Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τα φαβορί επικράτησαν στο main event του Greek Poker Tour

Viva

Recommended Posts

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τα φαβορί επικράτησαν στο main event του Greek Poker Tour

Γιατί θεωρούνται ισχυρότεροι Έλληνες πάικτες οι Πανόπουλος και Καματάκης; Εκτός απο μία θέση in the money στο πρόσφατο ΕΡΤ (πριν μία εβδομαδα), τον Πανόπουλο δεν τον ήξερε κανείς. Όσο για τον Καματάκη, πρώτη φορά τον ακούω σαν παίκτη του πόκερ. Εκτός και αν κάνω λάθος.

Συγχαρητήρια και για τα update του GPT.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

plirofories gia olous........:)

o k. Panopoulos einai einai THANATOS se cash table kai opios amfivalei gia fto mporei aneta na paiksei mazi tou 5/10 10/20.... i kai 100/200 blinds....den nomizo na arnithei:))

o Kamatakis einai mathitis tou Panopoulou kai einai eksisou thanatos (tora me mikra grammata) :)

Kai oi 2 diafetoun bankroll ekatomirion (kai oxi se draxmes) kai gia na katseis sto trapezi mazi tous theleis toulaxiston 2-3 buy in ( 5000-6000 peripou:) )

Kai alli pliroforia.....

einai apo tous kaliterous card counters ston kosmo dil. peripou me ton Tarama (kanoun kai parea mazi) :)

Loipon..... opoios thelei na dokimasei tis antoxes tou..... mporo na ton enimeroso opote autoi tha erthoun sto Appolonia gia cash.....:)

Odissei έγραψε:

o k. Panopoulos einai einai THANATOS se cash table kai opios amfivalei gia fto mporei aneta na paiksei mazi tou 5/10 10/20.... i kai 100/200 blinds....den nomizo na arnithei:))

o Kamatakis einai mathitis tou Panopoulou kai einai eksisou thanatos (tora me mikra grammata) :)

Kai oi 2 diafetoun bankroll ekatomirion (kai oxi se draxmes) kai gia na katseis sto trapezi mazi tous theleis toulaxiston 2-3 buy in ( 5000-6000 peripou:) )

Kai alli pliroforia.....

einai apo tous kaliterous card counters ston kosmo dil. peripou me ton Tarama (kanoun kai parea mazi) :)

Loipon..... opoios thelei na dokimasei tis antoxes tou..... mporo na ton enimeroso opote autoi tha erthoun sto Appolonia gia cash.....:)

Το διαπίστωσα φίλε odissei παίζοντας μαζί τους (ιδίως με τον Καματάκη) πάνω απο 14 ώρες πόκερ σε τουρνουά και cash games. Δυστυχώς το heades-up που συμφωνήσαμε να παίξουμε (φιλικά) δεν εγινε γιατί εφυγε. Ισως κάποια άλλη φορά.

Μπορεί ο Νίκος Πανόπουλος να λέει οτι για να διακριθείς σε ένα τουρνουά παίζει ρόλο πρώτα η τύχη (95%) αλλά και το παίξιμο έχει σημασία. Πάντα υπάρχει το κρίσιμο χέρι που θα σε βάλει στα χρήματα αλλα σίγουρα και για να φτάσει μέχρι το κρίσιμο ΄χερι κάτι πρέπει να έχεις κάνει φίλε Viva.

Odissei έγραψε:

Kai alli pliroforia.....

Τι να τα κάνεις τα λεφτά και τις γνώσεις περί πόκερ και το ότι μετράς την τράπουλα ανάποδα, όταν σου λείπουν άλλα βασικότερα πράγματα...

Τέσπα, ο καθείς με τα 'ιδανικά' του.

(Φίλε Odissei, προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα ή το post σου...)

Odissei έγραψε:

Γιαυτό και στους δύο εχει απαγορευτεί να παίζουν 21.

viva poia einai i ilikia sou?otan milame gia elliniko poker to onoma panopoylos , pournaras einai top...episis kapoios anefere gia "alla pragmata"ennoontas tous tropous..tou kiriou kamataki..ti na ta kaneis ta "fragka"an exeis ton xaraktira tou..tou exipnakia tou pozera diladi,...gi ayto gia mena to kamataki den anikei stous top..logw ...xaraktira

Φίλε Kokehavito "έκοψα" μία έκφραση επί προσωπικού για τον εν λόγω παίκτη. Νομίζω καταρχήν δεν είναι σωστό να κρίνουμε τόσο εύκολα το χαρακτήρα κάποιου ανθρώπου και κατά δεύτερο λόγο, αν η εντύπωση που αποκομίσαμε είναι αρνητική δεν πρέπει να βγαίνουμε δημόσια και να τον μειώνουμε...

Ένα παραπάνω όταν ο εν λόγω άνθρωπος δεν είναι παρών για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.. Αλλά και παρών να ήταν, νομίζω ότι το να ανοίξουμε τέτοιες συζητήσεις θα μας πάνε σε κόντρες και διαξιφισμούς που δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά..

Για να καταλάβω ρε παιδιά. Όποιος έχει 'λεφτά' είναι ισχυρός παίκτης; Φυσικό είναι μετά να μην κάθεται κανείς να παίξει σε τέτοια όρια μαζί τους. Αν δηλαδή εγώ είχα 10000000 ευρώ θα έλεγα ότι είμαι ισχυρός παίκτης; Εκτός αν τα χρήματα που μου λες οτι έχουν Odissei τα έχουν βγάλει απο τα cash game.

Αν ψάξεις στο internet το όνομα Πανόπουλος θα το βρεις, λόγω της επιτυχίας του στο περασμένο EPT. Tου Καματάκη δεν θα το βρείς πουθενά. Γι' αυτό απορώ με την ορολογία 'ισχυροί'. Δηλαδή αυτούς τους Έλληνες παίκτες που μας βγάζει η αναζήτηση στο internet εδώ και κάποια χρόνια και έχουν κάποιες επιτυχίες τι είναι;

Οι Χάροι με τα δρεπάνια;:woohoo:

Και άλλο πόκερ και άλλο black jack. Γιατί σε λίγο θα ακούσω πως και ο Τάραμας είναι ισχυρός παίκτης του πόκερ και δεν θα το αντέξω!:laugh:

o Taramas einai to proto donk (me olo to sevasmo pros king of black jack:laugh: :laugh: ) sto holdem.......

oute sizitisi gia to thema auto.

Apo kei kai pera file...... an den se peithoun auta pou sou lene oi alloi apo prosopikes empiries kiolas....

makari na eisai toso kalos.....tha dexto kai coaching apo sena poli evxaristos.....:)

Μα δεν μιλάω για μένα οτι είμαι παικταράς. Ήμαρτον!

Αυτό κατάλαβες απο το προηγούμενα post μου;

Εγώ έκανα μία ερώτηση - απορία στον συντάκτη του άρθρου. Εκτός και αν είσαι εσύ ο συντάκτης του άρθρου και μου απαντάς με τέτοια βεβαιότητα, χωρίς να μου απαντάς στην απορία μου αν έχουν κερδίσει τα εκατομμύρια που μου λες απο το πόκερ ή κάπου αλλού.

Προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το χαρακτήρα κάποιου θα πρέπει να μιλησετε μαζί του να πείτε τελως πάντων δύο κουβέβτες για κάποια θέματα.

Το τι πουλάει ο καθένας στα τραπέζια πόκερ είναι μέρος του παιχνιδιού.

Αυτό να σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξαναειπωθεί οτιδήποτε.

Φυσικά δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος κανενός, αλλα ειναι πολύ πιθανόν κάποιος άλλο να "πουλάει" στα τραπέζια και άλλο να ειναι.;) ;)

Απλά λίγο σκέψη δεν κάνει κακό...............

Den eimai logistis tous na ksero tin proeleusi ton bankroll tous......

ksero oti kanoun periodies pezontas black jack..... vegas, monte carlo...... pane omades 4-5 atoma me ena bankroll kai paizoun.......

gia holdem......

an den vgazoun kai apo to cash me tis ikanotites pou diathetoun tote pios vgazei......

tora an einai apo live i apo internet....den ksero.....

prothanos kai apo ta dyo.......

Και βεβαια δεν τον ξερετε τον καματακη γιατι παιζει αποκλειστικά online. Ειναι ισως ο καλυτερος ελληνας παιχτης στην party poker οπου παιζει. Όσο για τον χαρακτηρα του δεν μπορεις να τον κρίνεις τον αλλον απο το πως παιζει και αυτα που λεει στο τραπεζι οταν καθετε. Πολλοι παιχτες καποιες φορες προσπαθούν να εκνευρίσουν τους αντιπαλους τους ωστε να τους κανουν πιο ευαλωτους απεναντι τους (οπως μαλον εγινε στην συγκεκριμενη περιπτωση...KOKEHAVITO). Στις αρχες Αύγουστου μαζεύτηκαν 10 ατομα και πηγαν στο απολονια να παιξουν holdem 5/10. Αναμεσα τους ηταν ο Καματακης, ο Ταραμας και καποιοι αλλοι που δεν θελω να αναφερω αλλα τους ξερουμε οι περισσοτεροι απο εμας. Φυσικα μεγαλος νικητης του τραπεζιου ηταν ο Καματακης...

Ουτος η αλλως οποιος θελει μπορει οταν τον πετυχει καποια μερα στο απολονια να τον προκαλεσει σε ενα head-up 25/50, δεν νομιζω να αρνηθει.

Υ.Γ. Και καλύτερα KOKEHAVITO οταν δεν ξερεις καποιον μην μιλας για το ατομο του, ιδιως οταν αυτος δεν μπορει να απαντησει. Το οτι σε εκνεύρισε σε κατι δεν σημαίνει οτι μπορεις να βγαινεις σε ενα δημοσιο site και να τον θαβεις γιατι ο πρωτος που μειωνεις εισαι εσυ..

Antonis έγραψε:

Προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το χαρακτήρα κάποιου θα πρέπει να μιλησετε μαζί του να πείτε τελως πάντων δύο κουβέβτες για κάποια θέματα.

Το τι πουλάει ο καθένας στα τραπέζια πόκερ είναι μέρος του παιχνιδιού.

Αυτό να σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξαναειπωθεί οτιδήποτε.

Φυσικά δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος κανενός, αλλα ειναι πολύ πιθανόν κάποιος άλλο να "πουλάει" στα τραπέζια και άλλο να ειναι.;) ;)

Απλά λίγο σκέψη δεν κάνει κακό...............

Λίγη σκέψη δεν κάνει ποτέ κακό Αντώνη, αλλά τέτοια ομοψυχία και καθολική συμφωνία για κάποιους ανθρώπους είχα να δω από τον στρατό που 400 άτομα τα είχαμε με έναν Λοχαγό κομμένο από τους καταδρομείς που μας έβγαζε το λάδι.

Τέσπα, δεν μπορώ (και δεν δικαιούμαι) να κρίνω τον χαρακτήρα του καθένα, αλλά έπετρεψέ μου να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το αν κάποια συμπεριφορά είναι αυθόρμητη ή κομμάτι μιας γενικότερης 'διαχείρισης' του παιχνιδιού. Ασε που εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα για το πως φερόταν ο καθένας πάνω στο τραπέζι αλλά μόνο για μακριά από αυτό.

Επειδή όμως σέβομαι την παράκληση του Σταύρου (και του ζητώ συγνώμη αν το δικό μου post 'έβγαλε' τη συζήτηση από την πορεία της), από μεριάς μου δεν θα συνεχίσω την κουβέντα, τουλάχιστον σε αυτή της την διάσταση.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ...ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΣΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕ,ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΗΝΑΛΙΩΝ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΤΗ...ΣΤΟ FORUM ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑ8ΕΝΑ ΦΙΛΕ POLISCAS ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ DONK ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΤΣΙ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ GUS HANSEN ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...?????ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΙ..ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΑΝ ΑΝ ΑΝ...ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ..ΠΡΟΣΟΧΗ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ 2 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟΣ.....

Y.Γ VENILLY TO KAΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΟΧΙ "ΚΑΛΗΤΕΡΑ"

Φυσικά και τα κέρδη τους είναι και από live και από internet. Επειδή γνωρίστηκα μαζί τους και έμαθα και nicknames, μετά από ψαξιμο ανακάλυψα πολύ καλά νούμερα.

Ας δούμε όμως τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και βασιζόμενοι στα γεγονότα. Ο Πανόπουλος ήρθε στο GPT με ένα cash στο EPT της Βαρκελώνης. Αυτόματα, η διάκριση αυτή τον χρίζει "φαβορί", γιατί τέτοιες διακρίσεις σε main event η Ελλάδα έχει μόνο 3! Όταν θα έχουμε μεγαλύτερα μέτρα και σταθμά ως χώρα στο παγκόμιο πόκερ, θα μπορούμε να θεωρούμε μια τέτοια διάκριση "μέτρια". Προς το παρόν επιβάλεται να την εκθειάζουμε.

Επιπλέον κάτι χαρακτηριστικό. 8 ώρες πριν τη νίκη του Πανόπουλου, ο going up δήλωσε στο blog ότι "είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις με τον Πανόπουλο 5 ώρες αριστερά του". Η κρίση αυτή ήταν προφητική και ενδεικτική κάποιων ικανοτήτων που δεν αμφισβητούνται...

