marcelos7 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Γεια σας παιδια αν μπορει να με διαφωτησει καποιος γιατι δεν εχω ιδεα απο καρτες,τραπεζες κτλ.Ζητησα χτες αναληψη στη προπληρωμενη καρτα που εχω.Πως θα καταλαβω αν μπηκαν τα λεφτα?Αποτι ξερω δε μπαινει αυτη η καρτα σε ατμ.Πρεπει να παω στη τραπεζα και να ρωτησω ποσα χρηματα εχει μεσα?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TheDonkey Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Εγώ έχω της κυπρου και στο ατμ δουλεύει κανονικά ... εκτός αυτού στο site της τράπεζας μπορείς να κάνεις εγγραφή και να βλέπεις τα στοιχεία της κάρτας σου όποτε θέλεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Internet Banking, θα σου λυθουν τα χερια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Internet Banking, θα σου λυθουν τα χερια.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts