Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Stacking για 2-4 rush

fileasfog

Recommended Posts

Ψάχνω στάκερ για 3-4000 $, για 100.000 χέρια rush poker 2-4 nl

(4 tables ταυτόχρονα) στην tilt, έως 30-11-2010.

50-50 τα κέρδη + rakeback. Η παρακολούθηση της πορείας απ΄τον backer θα γίνεται κατευθείαν από το λογαριασμό στην tilt, λόγω ότι για το rush δεν υπάρχει database.

Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν pm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διευκρινιση: Είσοδος στα tables με 160 $, έξοδο για στακ > 200 $.

Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα: 1-2 ΒΒ/100 που σημαίνει 4-8.000 $ κέρδος + rakeback (σίγουρα μεγαλύτερο από 2.000 $)

Αν ήξερα ότι τα έχεις ειλικρινά δε θα είχα πρόβλημα, αλλά επειδή δεν τα έχεις άκυρο. Αν έχεις 3-4.000 $ στείλε pm. Θα βγάλεις σχεδόν σίγουρα 2-5.000 $ κέρδος σε 3 μήνες.

Είμαι απ τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, ίσως και στον κόσμο και η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί δώρο σε αυτόν που θα συνεργαστεί.

Σε όλα τα site του εξωτερικου,που ζητάει καποιος να τον stackaroyn,παραθετει στοιχεια απο Opr και Ptr και graphs που δειχνουν, εν μερει, αν αξιζει η επενδυση.εδω στηριζομαστε μονο στην αποψη του παικτη(ενός απο τους καλυτερους στον κοσμο!!!) οτι ειναι δωρο αυτη η επενδυση.καλα κερδη να εχεις φιλε μου αλλα λιγο αυτογνωσία δεν βλαπτει!

ozi21 έγραψε:

Σε όλα τα site του εξωτερικου,που ζητάει καποιος να τον stackaroyn,παραθετει στοιχεια απο Opr και Ptr και graphs που δειχνουν, εν μερει, αν αξιζει η επενδυση.εδω στηριζομαστε μονο στην αποψη του παικτη(ενός απο τους καλυτερους στον κοσμο!!!) οτι ειναι δωρο αυτη η επενδυση.καλα κερδη να εχεις φιλε μου αλλα λιγο αυτογνωσία δεν βλαπτει!

+1.000.000.000.000.000.000.1

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και σ ευχαριστώ για την παρατήρησή σου, ωστόσο θεώρησα περιττό να ποστάρω Links γιατί είμαι αρκετά γνωστός στην κοινότητα και οι υποψήφιοι στάκερς με ξέρουν χρόνια.

Οι κωδικοί που παίζω είναι:

Fulltilt: ant546

Ongame: ant546

Pokerstars: fileasfog

Επειδή στην περίπτωσή μου δε θα βγάλεις άκρη από τα αποτελέσματα για το αν είμαι καλός παίκτης ή όχι, εκτός απ το opr της ongame με 28.000 $ κέρδη στα τουρς, (με τα ίδια finish positions στη stars είμαι χαμένος) θεώρησα σκόπιμο να μην τα ποστάρω.

Στο tableratings θα δεις απώλειες λόγω shots σε 30-60 και 50-100 FLH που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.

Γι αυτό το λόγο επειδή, δεν είμαι "βιτρίνα", αλλά έχω ένα "όνομα στην πιάτσα", προτιμώ το δεύτερο που μετράει και πιο πολύ.

Εξάλλου τα καλά αποτελέσματα δεν εξασφαλίζουν την εμπιστοσύνη και φερεγγυότητα που απαιτείται για τέτοιου είδους συναλλαγές.

Για cash δε θελεις stacking? Εισαι -14Κ σε stars και tilt και επειδη κερδισες μερικα donkaments θελεις τωρα full stacking για rush 2/4 και το θεωρεις και "δωρο" στους stackers?? :woohoo: :woohoo:

ΥΓ: nvm τωρα το ειδα shortstacking θελεις να κανεις...

Επειδή πιθανό να "ορμήξουν" πολλοί (αλήθεια γιατί άραγε; έχουμε να χωρίσουμε κανά οικόπεδο;) θα απαντήσω σε όλους σας αλλά λίγο καθυστερημένα για να μην πετάγομαι συνέχεια. Πιστεύω στην ελεύθερη έκφραση, γράψτε ότι πιστεύετε και θα λάβετε απάντηση συγκεντρωτικά. Αντέχω όση αμφιβολία και αμφισβήτηση θέλετε αλλά παρακαλώ, να τηρήσουμε ένα βαθμό ευγένειας. Καλή ημέρα να έχετε κύριοι...

Gademis το bust είναι μέσα στο ρίσκο που θα αναλάβει ο στάκερ, αν και σε 4 tables παίζω σχετικά tight άρα μικρότερο variance. Ωστόσο κερδίζει απ το γεγονός ότι θα χάσει μικρότερο κεφάλαιο. Φυσικά θα μπορούσα να ζητήσω κεφάλαιο 10 ή 20.000 με μικρή πιθανότητα bust αλλά θα ήταν υπερβολή. Πάντως με 160 είσοδο > 200 έξοδο πρέπει να γίνουν σόδομα και γόμορα για να bustareis.

fileasfog έγραψε:

Gademis το bust είναι μέσα στο ρίσκο που θα αναλάβει ο στάκερ, αν και σε 4 tables παίζω σχετικά tight άρα μικρότερο variance. Ωστόσο κερδίζει απ το γεγονός ότι θα χάσει μικρότερο κεφάλαιο. Φυσικά θα μπορούσα να ζητήσω κεφάλαιο 10 ή 20.000 με μικρή πιθανότητα bust αλλά θα ήταν υπερβολή. Πάντως με 160 είσοδο > 200 έξοδο πρέπει να γίνουν σόδομα και γόμορα για να bustareis.

Obv ta 10K einai ypervoli.Apla mou fainetai poly high risk katastasi,vevaia esy xereis kalytera apo mena.

Kali tixi sou euxomai an xekiniseis.

Justrivered οι απώλειες στο cash οφείλονται σε κάτι session 30-60 και 50-100 fixed limit με -4.000 $ κλπ, και είναι τα stake που έπαιζα παλαιότερα, αλλά τελικά εγκατέλειψα λόγω τρελού rake. Μπορείς να το δεις στο overview. Όσο αφορά τα donkaments θα δεις ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη νίκη που με "σήκωσε". Ό καλύτερος δείκτης για τα ΜΤΤ είναι τα finish positions πάνω δεξία (Ε,ΕΜ,Μ,ML,L) ή το ITM. Εκεί δε νομίζω ότι υστερώ σε κάτι, και αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε πολύ επιτυχημένους παίκτες και θα διαπιστώσεις ότι έχουν πάνω κάτω τα ίδια. Απλά δεν είχα την τύχη να "σηκώσω" το μεγάλο τουρ, που κάνει τη διαφορά, σ αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν ειπα οτι δεν εισαι καλος στα tournament μπορει να εισαι πολυ καλος αλλα οταν ζητας stacking για cash και το παρουσιαζεις σαν τρελη ευκαιρια λεγοντας οτι εισαι "απο τους καλυτερους παιχτες στην Ελλαδα και τον κοσμο" θα πρεπει να εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα στο cash η εστω να crushareis smaller stakes.

Αλλιως stick to tournaments και με τα αποτελεσματα σου θα βρεις stackers, απο SS δεν ξερω τιποτα οποτε.. Τεσπα καλη τυχη.

Για ποιο λογο ενασ κερδοφορος παιχτης να ζητησει stacking ποτε δε καταλαβα.

αφου το κερδος οπως λες ειναι stadar γιατι δε βαζεις τα λεφτα απο την τσεπη σου να σου μεινουν κιολας?

Ωραία ερώτηση και ty. Η απάντηση είναι απλή: τη δεδομένη στιγμή και για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν έχω διαθέσιμο κεφάλαιο 4.000 $ για να ρισκάρω στο πόκερ.

υ.γ. εννοείτε ότι οι αναφορές μου όπως "απ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο" κλπ, γίναν στα πλαίσια χιούμορ...

Πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το πλατιάσουμε άλλο. Το πράμα είναι απλό. Κάνω πρόταση-> όσοι ενδιαφέρονται στέλνουν pm->κανονίζουμε τις λεπτομέρειες-> κάνει transfer στην tilt 4.000 $-> παίζω έως 30-11-2010-> βλέπουμε τι έχω κάνει->αν κερδίσω του στέλνω το αρχικό κεφάλαιο + μισά κέρδη )->αν χάσω του στέλνω όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο ή τίποτα αν είναι 0. Ο έλεγχος της πορείας θα γίνεται με απευθείας πρόσβασή του στο account.

πιο απλά δε γίνεται. πιο απλά κι απ το χρηματιστήριο, κι απ την επένδυση σε ακίνητα, και πολλά άλλα είδη επενδύσεων.

Δε μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κερδίσω. όπως επίσης δεν υπάρχει κανείς στον πλανήτη που μπορεί να πει ότι θα χάσω.

Τώρα κάτι σχόλια τύπου "πολλα ναρκωτικά" (προς vatal) και κάτι τέτοια είναι τουλάχιστον άτοπα και δεν ταιριάζουν σε έμπειρους παίκτες.

κοιτα!

ενας σοβαρος παικτης μπορει ανετα σε 2 μηνες να βγαλει 4000$ ρισκαροντας πολυ πιο λιγα χρηματα.

(αρα μαλλον εσυ ψαχνεις για κοροιδα)

αν πραγματικα θελεις να κανεις κατι τετοιο με στοιχειωδη σοβαροτητα ζητα ενα κεφαλαιο 500$ και παιξε 0,10-0,25.

στα 1-2 και με 4000$ πραγματικα δε νομιζω ουτε καν να το σκεφτει καποιος να σε στακαρει

φιλικα παντα

κοιτα!

ενας σοβαρος παικτης μπορει ανετα σε 2 μηνες να βγαλει 4000$ ρισκαροντας πολυ πιο λιγα χρηματα.

αν πραγματικα θελεις να κανεις κατι τετοιο με στοιχειωδη σοβαροτητα ζητα ενα κεφαλαιο 500$ και παιξε 0,10-0,25.

στα 1-2 και με 4000$ πραγματικα δε νομιζω οθτε καν να το σκεφτει καποιος να σε στακαρει

φιλικα παντα

sir Achil έγραψε:

κοιτα!

στα 1-2 και με 4000$ πραγματικα δε νομιζω ουτε καν να το σκεφτει καποιος να σε στακαρει

φιλικα παντα

?