Ο Καματάκης έχει γυρίσει κι αυτός τον κόσμο παίζοντας πόκερ. Black Jack παλιά αλλά KAI πόκερ. Επιπλέον στο Party Poker παίζει συχνά και μάλιστα με συμφωνία rake back που μόνο "παίκτες" μπορούν να έχουν.

Η μαρτυρία του Odissei δεν ταιριάζει σε "losing player"... Και στο κάτω κάτω σε 2 τουρνουά στη Γευγελή 80 παικτών, βγήκε και στα 2 δεύτερος!

Για χαρακτήρες κλπ είναι άτοπο να μιλήσουμε γιατί πρώτον κανείς μας δεν τους ξέρει και φυσικά κανείς μας δεν έχει αυτό το δικαίωμα, ειδικά ΔΗΜΟΣΙΑ!

Συμφωνώ με τον Αντώνη για την περί image προσέγγιση του. Είναι πολύ σωστή.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ...ΑΠΤΑ 200-300 ΑΤΟΜΑ ΟΙ 250 ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΛΟΧΑΓΟ ΜΑΣ...ΑΣΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ...

Φίλε Στεφανε

το Greek Poker Tour ήταν τουρνουά πόκερ, όχι διαγωνισμός σεμνότητας και χαρακτήρα. Και νομίζω ότι πρέπει να μένουμε στο πόκερ, αλλιώς "κιτρινίζουμε" κάπως... Με όλο το σεβασμό...

Odissei έγραψε:

ksero oti kanoun periodies pezontas black jack..... vegas, monte carlo...... pane omades 4-5 atoma me ena bankroll kai paizoun.......

gia holdem......

Είδες που το λές απο μόνος σου Odissei;

Απο black jack... και όχι απο poker. Και δεν ξέρεις και εσύ απο που προέρχεται το bankroll τους.

Και τώρα μας έδωσες και μιά καινούργια πληροφορία. Ότι παίζουν ομαδικά. Αν είναι να κάτσει κάποιος σε ένα τραπέζι και παίξει με την 'ομάδα', ε τότε ναι. Θα χάσει σίγουρα.

Μήπως κάπως έτσι έγινε και στο GPT και στο τέλος τα μοίρασαν έτσι απλά;

Τώρα θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τους άλλους 2-3 που ήταν στην ομάδα.

Ερώτηση:

Μπορώ να μπω και εγώ στην ομάδα, για να γίνω ισχυρός παίκτης του poker;

Odissei έγραψε:

losing player?

dil.?

mporeis na dievkriniseis.....:)

Eννοώ ότι η μαρτυρία σου για τις επιδόσεις του Kαματάκη στο Apollonia κάθε άλλο παρά ταιριάζουν σε losing player! Iσως δεν το διατύπωσα σωστά...

Viva έγραψε:

Odissei έγραψε:

gia holdem......

Είδες που το λές απο μόνος σου Odissei;

Απο black jack... και όχι απο poker. Και δεν ξέρεις και εσύ απο που προέρχεται το bankroll τους.

Και τώρα μας έδωσες και μιά καινούργια πληροφορία. Ότι παίζουν ομαδικά. Αν είναι να κάτσει κάποιος σε ένα τραπέζι και παίξει με την 'ομάδα', ε τότε ναι. Θα χάσει σίγουρα.

Μήπως κάπως έτσι έγινε και στο GPT και στο τέλος τα μοίρασαν έτσι απλά;

Τώρα θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τους άλλους 2-3 που ήταν στην ομάδα.

Ερώτηση:

Μπορώ να μπω και εγώ στην ομάδα, για να γίνω ισχυρός παίκτης του poker;[/quote:2hu6i699]

Viva

στην προσπάθεια σου να υπερασπιστείς την άποψη σου, "ξεφεύγεις" επικίνδυνα πολύ. Γενικά είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε, ειδικά δημόσια...

Στο GPT ήρθες? Και αν ναι, ποιός είσαι και εξήγησε μας με το ονοματεπώνυμο σου που στηρίζεις τις υποψίες περί "ομάδας".

ennoo omadika paizoun black jack.......

gia holdem den nomizo......(tipota den apokleietai) alla kai pali den nomizo..... to 1 kai 2 xiliarika den einai tipota gia ftous na paizoun kai omadika gia fta......

gia to tournoua eisai teleios lathos kathos synantithikan mono sto final table..... eprepe kai na ftaseis ekei kapos......