ksanthos3 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 οχι οτι ειναι η πρωτη φορα πυ σπανε ΑΑ απλα ρωταω.εχω δωσει εικονα στο table tight γιατι δεν εχω παιξει πολλες παρτιδες.δεν εχω κατσει πολυ ωρα στο τραπεζιTEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, R5-81347695-54 played at "Albuquerque" for USD RM from 2010-09-10 05:15 until 2010-09-10 05:16 Seat 1: tsakkosss ($76.17 in chips) Seat 4: space taxi ($52.22 in chips) Seat 7: ksanthos3 ($40.34 in chips) Seat 8: mawkos ($48 in chips) Seat 9: Barviha ($49.93 in chips) ANTES/BLINDSspace taxi posts small blind ($0.25), ksanthos3 posts big blind ($0.50), PRE-FLOPmawkos folds, Barviha folds, tsakkosss folds, space taxi raises to $1.25, ksanthos3 raises to $2.50, space taxi calls $2.50.FLOP [board cards: 7C,4D,9S ]space taxi checks, ksanthos3 bets $2.25, space taxi calls $2.25.TURN [board cards: 7C,4D,9S,6D ]space taxi checks, ksanthos3 bets $5, space taxi calls $5.RIVER [board cards: 7C,4D,9S,6D,QH ]space taxi checks, ksanthos3 bets $19.50, space taxi calls $19.50.SHOWDOWNksanthos3 shows [ AC,AH ]space taxi shows [ 8D,5D ]space taxi wins $57. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 to reraise που κανεις preflop ειναι πολυ κακο και απο κει ξεκινουν τα προβληματα...ενα raise γυρω στα 4$ θα ταν σωστο γτ ετσι του δινεις τα odds να μπει.το υπολοιπο χερι μου δειχνει as played, αν και εγω καμμια φορα σε τετοιο board οταν παιζω με passive fish αντιπαλο αποφευγω τα τοσο μεγαλα vbets στο ριβερ γτ δν ειμαι σιγουρος αν αρκει το overpair εκει Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 νομίζω ότι το ποντάρισμα στο river θα μπορούσε να λείπει. Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Θεωρω δεδομενο οτι κανεις slowplay τους ΑΑ εδω, αλλιως δεν εξηγειται το μικρο reraise pre. Το tight image σου δειχνει μεν δυναμη preflop αλλα παραλληλα δινεις τα odds να σε ακολουθησουν με connectors.Εφοσον επιλεγεις αυτο το line, μπορεις ειτε να πονταρεις ολα τα streets αλλα με μικρα bets (3-4$) να παρεις value και να κρατησεις το pot χαμηλα σε ενδεχομενο scary board, ειτε να τσεκαρεις μεχρι το river και να δοκιμασεις εκει ενα value bet. Εννοειται οτι σε μια τετοια περιπτωση αν σου γυρισουν ρεστα, εισαι προετοιμασμενος ψυχολογικα να πεταξεις το pair σου αν νιωθεις οτι εισαι πισω.Επισης οταν μπαινω σ ενα τραπεζι cash, δεν εχω info για τους παιχτες και πιανω monster, προτιμω ενα raise *3-4 κι ας χασω value. Εδω πχ το reraise μου δε θα ηταν κατω απο $4,5. Και στο flop θα χτυπουσα ενα pot bet. Παντως πιο πολυ εντυπωση απ ολα μου κανει το flat call στο τελος του αντιπαλου Παράθεση
ksanthos3 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Θεωρω δεδομενο οτι κανεις slowplay τους ΑΑ εδω, αλλιως δεν εξηγειται το μικρο reraise pre. Το tight image σου δειχνει μεν δυναμη preflop αλλα παραλληλα δινεις τα odds να σε ακολουθησουν με connectorsετσι ακριβως ηθελα να το παιξω slow play.απλα μετα που το σκεφτηκα ηταν αρκετα μικρο το reraise preflop.απλα βλεπω πολλα τετοια κουλα στα stakes Που παιζω και αυτο με νευριαζει που δεν μπορω να παιξω λογω bankroll Πιο ψηλα.τεσπα μεσα στο παιχνιδι ειναι αυτα αλλα μακρια απο εμαςRead more: On tilt & Bad beats - Φόρουμ http://pokerland.gr/foroum/on-tilt-bad- ... z0z8sY99Kt Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Παντως γινεται μια παρανοηση, που την ειδα και σε αλλο thread. Υπαρχει η πεποιθηση, λανθασμενα κατα τη γνωμη μου, οτι οσο ανεβαινουν τα stakes, λιγοστευουν τα fish, ή δε βλεπουν πχ το μεγαλο σου preflop raise με any2. Διαφωνω, εχω ξεκινησει απο NL2, εχω φτασει μεχρι NL100 και παρολο που το δειγμα μου ειναι μικρο, μπορω να πω οτι maniacs, fish, tag-lag players ποσοστιαια ειναι ιδιοι. Παράθεση
ksanthos3 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 christos21 έγραψε:Παντως γινεται μια παρανοηση, που την ειδα και σε αλλο thread. Υπαρχει η πεποιθηση, λανθασμενα κατα τη γνωμη μου, οτι οσο ανεβαινουν τα stakes, λιγοστευουν τα fish, ή δε βλεπουν πχ το μεγαλο σου preflop raise με any2. Διαφωνω, εχω ξεκινησει απο NL2, εχω φτασει μεχρι NL100 και παρολο που το δειγμα μου ειναι μικρο, μπορω να πω οτι maniacs, fish, tag-lag players ποσοστιαια ειναι ιδιοι.οκ δεκτος φιλαρακι.δεν εχω ανεβει σε τοσο ψηλα stakes.απλα ειχα την εντυπωση πως παιζεται καλυτερο poker χψριε βεβαια να λειπουν τα bb και ολα τα αυτα που υπαρχουν σε μικροτερα stakes Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 That's what you deserved after 3betting to 2.50$ Παράθεση
Recommended Posts