antonpitbull Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 crf88 έγραψε:trollzzoreal έγραψε:ti xrima ke bales re , i zoi einai orea , arnoume na kanw otidipote vareto kai katanagastiko opos i doulies tou simera , kathos ke na troo tin ora mou prospathodas na klepso atoma me salia sta pliktrologiaemas vrikes re wombat??[/quote:3qol4are]Wombat. Googled instantly.. HAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BadFishGR Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Κι ομως η ζωη δεν ειναι μονο το χρημα. Δεν ειναι το παν αλλα ουτε και η δοξα!Το να ειναι 99% χρημα αρα συνεπαγεται και η δοξα. Δεν γινετε να κερδιζεις και να μην αποθεονεσαι. Οποιοσ κανει καλα cash κατευθιαν γινετε αναγνωρισιμος μεσο των site αρα εξου και η δοξα. Το να ειμαι ολη την ωρα πανω απο εν keyboard και να προσπαθω να ανταγωνιζομαι στο πιος εχει τι δεν το προτημω. Η ζωη ειναι τοσο ομορφη για να μπορει να κλειστει μεσα σε μια οθονη.Ξεκολληστε λιγο και καντε μια βολτα να ανοιξει το μυαλλο και μετα παμε παλι.Ξεφυγα λιγο απο το θεμα poker αλλα υπαρχουν πολλοι ανθρωποιοι που εχουν και αλλα ιδανικα εκτος απο ενα παιχνιδι.Ναι ποκερ αλλα 70% το αλλο 30% πρεπει να θυμασαι οτι αναπναιεις και οτι εισαι ενας ανθροπ[ως με αναγκες.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 h zoh einai orea me ta 2 mora mou , tis 2 26ares othones mou ,makria apo aftes ola miazoune vareta kai griza.ke profanos sti zoi to mono pou aksizei einai na kathese ston ipologisti ola talla einai balles Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:h zoh einai orea me ta 2 mora mou , tis 2 26ares othones mou ,makria apo aftes ola miazoune vareta kai griza.ke profanos sti zoi to mono pou aksizei einai na kathese ston ipologisti ola talla einai ballespare kai ena tetoio kai eisai arxigos vasilaki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAMAN Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2010 HI ALE ALE 10Σου έχω εκφράσει επανειλλημένα την άποψη μου για την παικτική σου δεινότητα.Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι μην έχοντας την τύχη να σε γνωρίσουν έίναι η σεμνότητα που σε διακρίνει καθώς και η αβίαστη συνδρομή σου σε poker tips όταν σου ζητηθεί εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες πριμαντόνες του ελληνικού Πόκερ.Για άλλη μία φορά τα σέβη μου.PANAMAN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts