Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Αυτόματη ανανέωση ιστοσελίδας

fileasfog

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Πολλές φορές όταν γράφω κάτι, χάνεται με την αυτόματη ανανέωση, κάτι που είναι εφιάλτης στα μεγάλα ποστ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση σελίδας στην ενότητα του φόρουμ. Είσαι σίγουρος ότι έγραφες κάτι στο φόρουμ κι έκανε ανανέωση η σελίδα;

Το έχω πάθει με το chat αρκετές φορές. Στο forum πρωτη φορά. Επιφυλάσσομαι επειδή είναι η πρώτη φορά, μην πατήθηκε κάνα κουμπί κατά λάθος

poliscas έγραψε:

Δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση σελίδας στην ενότητα του φόρουμ. Είσαι σίγουρος ότι έγραφες κάτι στο φόρουμ κι έκανε ανανέωση η σελίδα;

Logika kapoio component me banner tin kanei tin douleia! gia rikse mia matia ekei prwta.

Filika

Mike

Νομίζω ότι η αυτόματη ανανέωση σε post συμβαίνει μόνο όταν γράφετε σε σχόλιο είδησης από τη σελίδα της είδησης και όχι από τη σελίδα του thread στο forum.

fileasfog έγραψε:

Ναι εγω εκει το έπαθα, σαν πρώτος ποστερ κάτω απ την είδηση.

Μάλιστα, έτσι εξηγείται...

Επειδή βλέπω ότι κι άλλα μέλη έχουν προβλήματα με το Refresh, μεγάλωσα ακόμη περισσότερο τον χρόνο με τον οποίο γίνεται η ανανέωση των σελίδων στα 20 λεπτά.

Δηλαδή μόνο αν βρίσκεστε επί 20 συνεχή λεπτά στην ίδια σελίδα θα γίνει ανανέωση. Πρακτικά δηλ. όποιος βρίσκεται ενεργά στο site δεν πρόκειται να δει Ανανέωση, εκτός αν αφήσει το tab του Pokerland ανοιχτό κι επιστρέψει πάλι μετά από αρκετή ώρα στην ίδια πάντα σελίδα..