υπόγειο της Αθήνας για 5ΒΒ/100 για παράδειγμα. Όταν ξεκινούσα την άλλη καρριέρα μου ένας επιτυχημένος παλαιότερος συνάδελφος μου είχε πει: υπάρχουν πολλά χρήματα εκεί έξω, έξυπνο παιδί είσαι θα τα δεις, το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να τα αποκτήσεις. Αινεία πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σου.

Δημοσίευση

proswpika sti parousa fasi tis zwis mou,pou den exw oikogeneia na threpsw etc de mporw na pw oti symfwnw.egw paizw prwtistws epeidi goustarw to paixnidi.kanei challenge to myalo mou,tin anagki mou gi antagwnismo kai gia veltiwsi.

kai oso challenging k ethistiko ki an einai na kourepseis ena gidi i xara pou mou dinei ayto se sxesi me to na psarepseis ena karxaria de mporei na sygkrithei ki as mou anevazei to bnkrl kata to imisi.

Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

Προφανώς, το table selection και πόσο μάλλον το game selection αποτελούν βασικούς παράγοντες κερδοφορίας στο πόκερ. Από την άλλη πλευρά, σε κάθε προσπάθεια επαγγελματικού προσανατολισμού υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που σίγουρα παίρνουν ένα κομμάτι από το 99%. Ασφάλεια, συνθήκες εργασίας, ηθική, ελεύθερος χρόνος, προσωπική και συναισθηματική ολοκλήρωση και άλλα πολλά ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός. Προσωπικά, θα προτιμούσα να παίζω στο Bellagio για 2ΒΒ/100 παρά σε ένα υπόγειο της Αθήνας για 5ΒΒ/100 για παράδειγμα. Όταν ξεκινούσα την άλλη καρριέρα μου ένας επιτυχημένος παλαιότερος συνάδελφος μου είχε πει: υπάρχουν πολλά χρήματα εκεί έξω, έξυπνο παιδί είσαι θα τα δεις, το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να τα αποκτήσεις. Αινεία πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σου.

+1

Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

Ασφάλεια, συνθήκες εργασίας, ηθική, ελεύθερος χρόνος, προσωπική και συναισθηματική ολοκλήρωση και άλλα πολλά ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός.

yep ola ayta einai ta ypoloipa kai oxi h doxa (ade kai ligo ayth :cheer: ) alla katalavainw oti tha htan dyskolo na graftei arthro pou tha edine 1% sayta kai 99% sto xrhma etsi analafra.

vasika oti tou aresei tou kathena se oti ki an kanei,aytos na pernaei kala

p.s. symfwnw me to point gia thn terastia shmasia tou game selection. polloi paiktes de dinoun osh vash tha eprepe

Δημοσίευση

Κάποιοι διασκεδάζουν πιο πολύ παίζοντας και επικρατώντας σε ανταγωνιστικό poker και κάποιοι διασκεδάζουν περισσότερο με τα χρήματα που βγάζουν από το poker.Ολα δεκτά.Ο καθένας διαλέγει προσωπικά τι θέλει.Εγώ αν ήμουν pro, σιγουρα ειδικά στην αρχή θα κοιτούσα τα χρήματα και πως θα εξασφαλιστώ το συντομότερο δυνατόν.

Οι καλοί παίκτες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και τα τραπέζια δυσκολεύουν παντού.Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ότι edge έχεις

όσο είναι ακόμα νωρίς.

Δημοσίευση

gia polous to poker mpori na inai mia ependisi grigoyrou xrimatos epilegontas afta pou lei o ainias kai kala kani. opos kai poloi aloi

afta ta game omos den tha iparxoun mia zoi.tha diskolevese poli na vris fish game meta apo ena seimeio kai meta an exis kani tin kava sou kalos .mou thimizi istories apo black jack pou trexame apo edo kai apo ekei.i ali apopsi inai gia na minis sto pexnidi prepi na isai pragmatika kalos.xseo filo pou vgazi kala lefta on line cash kai den xriazete na trexi apo edo kai apo ekei kai aftos inai tis gnomis 99%lefta kai 1% doxsa.DIALEGIS KAI PERNIS..... TO PSOSTO INAI TO IDIO KAI STIS DIO PERIPTOSIS APO ENA SEIMIO KAI META........

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ο Αινείας έγραψε το αυτονόητο.Ότι δηλαδή ο επαγγελματίας παίζει για το χρήμα.Επομένως λογικό είναι να επιδιώξει να παίξει εκεί που υπάρχουν κατώτεροι παίκτες.Το πλεονέκτημα του επαγγελματία έναντι των υπολοίπων είναι το bankroll μαζί με την πείρα βεβαίως βεβαίως.Αν το δει κάποιος από αυτή τη σκοπιά το άρθρο είναι τέλειο.Εγώ μάλιστα θα έλεγα 100% για το χρήμα.