moderator Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Πριν από λίγα λεπτά το chip count του Main Event του WSOPE της ημέρας 1Α είχε ως εξής (οι πρώτες θέσεις μόνο):Huseyin Yilmaz 85000Sarah Taylor 62000Joe Serock 61800Erik Seidel 53000Dean Sanders 52600Patrick Bruel 51000Brian Townsend 48000Francisco Lopez 48000Jennifer Harman 47500Konstantinos Panikidis 44500Noah Jefferson 42000Jeff "ActionJeff" Garza 41500Greg Raymer 38000Phil Hellmuth 36000Marco Traniello 35000Rene Pedersen 33250Thomas Wahlroos 33000Matthew Hankins 32400Jan Heitmann 32000O areuontilt βρίσκεται στην 10η θέση !!! Απλά δείτε όλα τα "τεράστια" ονόματα στην κατάταξη και θα καταλάβετε τι ανταγωνισμό αντιμετωπίζει !!!!Καλή συνέχεια Κώστα, έχεις τις ευχές όλων μας !!!!O babes10 από ότι μάθαμε είναι chip leader στο δικό του τραπέζι.Ο bux ξεκινάει αύριο τις προσπάθειες. Σημείωση: Από την ημέρα 2 θα ξεκινήσουμε την ενημέρωση για το Main Event στην ενότητα με τα Live Updates. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Joe Serock ή Sebock είναι στο 3 με 61800;Μπράβο στον Κωνσταντίνο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Όχι δεν είναι ο γιός του Γκρήνσταιν άλλος είναι αυτός:Νέο chip-count:Huseyin Yilmaz 85000Erik Seidel 65000Jeff "ActionJeff" Garza 64000Sarah Taylor 62000Joe Serock 61800Annette Obrestad 57500Dean Sanders 52600Patrick Bruel 51000Ian Munns 50000Francisco Lopez 48000Jan Sorensen 46000Brian Townsend 44500Konstantinos Panikidis 44500Noah Jefferson 42000Erick Lindgren 39000Paul Jackson 36150Phil Hellmuth 36000Marco Traniello 35000Humberto Brenes 34000Κάτω από τον Κωνσταντίνο είναι οι Λίντγκρεν, Χέλμουθ, Τρανιέλο, και Μπρένες ... Από πάνω είναι τα "τέρατα" του online πόκερ:Annete15, Townsend, ActionJeff και ο μεγάλος Έρικ Σήντελ....Αυτό κι αν είναι field φίλε μου !!! Εγώ αν ήμουν εκεί πιο πολύ ώρα θα ζητούσα αυτόγραφα παρά θα έπαιζα πόκερ !!! :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Stayro o "BUX" einai o Andreas P. pou htan kai sto GPT?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Ναι αυτός είναι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Τι ζωη ειναι αυτη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Το βλέπει κανείς κάπου live; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Μπορείς να ενημερωθείς εδώ:*http://www.pokernews.com/live-reporting/2007-wsop-europe/wsope-main-event/Στη δεξιά στήλη έχει τα chip-counts Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Ναι αυτό το βλέπω εκεί είμαι απλά λέω μήπως έπαιζε πουθενά κανά live streaming video στον νετ αλλά που τέτοια τύχη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Μόνο το τελικό τραπέζι θα καλυφθεί ζωντανά, Το live streaming θα είναι διαθέσιμο απο το επίσημο site του WSOP, όμως δεν θα είναι δωρεάν..Πρέπει να πληρώσεις $49 για να γίνεις συνδρομητής για ένα χρόνο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 DISTIXWS O KWSTAS PANIKIDIS APOKLEISTIKE APO TIN SYNEXEIA...PRWTOS AYTH TH STIGMH O GUS HANSEN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 KOKEHAVITO έγραψε:DISTIXWS O KWSTAS PANIKIDIS APOKLEISTIKE APO TIN SYNEXEIA...PRWTOS AYTH TH STIGMH O GUS HANSENΞερεις πως? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:KOKEHAVITO έγραψε:DISTIXWS O KWSTAS PANIKIDIS APOKLEISTIKE APO TIN SYNEXEIA...PRWTOS AYTH TH STIGMH O GUS HANSENΞερεις πως?[/quote:1vkffksl]Μολις το έμαθα JJ vs AA και πηγε all-in pre-flop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 O KWSTAS PANIKIDIS APOKLEISTIKE KANONTAS PREFLOP ALL IN ME JJ TON EIDE O PAUL EPHREMSEN ME AA KAPOU EKEI EIPE ANTIO!!!KRIMA TA PHGE OMWS POLI KALA...EPISIS ENA XERI J 7 2 EKANE TON PHIL HELLMUTH NA TA KANEI RIMADIO MESA STO KAZINO...O IDIOS KRATOUSE 7 7 O ANTIPALOS J J KAI META TO FLOP PIGANE ALL IN...OPWS KATALABATE O HELLMUTH ARXISE NA BRIZEI NICE F....G DEALING,THIS IS UNF...G BELIEVABLE ,O INSPECTOR EDWSE ENTOLI GIA ALLAGH TOU DEALER KAI O HELLMUTH APANTISE "OXI AFHSE THN NA MOY DWSEI ALLI MIA FORA GAM...RTO!!" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 o aionios phil...o kai gamo ti mana sas olonon...More ti malakas einai aftos??????????Oso skeftomai oti plirosa gia na diavaso vivlia tou kai na do dvd tou...me pianei tetarteos....Kouragio Phil...Kapote tha paixeis kai me ton Taki...Exeis xasei pote me 3-2 off?(Taki, zoume, afti ti skini na doume!!!!!!!!!!!)theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 META APO 3 XERIA KAI ENW EIXE ALLAXEI DEALER HELLMUTH ME ANTIPALO TON IDIO....8 9 Q OLA KARA O ANTIPALOS PAEI ALL IN O HELLMUTH TA BLEPEI KRATAEI K K TO ENA KARO..O ANTIPALOS KRATAEI 8 8 EXEI SET ..KAI O HELLMUTH TA DIKA GAM...STAYRIDI TURN 5 KOUPA ...RIVER 10 KARO...AYTH EINAI DEALER...DEALER GIA FILIMA...RE TON PALABO... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 eipame...sto myalo, anti gia "faia ousia" exei...to...button!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 KAI TO TELEIWTIKO....DEEP BREATH..."NO ONE PLAYS THE SHORT STACK LIKE ME""IM THE SMARTEST PLAYER IN THE WORLD""THEY JUST DONT UNDERSTAND THE BEAUTY OF IT""IM THREE LEVELS ABOVE THEM.IF I WAS JUST ONE LEVEL UP THEYD GET IT""I LOVE THE CHALLENGE,IVE COME BACK HUNDRENDS OF TIMES""I WEAR LADIES UNDERWEAR""OKAY I MADE THE LAST ONE UP"....TA PAIXE I PAIXTOURA ,BEBAIA DEN EINAI KAI LIGO THN PROIGOUMENI MERA NA EISAI DEYTEROS KAI THN EPOMENI MERA DEYTEROS APTO TELOS!!PAROLAYTA EINAI SIMPATHESTATOS...KAI ME POLI KALA BIBLIA STELIO... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Ο ίδιος ο Φιλ Χέλμουθ έχει πει ότι είναι ο Τζο Μακ Εν Ρόου του πόκερ (Ο Τζο Μακ Εν Ρόου ήταν εκείνος ο Αμερικάνος παικταράς του τένις που πετούσε τις ρακέτες, έβριζε τους διαιτητές κλπ)Δεν ξέρω αν όλα αυτά που κάνει είναι original και είναι όντως ένα "μικρό παιδί" που απλά δεν ξέρει να χάνει ή το παρατραβάει και λίγο χάριν της δημοσιότητας, που προσελκύουν όλα αυτά τα ξεσπάσματα.Σε κάθε περίπτωση πάντως ο άνθρωπος έχει το απόλυτο ρεκόρ (11 βραχιόλια του WSOP) και η ποκερική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη. Όποιος θέλει να τον κρίνει ως παίκτη ας κερδίσει πρώτα 12 βραχιόλια και μετά πολύ ευχαρίστως να τον ακούσουμε.Η άσχημη προσωπικότητα ποτέ δεν αποτέλεσε κριτήριο για να κρίνουμε την αξία ενός τραγουδιστή, ηθοποιού, άνθρωπου της τέχνης, αθλητή κλπ...Ίσα-ίσα που τις περισσότερες φορές για να φτάσεις σε τέτοια επίπεδα το πιθανότερο είναι να έχεις ένα υπέρμετρο ΕΓΩ. Κι αν δεν το έχεις είναι πολύ εύκολο να καβαλήσεις το καλάμι όταν σε πολιορκούν οι δημοσιογράφοι για μία δήλωση...Προσωπικά γελάω πάρα πολύ όταν παρακολουθώ βιντεάκια με τον Φιλ... βλέπεις έναν μαντράχαλο δύο μέτρα να φέρεται σαν ένα κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο... είναι πραγματικά για γέλια ο τύπος. Φυσικά η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, γραφική και κατακριτέα 100%. Όλοι θα πρέπει να ξέρουμε να χάνουμε με αξιοπρέπεια και όχι να γελοιοποιούμαστε κατ'αυτό τον τρόπο..Όμως καμιά φορά όταν είναι τόσο μεγάλη η αξία ενός παίκτη όλα αυτά συγχωρούνται...και περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 ναι, φοράει και φανταχτερά string!ούτσα πάλι, ούτσα πάλι, οε! οε!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 έλα ρε Σταύρο,τι μου την αναφέρεις την αξία του...Έλληνες είμαστε γαμώτο μου...Το πρώτο πράγμα που "μαθαίνεις"...είναι να είσαι ΚΑΛΟ παιδί...Όχι καλός αθλητής...π.χ.Τον Τάκη τον Καραγκιοζόπουλο τον θυμάστε?Ακόμα "βιαστή" τον φωνάζουν...Παρότι την παντρεύτηκε τελικά, την κοπέλα...Είναι λοιπόν...ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..."κάλλιο να σου βγεί το μάτι...παρά τ' όνομα..."Τό έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ...Χεσμένα τα έχω τα 11 βραχιόλια του και τα 40 κολιέ του...Έιναι ανάγωγος και παλιοχαρακτήρας και δεν τον φωνάζουν ούτε στο...GPT(!) για να παίξει...Το πόκερ, άλλωστε, είναι παιχνίδι ψυχολογίας...Αν έχεις από δίπλα σου τον..."high definition μαλάκα", είναι δυνατόν να παίζεις σωστά?ΟΥΣΤ!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Φυσικά πάνω από όλα μετράει ο άνθρωπος, αυτό είναι το σπουδαιότερο απ' όλα. Όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μαραντόνα δεν ήταν ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος όλων των εποχών επειδή σνιφάριζε την κόκα με το μπουρί ή ότι ο Φρανκ "The Voice" Σινάτρα δεν ήταν Τραγουδιστάρα γιατί ήταν αρχιμαφιόζος, ή ο Μπετόβεν δεν ήταν ο μεγαλύτερος συνθέτης γιατί ήταν ο χειρότερος παλιοχαρακτήρας...Εντάξει βλεπουμε τον Φιλ στα τραπέζια, δεν σημαίνει ότι θα τον κάνουμε και φίλο μας, αλίμονο.. Να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Επειδή τυγχάνει να είμαι μουσικός,να σε διορθώσω, στο ότι "παλιοχαρακτήρας" ήταν ο Mozzart, όχι ο Bethoven (κουφός ήταν ο "φουκαράς").Για δε, τον Maradona, δε σου κρύβω ότι θεωρώ Nο1 τον Pele και όχι αυτόν...Για τον Sinatra, έχεις δίκιο, αλλά...ουδείς τέλειος...Αυτό φυσικά, ισχύει και για τον Phil, που ο Θέμης, μου έχει πεί ότι όλοι λένε πως στην προσωπική του ζωή, είναι...άλλος άνθρωπος...Είχα πεί όμως τότε..."πιά προσωπική του ζωή...που η ζωή του είναι το πόκερ και το πόκερ η ζωή του?"Και να σου πω και κάτι?Δεν υπάρχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ παίκτες με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αποτελέσματα και με ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ χαρακτήρες?Ασφαλώς ναι!Ε! αυτούς συμπαθώ και από αυτούς θέλω να μάθω 5 πράγματα...Και αν το παιδί μου (π.χ) μου έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί με το πόκερ, θα του έλεγα να κάτσει δίπλα στον "μεγάλο δάσκαλο"...τον Chris -Jesus- Ferguson, τον παίκτη που είναι μια "ήρεμη δύναμη" και που δεν έδωσε δικαίωμα ποτέ μέχρι σήμερα...Απλός, συνετός, καταδεκτικός και φίλος με όλους! (εκτός του Phil...υποθέτω...), φυσικά υπάρχουν και πολλοί ακόμα...theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 H αληθεια ειναι παντως οτι οταν ο Φιλ πηρε μερος στο Tournament Of Champions 2005, αποκλειστηκε στην 3η θεση πισω απο Κορκινς και Ματουσοβ.Τοτε λοιπον με το που αποκλειστηκε 3ος αρχισε τα ψιλο-καντηλια.Εκει λοιπον,ενας απο τους δυο παικτες κατι του ειπε, δεν θυμαμαι ακριβως τι, αλλα εχω την εντυπωση οτι ηταν κουβεντα παρηγοριας ("Μια χαρα τα πηγες,ησουν ατυχος") ή κατι τετοιο.Προς μεγάλη μου εκπληξη λοιπον γυρισε και ειπε ο Φιλ "I'm just steaming guys, good game". Δεν περιμενα να ακουσω τετοια κουβεντα απο εναν τυπο που,οταν χανει ώντας underdog φταιει ο dealer ενω οταν χανει απο bad beat φταινε οι αχρηστοι οι παικτες!!Ειμαι σχεδον σιγουρος πως η εικονα του μακρια απο το τραπεζι ειναι εντελως αντιδιαμετρικη...Αλλα μπορει και να κανω λαθος, ποιος ξερει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Γιατί, μήπως ξέρει ο ίδιος????????????theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts